Πασχαλίδης και Μποφίλιου παρουσίασαν το τελευταίο #ΜουσικόΚουτί - Το «ευχαριστώ» του Πορτοκάλογλου

Το τελευταίο και πιο συγκινητικό #Μουσικόκουτί: O αποχαιρετισμός της Χάρις Αλεξίου και το μήνυμα του Διονύση Σαββόπουλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, που μας κράτησαν συντροφιά τα τελευταία τέσσερα χρόνια αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό μ’ ένα επεισόδιο διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα.

Οι ρόλοι άλλαξαν και ο Μίλτος Πασχαλίδης με τη Νατάσσα Μποφίλιου, οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές που αγάπησαν και στήριξαν το «Μουσικό κουτί» από την αρχή, έγιναν οικοδεσπότες της τελευταίας εκπομπής και φιλοξένησαν τους παρουσιαστές Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη.

Μαζί έκαναν μια μουσική ανασκόπηση στις αγαπημένες στιγμές των τηλεθεατών αλλά και των ίδιων, από τα 116 επεισόδια, και έριξαν τα τελευταία «κέρματά» τους σε τραγούδια αποχαιρετισμού.

Η επιτυχημένη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, που υπήρξε «σχολείο και παιδική χαρά», φιλοξένησε περισσότερους από 400 εκλεκτούς καλεσμένους, «έπαιξε» περίπου 3.000 τραγούδια, κράτησε 117 βραδιές συντροφιά στους τηλεθεατές, έδωσε νέα πνοή σε παλιά και παραδοσιακά κομμάτια, παρουσίασε το παρόν και το μέλλον του ελληνικού και ξένου τραγουδιού, μοιράστηκε πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών και έδωσε την ευκαιρία σε ερμηνευτές και δημιουργούς να συναντηθούν και να μοιραστούν τις ιστορίες και τις μουσικές τους.

Το μήνυμα του Διονύση Σαββόπουλου στο «Μουσικό Κουτί» και τη μοναδική ορχήστρα

Η Χάρις Αλεξίου αποχαιρετά το «Μουσικό Κουτί»

Τον Νοέμβριο του 2020, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, εμπνευστής, οραματιστής και δημιουργός του «Μουσικού κουτιού», αποφάσισε να κάνει πράξη αυτό που πίστευε πάντα, ότι «η μουσική μας ενώνει», και παρέα με μια σπουδαία ομάδα μουσικών και συνεργατών κατάφερε κάθε εβδομάδα να στήνει ένα μοναδικό τηλεοπτικό live.

«Το Μουσικό Κουτί ολοκληρώνεται γιατί πραγματικά αισθάνομαι ότι κλείνει ο κύκλος και επειδή πρέπει να ασχοληθώ και λίγο με αυτό που είναι η δουλειά μου, να γράφω τραγούδια. Έχω ξεκινήσει έναν δίσκο πριν από τέσσερα χρόνια και δεν έχω καταφέρει να τον ολοκληρώσω ακόμα. Επίσης, σε κάθε καινούργιο σχέδιο υπάρχει κάποια στιγμή που αισθάνεσαι ότι για σένα κλείνει ο κύκλος από πολλές πλευρές» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Το συγκινητικό μήνυμα - τραγούδι των «Εξερευνήσεων» για το «Μουσικό Κουτί»

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έσπευσε να πει το δικό του «ευχαριστώ» για αυτά τα 4 χρόνια:

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν και βέβαια όλους εσάς, αγαπητοί συνταξιδιώτες για την αγάπη και την υποστήριξη τα τελευταία τέσσερα χρόνια! Χάρη σε όλους εσάς το Μουσικό Κουτί ήταν το πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής μου. Εις το επανιδείν!♥️ »

«Ευχαριστώ άλλη μια φορά με αγάπη και συγκίνηση αυτούς τους τρομερούς συνεργάτες που είχα μαζί μου σε αυτό το ταξίδι: την Ρένα, τον Γιάννη, τον Λάμπη, τον Βύρωνα, τον Δημήτρη, τον Στέλιο, τον Θανάση, τον Πάνο και πίσω από τις κάμερες: τον Γιώργο, την Θωμαΐδα, τον Νίκο, τον Κωνσταντίνο, την Θεοδώρα, τον Περικλή, τον Ορέστη, τον Αγαπητό, την Ράνια, την Μαίρη, τον Μανώλη, τον Δημήτρη, την Κατερίνα και όλα τα παιδιά που δούλεψαν στα παρασκήνια. Και βέβαια τον Στέλιο και την Μαριλένα.
Ευχαριστώ και όλους εσάς που αγαπήσατε το Κουτί μας όσο κι εμείς!
Καλά ταξίδια σε όλες και όλους και καλή αντάμωση!»

Δειτε Επισης

Ανατριχιάζει η ερμηνεία του Χρήστου Μάστορα, στην ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη
H Ζήνα Κουτσελίνη μιλησε τους τηλεθεατές με λυγμούς: «Οι φωτεινές αγκαλιές σας με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχα»
Σοφία Κουρτίδου & Γιάννης Σεβδικαλής οι νικητές του #J2US: «Αυτό το βραβείο είναι για όσους ζουν στο περιθώριο»
Ελένη Μενεγάκη: «Το studio άδειασε, οι καναπέδες σκεπάστηκαν, τα φώτα έσβησαν, μια τελευταία στάση στη θέση μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Οι στίχοι είναι η ιστορία μου, ο μήνας που ήμουν σε κώμα, που ξύπνησα ανάπηρος, που είμαι εδώ»
Κυκλοφόρησε το videoclip της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι «Αεροπλάνο», με guest star την Κόνι Μεταξά
Η Ήβη Αδάμου έδωσε συναυλία σε Αλικαρνασσό και Μπόντρουμ της Τουρκίας και αποθεώθηκε
Λαοθάλασσα στην Πάτρα για την Άννα Βίσση - Διέκοψε την συναυλία μετά από αλλεπάλληλες λυποθυμίες
Η Έφη Θώδη από το…«γατοξέρασμα» του Ζαριού στην σκηνή με τη Μαρίνα Σάττι
Αντίνοος Αλμπάνης και Γιώργος Παπαγεωργίου τραγουδούν αγκαλιά το «Δώδεκα» & δίνουν on stage υποσχέσεις