Το πρώτο μήνυμα της Δέσποινας Βανδή για την περιπέτεια τους & του Βασίλη Μπισμπίκη μέσα από το νοσοκομείο

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πέρασε το κατώφλι του νοσοκομείου, όταν άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις στο στήθος του - Aποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης stent - Τρεις ημέρες μετά ακολούθησε και δεύτερο χειρουργείο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι εισήχθη ο Βασίλης Μπισμπίκης. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 8 Μαρτίου, ο γνωστός ηθοποιός οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από πόνους στο στήθος.

Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός ένιωσε τους πρώτους πόνους στο στήθος τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, με τη Δέσποινα Βανδή να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο. Αμέσως, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο, ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά, να μπει στο χειρουργείο.

Αμέσως μετά την επέμβαση, μεταφέρθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο του τελευταίου ορόφου με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, ακολούθησε δεύτερη.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι γιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο να του δοθεί αύριο, Σάββατο 9 Μαρτίου, το εξιτήριο από το ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Ο ηθοποιός που διανύει το τέταρτο 24ωρο νοσηλείας του, μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη, έστειλε το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης στο T-live, επικαλούμενος άνθρωπο από το στενό περιβάλλον του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή, «ο ηθοποιός προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και να συνειδητοποιήσει αυτό που του συνέβη».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο.

Μετά από αμέτρητα μηνύματα που δέχτηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι του έστειλαν για περαστικά και στην ανάρτησή του έγραψε: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία για όλους».

vasilis-768x1365

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή η οποία οδήγησε η ίδια στο νοσοκομείο τον σύντροφό της με το αυτοκίνητό της, το βράδυ της Δευτέρας. 

«Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε να δει τι θα πουν οι γιατροί» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας το θέμα στον αέρα του #HappyDay.

Μετά από όσα έγιναν γνωστά για την περιπέτεια του ηθοποιού, το βράδυ της Παρασκευής η Δέσποινα Βανδή έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσω instagram, φανερά ταλαιπωρημένη, αφού τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται διαρκώς στο νοσοκομείο.

«Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει, αλλά όλα καλά. Αυτό είναι το σημαντικό», αναφέρει στο βίντεο η Δέσποινα Βανδή.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα άπειρα μηνύματα! Τέλος καλό, όλα καλά!» έγραψε στην ανάρτηση η Δέσποινα Βανδή.

Δειτε Επισης

«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Mente Fuerte: – Στο πλευρό του η Μαρία Σολωμού
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
Νεφέλη Κουρή: «Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας. Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε»
Συγκλονίζει η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών, Όλγα Βλαχοπούλου, για την μάχη της με τον καρκίνο
Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»