Η σύζυγός, η αδελφή & ο συντονιστής διευθυντής ΜΕΘ για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Για 15η μέρα μέσα στην μονάδα εντατικής θεραπείας ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του - Tι λέει η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, για την τραχειοστομία - Ξεσπά η μάνατζερ του Σάντρα Βουτσά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το νοσοκομείο Γεννηματάς σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Η αδελφή του, μιλώντας στο #LiveNews λέει πως οι γιατροί είναι εφησυχαστικοί.

Η αδελφή του τραγουδιστή είπε: «Πάει κάθε μέρα και καλύτερα. Και εμείς περιμένουμε, όπως περιμένετε και εσείς, έχουμε ενημέρωση μόνο από τους γιατρούς. Είναι καλύτερα, κάθε μέρα πάει και καλύτερα. Εμείς περιμένουμε, κάθε μέρα, ώρα-ώρα, μέρα-μέρα.. Ο Δημήτρης ήταν υγιέστατος, δεν είχε κανένα θέμα και θα είναι καλά».

Οι γιατροί κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους. Ο γνωστός τραγουδιστής, βρίσκεται για 2η εβδομάδα διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», με την οικογένειά του να προσεύχεται να γίνει το θαύμα.

Η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να είναι σταθερή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κόκοτας έχει υποβληθεί σε δύο αξονικές εγκεφάλου με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να είναι ενθαρρυντικά.

Ο Δημήτρης Κόκοτας ένιωσε μία αδιαθεσία στις πρόβες που έκανε για την εβδομαδιαία εμφάνισή του στο «Just the 2 of us». Ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στους συνεργάτες του, χωρίς προηγουμένως να έχει νιώσει κάτι που να τον ανησυχήσει.

«Δεν είχε κανένα θέμα, καμία ενόχληση, καμία ένδειξη κούρασης, ή να έχει διάθεση, όσον αφορά την θερμοκρασία, ας πούμε να κρυώνει
ή να ζεσταίνετε σε στιγμές που δεν δικαιολογείται. Από το πρωί γυμναστική, πρόβα, έφυγε κατευθείαν για το JUST και αυτό, τίποτα άλλο», δηλώνει η σύζυγός του.

Η σύζυγός του βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή. Η αγωνία της κορυφώνεται, όσο οι μέρες περνάνε…

«Είναι μεγάλο σοκ. Το έχω πει χίλιες φορές δεν μπορώ δηλαδή ακόμα να το πιστέψω και να το συνειδητοποιήσω ότι μιλάμε για τον Δημήτρη αυτή την στιγμή. Είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί. Θέλει ψυχραιμία, θέλει δύναμη πραγματικά», συμπληρώνει.

O Δημήτρης Κόκοτας έμεινε για 8 λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό μέσα στο ασθενοφόρο. Οι διασώστες κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Μία ομάδα γιατρών τον επιβλέπει καθημερινά, μέχρι την επόμενη προσπάθεια αποσωλήνωσής του.

Ο Νίκος Καπραβέλος, συντονιστής διευθυντής Β’ ΜΕΘ Νοσοκομείο Παπανικολάου τόνισε μιλώντας στο #LiveNews ότι διαδικασία επαναφοράς του Δημήτρη Κόκοτα θα πρέπει να γίνει βήμα – βήμα και χρειάζεται υπομονή.

Η καλή του φίλη και μάνατζερ, Σάντρα Βουτσά που βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 10/4 στην εκπομπή #SuperΚατερίνα και αποκάλυψε τόσο όσα της έχουν μεταφέρει οι γιατροί ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για το τελευταίο υποτιθέμενο ιατρικό ανακοινωθέν που κυκλοφόρησε.

«Ο κάθε ασθενής, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και οι γιατροί βαδίζουν βάσει αυτής της μοναδικότητας. Υπάρχει η κούραση, η ψυχική κούραση. Κάθε μέρα οι γιατροί , επιτρέπουν για περίπου μισή ώρα να μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ. Έχει μπει κάποιες φορές και η αδελφή του, σίγουρα κάθε μέρα μπαίνει η Κατερίνα, η σύζυγός του.

Ο Δημήτρης είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Το μαθαίνουμε αυτό από τους γιατρούς, μας λένε ότι κάθε μέρα γίνεται και ένα βήμα προς το καλύτερό. Είναι τραγελαφικό το ότι βγαίνουν διάφοροι και λένε διάφορα αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι γιατροί δε κάνουν καλά τη δουλειά τους. Είναι εξοργιστικό αυτό. Οι γιατροί θέλουν το καλύτερο…

Ξαφνικά έχουν βρεθεί όλοι να έχουν κάποιον γνωστό και συγγενή στο Γεννηματάς και έχουν όλοι άποψη. Η κόρη του Δημήτρη είναι 12 ετών, ξέρει όλη την αλήθεια, φιλτραρισμένη εννοείται… Μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει να έχει κάποια αγωνία παραπάνω από το φυσιολογικό. Η Κατερίνα είναι εξαιρετική μαμά…

Το υποτιθέμενο ιατρικό ανακοινωθέν που αναπαράχθηκε από πολύ έγκυρα site δεν υπήρχε καν. Αυτό τάραξε πολύ την οικογένεια γιατί άρχισαν να τους παίρνουν όλοι τηλέφωνο και να τους ρωτάνε τι συνέβη. Δεν είναι αναίμακτο αυτό» είπε η Σάντρα Βουτσά.

Untitled

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, μίλησε για τον Δημήτρη Κόκοτα στο #ΤοPrwino

«Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι σε καταστολή, παραμένει σταθερός και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει πάλι η προσπάθεια να τον ξυπνήσουν. Έχουν γίνει δύο προσπάθειες. Αυτό γίνεται πάντα μετά από εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο. Και βάσει των δεδομένων, η ομάδα αποφασίζει και ξεκινάει πάλι να τον ξυπνήσει», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»