#J2US: Grande ανατροπές - Xωρίς αποχώρηση, με έντονη αμηχανία και ανακάτεμα της τράπουλας

#J2US: Τα νέα ζευγάρια ανέβηκαν στη σκηνή με μοναδικό στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις και βεβαίως να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις του πίνακα κατάταξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Άλλο ένα ξεσηκωτικό πάρτι στο J2US ολοκληρώθηκε με επιτυχία, πολλές και απίθανες εκπλήξεις!

Ο παρουσιαστής και παραγωγός έδωσε το σήμα έναρξης με θεαματική είσοδο τραγουδώντας το «Τι κάνω μόνη μου».

Τα πάνω – κάτω ήρθαν για τα ζευγάρια του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, στο νέο live που παρακολουθήσαμε μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Κι αυτό μιας και όλοι οι ερασιτέχνες διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να εμφανιστούν με νέους επαγγελματίες παρτενέρ αφού ο Νίκος Κοκλώνης ανακάτεψε, για τα καλά, τα ζευγάρια.

Ανατροπή N.1:

Ο Νίκος Κοκλώνης ανακάτεψε την τράπουλα και χάρισε ένα μοναδικό live με τα ζευγάρια να ανταλλάσσουν παρτενέρ που άφησε τους πάντες άφωνους.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες και το σύντομο διάστημα που τους δόθηκε για πρόβα οι διαγωνιζόμενοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων παρουσιάζοντας μοναδικές ερμηνείες που εντυπωσίασαν τη λαμπερή επιτροπή του σόου αλλά και τους τηλεθεατές.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι χρήστες του διαδικτύου δεν έπαψαν να σχολιάζουν στο Twitter όσα παρακολουθούσαν επί σκηνής με το #j2us να εκτοξεύεται πρώτο στα trends.

H guest star:

Η Λένα Παπαδοπούλου μάς ξεσηκώνει με τις επιτυχίες της

Τα Live act:

Με νέα παρτενέρ ανέβηκε στην σκηνή Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ερμήνευσε το Beggin.

Μπορεί ο Ίαν Στρατής να μην ήταν μαζί της αλλά η Τάνια Μπρεάζου τον αντικατέστησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Είμαστε εκστασιασμένοι και εμείς. Τι όνειρο ήταν αυτό το πάντρεμα! Κορίτσια τι κάνατε πάνω στην σκηνή; Ανατρίχιασα μόλις ξεκίνησε το τραγούδι. Ήταν δώρο για εμάς! Η δύναμή σας, η χημεία σας, η σκηνική σας παρουσία. Τα σπάσατε!», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Σοκ! Ψάχνω μια λέξη και νομίζω δεν την έχω ξαναπεί. Οργασμός! Ήσασταν απίστευτες. Τόση ωραία χημεία ανάμεσά σας. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που ένιωσα γιατί ήταν και σωματικά δοσμένο. Ήσασταν και οι δύο άψογες», συνέχισε η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής πρόσθεσε: «Αποκλείεται να το κάνατε σε δέκα λεπτά! Κάποια συνωμοσία υπάρχει. Είναι σαν να είστε χρόνια δεμένες. Και η κίνηση και το σώμα σας… Στο τέλος αυτή η διφωνία ήταν μια έξοχη αρμονία. Δεν ήταν μόνο σωστή, ήταν πάνω από σωστή».

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Πραγματικά σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για αυτό που είδαν τα μάτια μας και άκουσαν τα αυτιά μας. Είστε καταπληκτικές. Δυστυχώς μόνο 10 μπορούμε να βάλουμε. Μακάρι να μπορούσαμε και 20».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 40 βαθμούς.

Εκστατικοί Γιώργος Αμούτζας και Ίαν Στρατής σκόρπισαν ανατριχίλα – «Έδωσε ανάγλυφο, 3D ψυχισμό!»

«Τι να πω δεν έχω. Ο Ίαν έχει τεράστια φωνή και νιώθω την ανάγκη να στο πω γιατί τρελαίνομαι. Αυτό το τραγούδι απαιτεί να μπεις στον συναισθηματικό κόσμο και εσύ το έφερες πάρα πολύ ωραία. Είχες μια απομόνωση μ΄αρέσει που δεν απευθυνόταν ο ένας στον άλλο. Μου άρεσες πάρα πολύ, παρακάμπτω τα λάθη» έκρινε η Δέσποινα Βανδή.

«Είναι εκρηκτικά τα παιδιά είναι συγκλονιστικά. Ο Ίαν παρασύρει τον παρτενέτ του. Ο Γιώργος έβαλε το πάθος , τον τσαμπουκά του. Δεν περίμενα ότι θα ταιριάξουν δυο αγόρια τόσο πολύ» πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή.

Άφωνη έμεινε και η Βίκυ Σταυροπούλου. «Παιδιά, τι να σας πω… έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ με αυτό που άκουσα. Πώς καταφέρατε αυτό το τόσο δύσκολο τραγούδι που η Σάννυ το έγραψε για την αδερφή της εσείς να το κάνετε τόσο ερωτικό και μάλιστα δύο αγόρια. Γιώργο, έβγαλες όλο το αίσθημα του τραγουδιού. Ήσουν τόσο συγκεντρωμένος που μας τράβηξες, μας πήρες μαζί. Εσύ Ίαν τι έκταση και τι έκσταση!».

Ο Σταμάτης Φασουλής επεσήμανε ότι «Είμαι καταγοητευμένος. Γιώργο, έκανες την καλύτερή σου εμφάνιση. Μέσα μου ξαναγεννήθηκε το τραγούδι μαζί σας στην πρώτη του λάμψη. Γιώργο, ακόμα και τις κακοτοπιές κι αυτά τα απέφυγες γιατί έδωσες έναν ολόκληρο, ανάγλυφο, 3D ψυχισμό. Ούτε καστράτι δεν τα κάνει αυτά τα πράγματα».

Μπορεί να αποχωρίστηκε την αγαπημένη σου Σοφία Κουρτίδου ο Γιάννης Σεβδικαλής, ωστόσο, η επιλογή της νέας του παρτενέρ ήταν to the point.

Μαζί με τη Χριστίνα Μηλιού ερμήνευσαν το Μαρτύριο με έναν μοναδικό τρόπο!

«Μου άρεσε το αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να κρίνω και να βαθμολογήσω σαν να έχω απέναντί μου επαγγελματία τραγουδιστή. Κοιτάω άλλα! Ήταν σαν να είχες κοντά σου την αγαπημένη σου γυναίκα σαν να στο είχε κάνει εκείνη πρόβα. Έβγαλες τη ζεστασιά σου. Ενώ είναι δύσκολο τραγούδι, έμεινες σταθερός. Και με τη Χριστίνα που είναι πολύ υποστηρικτική. Μου άρεσες πολύ Γιάννη», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Γιάννη, καταλαβαίνω για σένα η δυσκολία λόγω του δεσίματος που έχεις με το κορίτσι σου και την ασφάλεια που νιώθεις μαζί της. Ήταν ένα πολύ δύσκολο τραγούδι και ήσουν πολύ καλός. Για σένα ήταν εσωτερική δοκιμασία. Μπράβο σου», πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Σταμάτης Φασουλής συνέχισε: «Είχατε μια “ατυχία”. Αλλάξατε παρτενέρ. Ήσουν σωστός τις περισσότερες φορές. Είναι ένα δύσκολο τραγούδι και η δεύτερη ατυχία είναι ότι το είχε τραγουδήσει ο Πάριος. Είναι τόσο βαλμένο στο αυτί μας που αν το πει κάποιος στρέτα μας ακούγεται λάθος ενώ δεν είναι. Μου άρεσες πάρα πολύ. Έλειπε, όμως, η παρτενέρ σου η κανονική. Εμένα μου είπε αν και η Χριστίνα το είπε τέλεια. Φάνηκε ότι υπήρξε μια αλλαγή!».

Η Δέσποινα Βανδή κατέληξε: «Είχε αστοχίες. Ζορίστηκες και νομίζω θα το απέδιδες ακόμη καλύτερα αν κοιτούσες τη Σοφία κάτω. Δεν σου έβγαινε! Ουσιαστικά είδα το σώμα σου να χαλαρώνει στο τελευταίο ρεφρέν».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 36 βαθμούς.

O Γιάννης Καπετάνιος βρέθηκε να τραγουδά με τον Αναστάσιο Ράμμο και όχι με τη Μαρία Καρλάκη.

Με ανεβασμένη διάθεση έβαλαν φωτιά στη σκηνή με το Κρίμα το μπόι σου και μπορεί ο ηθοποιός να έχασε ορισμένους στίχους αλλά από κέφι ήταν top.

«Ξεκίνησες τόσο ωραία και είπα να τραγουδάει στο μέτρο, και θυμόταν τα λόγια. Μπήκες στο δεύτερο κουπλέ και θυμήθηκες τα παλιά. Εξαιρετικό το πρώτο μέρος, στο δεύτερο θα κάνω ένα Χ» δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

«Στο πρώτο κουπλέ τι τον ήθελες τον πήδουλο; Αυτό το επί τόπου το λαγουδάκι. Έχασες και αβγά και πασχάλια και τον στίχο και ήρθαμε στην προτεραία κατάσταση. Δεν χρειαζόταν αυτή η φιγούρα. Καήκαμε από τον ενθουσιασμό» τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Το χορευτικό μου ανέβασε τη διάθεση και πήρε μεγαλύτερο βαθμό για το χορευτικό. Σε κάθε live βελτιώνεται» πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή.

«Δύσκολο αυτό που είχαν να κάνουν τα παιδιά. Είπαν ένα γυναικείο κομμάτι δύο αγόρια. Μπράβο στον Αναστάση που κάλυψε τον Γιάννη που πήγε να κάνει λάθος. Στην αρχή είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό που πήγες να κάνεις» κατέληξε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Γυναικεία υπόθεση το εν λόγω ντουέτο με τη Γαλάτεια και τη Daphne Lawrence να ενώνουν τις φωνές τους και να ερμηνεύουν το Τι και αν σε πήρα σοβαρά

Στις πρόβες ήταν αρκετά ενθουσιασμένες με αυτή την συνύπαρξη και μόνο που μένει είναι να δούμε εάν εντυπωσίασαν και την κριτική επιτροπή.

«Φάνηκε εδώ η αλλαγή. Περίμενα καλύτερα! Γαλάτεια, ήταν η καλύτερή σου φορά. Έχει μια τσαχπινιά το τραγούδι, άλλου τύπου. Οι καταλήξεις δεν είναι θέμα σωστού και λάθους, είναι θέμα κεφιού. Έχουν μια προέλευση. Ο Σαρμπέλ το έλεγε και στις καταλήξεις έβαζε κάτι από τη χώρα του. Ήσουν χαριτωμένη αλλά αλλιώς από ότι θέλει το τραγούδι. Μυρίζει πιο πολύ Ανατολή», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Ήσουν καλύτερη από τις άλλες φορές. Πολύ χαριτωμένες και οι δύο. Ήταν φιλότιμη η προσπάθειά σας», συνέχισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε: «Η Γαλάτεια πήρε το εύκολο μέρος. Στα σημεία τα δικά ήταν πολύ έντονη. Τα είπες μια χαρά! Έχεις μια κίνηση, έχεις μια χαρά, ένα πάθος. Σου αρέσει πολύ που βρίσκεσαι εδώ. Μήπως ήρθες να την πεις στον Γιώργο;».

Η Δέσποινα Βανδή κατέληξε: «Φωτεινά μου πλάσματα και τα δύο. Γαλάτεια ήσουν καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Μου αρέσει κάθε φορά που σε βλέπω που έχεις αυτή την εξωστρέφεια, έχεις μια γλύκα. Σου ταιριάζουν και τα τραγούδια. Ήσουν σωστή!».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 31 βαθμούς.

O Στέλιος Δρουμαλιάς ενώθηκε με τη Μαλού και τραγούδησαν το «Μη μου ξαναφύγεις πια».

Ο Σταμάτης Φασουλής βρήκε αρκετά προβλήματα στο τραγούδι καθώς υπήρξε μία καθυστέρηση στο δεύτερο κουπλέ συν ότι δεν τραγούδησε σόλο αρκετή ώρα.

Διαφορετική γνώμη είχε η Δέσποινα Βανδή.  «Στέλιο, μπορεί να είχε λάθη αλλά μου άρεσε γιατί σε είδα σε κάτι διαφορετικό. Το αναμενόμενο είναι να σε δούμε σε ροκ τραγούδια και αυτό ήταν κόντρα σε εσένα και μου άρεσε ο τρόπος που στάθηκες».

Η Καίτη Γαρμπή ανέφερε ότι «δεν το κατέστρεψες το τραγούδι και είναι πολύ ότι είπες Σωτηρία Μπέλλου. Εμένα μου άρεσες και μάλιστα σε κάποιο σημείο έκανε δεύτερες η Μαλού. Είναι ένα τραγούδι που δεν είναι στα δικά σου τα πατήματα. Μου άρεσες πάρα πολύ.

«Ήταν μία φιλότιμη προσπάθεια. Είπατε ένα από τα 500 αριστουργήματα του Τσιτσάνη. Μαλού, ήσουν εξαιρετική. Στέλιο, παρόλο που δεν είναι ένα τραγούδι στα ακούσματά σου θεωρώ φιλότιμη την προσπάθειά σου γιατί ξέρω ότι δούλεψες πολύ και σου αναγνωρίζω αυτή την προσπάθεια» τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Σώτη Βολάνη ερμήνευσαν ο Μανώλης Κλωνάρης και ο Φειδίας ως ένα από τα νέα ζευγάρια μετά την ανατροπή που έγινε στην αρχή του live.

Μπορεί να είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι όσον αφορά το είδος του τραγουδιού που ερμηνεύουν, ωστόσο, έδεσαν άψογα.

«Εμένα με εντυπωσίασε ο Φειδίας. Δεν περίμενα ότι μπορεί να πει ένα τέτοιο τραγούδι. Αλλά το να έχει τέτοια ευελιξία είναι πολύ εντυπωσιακό. Όσον αφορά τον Μανώλη, για μένα δεν ήταν έκπληξη. Ταιριάζει πολύ στη φωνή του. Όταν ξεκίνησε το κουπλέ του ένιωθα ότι θέλει ελάχιστα πιο ψηλά. Στην αρχή ήταν λίγο “κουνημένο”. Παρόλα αυτά ήσουν πολύ καλός», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα! Το δώσαμε στον πιο βαρύτονο που έχουμε. Δεν ξέρω αν θα το έβγαζε πιο ψηλά. Αν δεν υπήρχε το φινάλε που η διφωνία σας ήταν καλή, θα είχαμε τραύματα πολλά. Στο φινάλε σώθηκε κατά τη γνώμη μου ενώ άρχισε από τις χειρότερες προϋποθέσεις. Όλα ήταν στο όριο να τσακιστεί το καράβι στα βράχια. Το έσωσε το ντουέτο στο τέλος», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε: «Εγώ το περίμενα ότι ο Φειδίας θα μπορέσει και σε αυτό το είδος τραγουδιού. Μανώλη, μου άρεσες πάρα πάρα πολύ. Μου άρεσε από την αρχή όπως μπήκες, σαν να είχες την καψούρα την απόλυτη. Όλο αυτό το συναίσθημα που έβγαλες ήταν πολύ ωραίο για μένα. Και τόσο κόντρα με τον Φειδία αλλά λειτούργησε μαγικά.

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Μου άρεσαν πολύ τα παιδιά. Υποπτεύομαι ότι δεν είναι τραγούδι στα ακούσματά τους. Εκτιμώ τον τρόπο που το αντιμετώπισαν. Το είπαν με το δικό τους στυλ. Στην αρχή Μάνο αισθάνθηκα ότι ένιωσες αμήχανα. Αμέσως μετά με συνεπήρε ο τρόπος που το είπατε. Σαν να είδα αυτό το τραγούδι αλλιώς».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 36 βαθμούς.

Με τη Ζωή Παπαδοπούλου ως coach διαγωνίστηκε ο Θανάσης Πάτρας ύστερα από τη «βόμβα» που έριξε στην αρχή του J2US ο Νίκος Κοκλώνης.

«Θανάση μου, σε γενικές γραμμές ήσουν μια χαρά. Έγινε εκεί το λάθος, αλλά όταν ήσασταν μαζί ήσουν ωραιότατος. Μην σκας» σχολίασε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Remaining Time-0:00FullscreenMute

«Ήταν ατυχές αυτό που συνέβη. Χάθηκες και τονικά δεν έχασες απλά το μέτρο προφανώς πανικοβλήθηκες» συνέχισε η Δέσποινα Βανδή.

«Έχασα την πυξίδα, τον μπούσουλα» απάντησε με χιούμορ ο Θανάσης Πάτρας.

«Ήταν πάρα πολύ πολύ ωραίο αλλά αυτή η ατυχία με αναγκάζει να κάνω πιο πίσω σε σχέση με τα άλλα παιδιά» ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής.

Τελευταία πήρε τον λόγο η Καίτη Γαρμπή. «Συμφωνώ με αυτά που είπαν τα παιδιά. Έπρεπε να πάρεις τόνο δεν είχες από πού να πάρεις, τα έχασες και πανικοβλήθηκες γι΄αυτό και ήσουν μετά φάλτσος».

Αγάπη υπερβολική ερμήνευσαν η Δώρα Παντέλη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Μπορεί να είχαν λίγα μόνο λεπτά να ετοιμαστούν μιας και έγινε η μεγαλύτερη ανατροπή της βραδιάς κατάφεραν, όμως, να το βγάλουν εις πέρας και με το παραπάνω.

«Τι όμορφα που τραγούδησες, με έναν δικό σου τρόπο. Με ένα πολύ δυναμικό ρεφρέν. Ήσουν πολύ εντυπωσιακή! Αυτό που θέλω να μάθω και καίγομαι να μάθω είναι πώς σε είδε η Γαλάτεια με τον Γιώργο», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Πολύ καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Η εμφάνιση είναι αποστομωτική!», πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Δέσποινα Βανδή συνέχισε: «Συμφωνώ με την Καίτη που έβαλες δικά σου στοιχεία. Κάποιες καταλήξεις είχαν θέματα. Σε βρήκα λίγο σφιγμένη. Ένιωσα ότι την περασμένη εβδομάδα τα είχες δώσει όλα. Αισθανόμουν ότι είχες με εγκράτεια τώρα. Δεν ξέρω σε τι οφείλεται αυτό. Θα ήθελα να το χαρείς λίγο περισσότερο».

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Ήσασταν πολύ καλοί σε ένα δύσκολο τραγούδι. Μου αρέσεις πάρα πολύ η φωνή σου, η σκηνική σου παρουσία. Και το ήθος σου που φέρεις στην σκηνή. Είσαι ξεχωριστό κορίτσι. Μου έλειπε και λίγο το μεταξύ σας.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 37 βαθμούς.

«Έμαθα πώς είσαι μάγκας» ερμήνευσε ο Στάθης Σχίζας στο 8ο live αλλά όχι με τη Μαλού στο πλευρό του.

Ο Νίκος Κοκλώνης άλλαξε τον ρου του σόου και δημιούργησε νέα ζευγάρια σε μία μεγάλη ανατροπή που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Έτσι ο Στάθης Σχίζας ενώθηκε με τη Σοφία Κουρτίδου σε ένα ιδιαίτερο ντουέτο που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτές.

«Στάθη, η καλύτερή σου φορά ήταν μάγκα μου. Δεν ήθελε πολλά, έπρεπε να είσαι βαρύς και κοφτός και έτσι ακριβώς ήσουν» σχολίασε η Δέσποινα Βανδή.

Μαζί της συμφώνησε και ο Σταμάτης Φασουλής επαναλαμβάνοντας ότι ήταν η καλύτερή του φορά και έκπληξη της βραδιάς.

«Μ΄άρεσε πάρα πολύ, αυτό ήταν το καλύτερο live του Στάθη. Του πήγε ταμάμ το τραγούδι» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ενθουσιασμένη δήλωσε και η Βίκυ Σταυροπούλου. «Παιδιά, ήσασταν καταπληκτικοί. Σοφία, ο τρόπος που τραγουδάς με συγκινεί βαθιά. Έχεις τον τόσο δικό σου τρόπο να τραγουδάς το αίσθημα που εμένα με συγκινεί. Αυτό το τραγούδι πάει στον Στάθη γιατί μου θυμίζεις αυτούς τους μάγκες άλλης εποχής, τα αυθεντικά αρσενικά».

Στην σκηνή ανέβηκε η Μαρία Καρλάκη με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ερμηνεύοντας το τραγούδι, Μια καρδιά.

Οι διαγωνιζόμενες παρότι είχαν λίγο χρόνο στη διάθεσή τους να προετοιμάσουν το τραγούδι λόγω της αλλαγής και προσπάθησαν να πείσουν την κριτική επιτροπή.

Μάλιστα, η Μαρία Καρλάκη χόρεψε και ζεϊμπέκικο με τη Ναυσικά να δίνει τον παλμό.

«Δεν τα πήγαμε πολύ καλά, ειδικά στο κουπλέ υπήρξε μια μικρή απρέπεια. Ξεφύγαμε δύο τρεις φορές. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Δεν μου ήρθε εύκολο γιατί δεν ταιριάζει το τραγούδι. Αυτό δεν είναι στην περιοχή σου! Κάνεις φιλότιμη προσπάθεια, το παλεύεις. Το ρεφρέν με τη φωνή της Μαρίας ήταν λίγο καλύτερο. Πάντως ξέρω ότι προσπαθείς», πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή.

Η Δέσποινα Βανδή συνέχισε: «Ναυσικά μου νομίζω ότι σου πάνε περισσότερο τα ποπ τραγούδια γιατί τα λαϊκά έχουν γυρίσματα και δεν το φέρεις. Νομίζω ότι είσαι περισσότερο σε πιο ποπ και ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου. Δεν μπόρεσες επί της ουσίας ούτε τη διάθεση του τραγουδιού να μπεις σε αυτή. Όλο κλωτσούσε».

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Ήταν λίγο κόντρα στη νοοτροπία σου. Μου αρέσεις πιο πολύ στα πιο αλέγκρα κομμάτια. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που έχει μια σκοτεινιά το μάτι σου και θα ήθελα να εκδηλωθεί και στην σκηνή ανάλογα το τραγούδι που λες».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 28 βαθμούς.

Χωρίς τον Φειδία στο πλευρό του κλήθηκε να διαγωνιστεί ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι του σόου μπορεί να χωρίστηκε αλλά δημιουργήθηκε έστω για απόψε ένα νέο και εξίσου ενδιαφέρον.

Ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου ένωσε τις δυνάμεις του με την Αποστολία Ζώη σε ένα τρυφερό ντουέτο ερμηνεύοντας το Ροζ και εισέπραξαν πολύ θετικά σχόλια  με κάποιες εξαιρέσεις.

«Ωραίο ζευγάρι είστε κι εσείς. Μ΄άρεσε που το είπες με έναν δικό σου τρόπο και σου πήγε» ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Προβληματισμένη εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή. «δεν ήταν ότι ήσουν κακός. Αλλά επειδή είναι ένα τραγούδι που στηρίζεται στη θεατρικότητά του κάποια πράγματα τα βρήκα υπερβολικά. Δεν είμαι σίγουρη αν μ΄άρεσε».

«Ήσουν υπέροχος γιατί ενώ κράτησες την εκφορά του Μηλιώνα σε άλλα την ανέτρεψες. Μου άρεσε ο τρόπος που το έπαιξες και αποδόθηκε πάρα πολύ καλά» είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή συμφώνησε με την άποψη της Δέσποινας Βανδή. «Θεωρώ ότι θα ήσουν διαφορετικός αν ήσουν με τον Φειδία. Κάτι μου φάνηκε κι εμένα υπερβολικό όχι μόνο στην κίνηση αλλά και στη φωνή».

Ένα από τα καινούργια τραγούδια της Δέσποινας Βανδή τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Φαίη Ρουμπίνη στο J2US.

Με ένα εντυπωσιακό σκηνικό το ζευγάρι που δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή το ερμήνευσαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

«Πόσο μου αρέσει η φωνή σου, πόσο στρωτά τραγουδάς. Έχει συναίσθημα πάντα, είσαι ήρεμος είτε τραγουδάς ψηλά είτε χαμηλά. Ο τρόπος που βγαίνει η φωνή από το λαρύγγι σου είναι καταπληκτικός», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Μου έλειψε μια τρυφερότητα στο τραγούδι. Για πανσέληνο μιλάς! Νομίζω ότι χρειαζόταν μια περισσότερη τρυφερότητα. Ήταν ένα γρέζι σχεδόν επιθετικό. Το περίμενα λίγο καλύτερο και εσένα πιο τρυφερό», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Βίκυ Σταυροπούλου πρόσθεσε: «Δεν ήταν θεωρώ μια πολύ δυνατή σας στιγμή. Στην αρχή σχεδόν δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτό το τραγούδι. Μου έλειψαν πολλά πράγματα. Στο συγκεκριμένο τραγούδι δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε. Δεν υπήρχε αυτός ο ερωτισμός, αυτή η μαγεία και η ατμόσφαιρα που βγάζει αυτό το τραγούδι. Λυπάμαι γιατί είστε και οι δύο εξαιρετικοί. Κωνσταντίνε μπορεί να οφείλεται στην ψυχοσύνθεση που είχες κι αυτό δεν σε άφησε να μπεις, να αφήσεις τα λόγια να οδηγήσουν».

Η Δέσποινα Βανδή κατέληξε: «Δεν ήταν καλό το πάντρεμα μεταξύ σας. Θεωρώ ότι είδαμε ωραία ζευγαρώματα. Ήταν μεγάλη κόντρα που κλήθηκε η Φαίη να κάνει το ραπ μέρος και εσύ Κωνσταντίνε το δικό μου. Υπήρχαν λάθος λόγια. Δεν ξέρω αν ήταν το άγχος που σε κατέβαλε. Μας έχεις δώσει τόσο ωραία πράγματα και ήταν σαν να μην είσαι ο εαυτός σου σήμερα. Ίσως ήταν μια πρόκληση μεγαλύτερη από αυτή που σου αναλογούσε. Βγήκες και δεν το υποστήριξες με όλο σου το είναι».

Το ζευγάρι 36 συγκέντρωσε βαθμούς.

Η ανάθεση των τραγουδιών για το το 9ο live

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Ίαν Στρατής – Έτσι σ΄αγαπώ

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου – Τι να πεις για μένα

Γιάννης Σεβδικαλής – Σοφία Κουρτίδου – Στον Θεό με πάει

Γιάννης Καπετάνιος – Μαρία Καρλάκη – Το κάτι

Γαλάτεια Βασιλειάδη – Γιώργος Παπαδόπουλος – Τα ριάλια

Στέλιος Δρουμαλιάς – Αποστολία Ζώη –   Το δικό μας το σπίτι

Μανώλης Κλωνάρης – Ζωή Παπαδοπούλου – Στην καρδιά

Θανάσης Πάτρας – Φαίη Ρουμπίνη – Να περνάς από εδώ

Δώρα Παντέλη – Ανάστασιος Ράμμος – Ασυμφωνία χαρακτήρων

Στάθης Σχίζας – Μαλού – Παραμυθιάζομαι

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Χριστίνα Μηλιού – Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο

Σωτήρης Φειδίας Βιάστηκα να σ΄αγαπήσω

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος – Daphne Lawrence – Θεία Λόλα

Ανατροπή N.2:

Λίγο πριν κλείσει η βραδιά ο Νίκος Κοκλώνης ολοκλήρωσε το σερί ανατροπών με μία ακόμη ανακοινώνοντας ότι κανένα ζευγάρι δεν θα αποχωρήσει!

Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει διπλή αποχώρηση με τη βαθμολογία κάθε ζευγαριού να μεταφέρεται και να συμψηφίζεται στην επόμενή τους εμφάνιση.

Θέλω να πω σε όλους ότι απόψε δεν θα αποχωρήσει κανείς. Η ψηφοφορία του κάθε διαγωνιζόμενου θα μεταφερθεί και θα συμψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα που θα έχουμε διπλή αποχώρηση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του J2US για να προσθέσει στη συνέχεια, με εμφανή αμηχανία, τα εξής. «Κυρίες και κύριοι είναι ένα περίεργο, διαφορετικό βράδυ σήμερα. Καλή σας νύχτα, μια καληνύχτα στους κριτές και στην Κατερίνα Στικούδη, τους ξέρουμε όλους, σας ευχαριστώ».

«Εύχομαι να ξημερώσει η αυριανή μέρα πολύ καλύτερη για όλο τον πλανήτη. Καλό σας βράδυ, ό,τι καλύτερο σε όλους μας» κατέληξε ο Νίκος Κοκλώνης στην αποφώνηση του νέου επεισοδίου του J2US τη νύχτα του Σαββάτου.

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της