Το πρώτο μήνυμα του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του και τις δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά

Με βίντεο στο instagram ο Άρης Σοϊλέδης στέλνει το πρώτο του μήνυμα μετά τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο της showbiz, αλλά όχι για ευχάριστο λόγο, αφού μεταδίδεται ότι το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από επτά χρόνια.

Το πρώτο του μήνυμα, μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Άρης Σοϊλέδης.

Untitled

«Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές, site και τα λοιπά και λέει το μακρύ του και το κοντό του.

Να αφήσουμε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγματα και ιστορίες οι οποίες δεν είναι παρά μόνο της φαντασίας σας. Αυτό από εμένα, καλή συνέχεια σε όλους φιλάκια », ανέφερε στο βίντεο.

Λίγη ώρα νωρίτερα η Μαρία Αντωνά  σε τηλεοπτικές της δηλώσεις απάντησε από πλευρά της:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ που βρίσκεστε εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον που έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Επειδή βρίσκομαι σε μια πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση», είπε η Μαρία Αντωνά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης 10/4 μίλησε στην εκπομπή #HappyDay για την επικοινωνία που είχε με την Μαρία Αντωνά, μετά την αποκάλυψή του χωρισμού της από τον Άρη Σοϊλέδη.

Αφού αρχικά προβλήθηκε με ένα βίντεο από τις πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη,  στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Καμιά φορά από ευγένεια απαντάς σε αυτό που σε ρωτάνε, αλλά τελικά όταν βλέπεις όλες αυτές τις απαντήσεις σε ένα βίντεο αποφασίζεις ότι ίσως δεν θα έπρεπε να απαντάς γιατί τελικά η ζωή μπορεί να έχει άλλα σχέδια. Εγώ εχθές μίλησε με την Μαρία και ουσιαστικά είναι στη φάση που την είδαμε στις δηλώσεις. Είναι μπερδεμένη, χρειάζεται λίγο χρόνο να διαχειριστεί τα συναισθήματά της. Δεν θέλει να πει μεγάλα λόγια τα οποία μπορεί στη συνέχεια να διαψευστούν. Στα social media έχει λάβει άπειρα μηνύματα και είναι λίγο παγωμένη γιατί γυρνώντας από το Survivor, περίμενε μια διαφορετική κατάσταση. Ο κόσμος θεωρεί ότι για να έφυγε η Μαρία από το σπίτι κάτι έγινε». 

Η εκπομπή, #MegaΚαλημέρα σχολίασε τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη, όπως και τις πρώτες αντιδράσεις του πρώην ζευγαριού.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Εδώ βλέπουμε τα κατάλοιπα μίας δημοσιότητας που στα καλά ήταν ευπρόσδεκτη. Δηλαδή δεν μπορεί στα ευχάριστα νέα να δίνεις συνεντεύξεις, να μιλάς για τον έρωτά σου, να τον περιμένεις σαν την Πηνελόπη να γυρίσει από το Survivor, να μιλάς για ημερομηνίας γάμου και να κάνεις πρόβες νυφικού… και τη στιγμή του χωρισμού να κάνεις ένα story στο Instagram και να λες: μπάστα»!

Ο Θανάσης Πάτρας τόνισε: «Εγώ συμφωνώ με αυτό που λες αλλά δεν καταλαβαίνω… υπήρξε τελικά χωρισμός; Δεν είναι ξεκάθαρο»!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Ο Κώστας (Φραγκολιάς) πρέπει να είχε επικοινωνήσει με κάποιον για να είπε όσα είπε. Δεν μπορεί ένας φίλος σου να βγαίνει και να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά σου χωρίς την έγκρισή σου».

Η Ελεονώρα επεσήμανε στη συνέχεια: «Αυτό που όλοι πρέπει να έχουν συμμετοχή στο δράμα του άλλου δεν το καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω την αντίδραση του Άρη. Δεν είναι εύκολο, όταν κάτι σε αφορά και είναι δυσάρεστο. Είναι πιο εύκολο να μοιράζεσαι τη χαρά σου». Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς όμως όλα αυτά είναι αλληλένδετα».

Με τον Θανάση να τονίζει: «Ό,τι και να πει ο εμπλεκόμενος, αυτός που θέλει να σχολιάσει θα πει το δικό του. Μην πας πολύ μακριά, μείνε στα δικά σου. Πάντα πρέπει να υπάρχει πίσω από ένα παραμύθι δράκο».

Απόσπασμα από τις πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη προβλήθηκε στο #ToPrwino του ANT1 με τον Γιώργο Λιάγκα να διαφωνεί με την στάση που κράτησε η παρουσιάστρια απέναντι στους δημοσιογράφους.

«Είναι υπερβολή, αν είναι να το βλέπει κανένας από το εξωτερικό, θα νομίζει ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη η Μαρία Αντωνά που δεν είναι. Εννοώ δεν είναι η σούπερ σταρ στην Ελλάδα που την κυνηγάνε από πίσω οι 10 κάμερες», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Επειδή η χώρα είναι μικρή και η showbiz ευτυχώς ή δυστυχώς αυτή είναι, άνθρωποι που πάνε σε ριάλιτι, όμορφοι άνθρωποι που κάνουν σχέσεις και που δημοσιοποιούν τις σχέσεις τους.  Επειδή λέει ο λαός: Όταν κατουράς στη θάλασσα το βρίσκεις στο αλάτι μετά, όταν ανοίγεις την πόρτα της προσωπικής σου ζωής», ενώ απευθύνθηκε στην Ελένη Βουλγαράκη: «Μη με κοιτάς έτσι εσύ…» 

«Διαφωνώ πάρα πολύ σε αυτό που λες, δεν γίνεται να προβλέψεις τι θα γίνει», απάντησε η Ελένη Βουλγαράκη.

«Ως μεγαλύτερός σας ηλικιακά, σας συμβουλεύω να κρατάτε όσο το δυνατόν για εσάς την προσωπική σας ζωή», ήταν η συμβουλή του Γιώργου Λιάγκα προς τους συνεργάτες του.

Δειτε Επισης

Ζέτα Μακρυπούλια, Ευγενία Σαμαρά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Νίκος Μουτσινάς ταξίδεψαν στην Κένυα
Νίκος Γκέλια: «Μας έδιωχναν από τα σπίτια επειδή ήμασταν Αλβανοί»
Josephine: «Είμαστε μαζί, είμαι πολύ καλά, είμαστε 1,5 χρόνο μαζί. Ο Νίνο είναι πολύ γλυκός»
Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Aυτό που θα πρέπει να κάνει ως πατέρας για τα παιδιά του, πιστεύω ότι θα το κάνει»
Το δημόσιο μήνυμα στήριξης και αγάπης της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο
Διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου για την Κατερίνα Τσάβαλου και τον Δημήτρη Στεργίου
Ναταλί Κάκκαβα: «Συναισθηματική κακοποίηση… Όσο δυνατός και αν είσαι, δυστυχώς λυγίζεις»
Ξεσπά ο Νίκος Κακλαμανάκης κατά του Λευτέρη Αυγενάκη: «Είναι καιρός να δούμε τι “κρύβει” μια κάμερα»
Η απάντηση της Φανής Χαλκιά για την έκρηξη στο beach bar του συζύγου της: «Υπέστη ρήξη ανευρύσματος»
Ο Αντώνης Ρέμος απαντά με βίντεο για τη φοροδιαφυγή: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ»