Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορείς να προστατευτείς… Αλλιώς ή το έχεις στήσει ή το έχεις προκαλέσει»

Η πρώτη αντίδραση της Μαριάντας Πιερίδη μετά την είδηση για τη νέα σχέση μετά τον χωρισμό της και η απάντηση της Κατερίνα Καινούργιου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μαριάντα Πιερίδη είναι ξανά ερωτευμένη, μόλις λίγους μήνες μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται εδώ και ενάμιση μήνα σε σχέση με έναν γοητευτικό άνδρα, ο οποίος είναι στέλεχος μεγάλης εταιρείας.

Η κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα συνάντησε την Μαριάντα Πιερίδη, η οποία με ευγενικό τρόπο αρνήθηκε να μιλήσει για όσα συμβαίνουν στην προσωπική ζωή της.

«Δεν θέλω καθόλου αυτή τη στιγμή να το συζητήσω. Είναι λάθος το timing να συζητήσουμε κάτι. Γενικά δεν με ενοχλεί να γίνεται ντόρος, ούτε εσύ με ενοχλείς που με ρωτάς. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να συζητάω, να μιλάω και να ανοίγομαι, ειδικά όταν περνάω δύσκολα. Προτεραιότητά μου είναι η προστασία του παιδιού, ο πιο σημαντικός παράγοντας. Έχω σκεφτεί να κάνω το καλύτερο για το παιδί μου» απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Η συνεργασία μου με τον πρώην σύζυγό μου δεν ήταν ποτέ εύκολη. Η δουλειά είναι δουλειά. Δεν συζητάμε τι κάνουμε στα σπίτια μας» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Με αφορμή τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τη Μαριάντα Πιερίδη και τον νέο της σύντροφο, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο όλο νόημα.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε όσους προσπαθούν να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή και πολλές φορές απαθανατίζονται από παπαράτσι ή περαστικούς. 

Η Κατερίνα Καινούργιου συζητώντας με τους συνεργάτες της είπε: «Πολύς ντόρος γίνεται με διάφορα τελευταία, για το αν είναι στημένα ή όχι. Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι αν θες κάτι να το στήσεις, θα το στήσεις, αν θες να το κρύψεις, θα το κρύψεις. Εγώ τα τελευταία πέντε χρόνια, πέρα από τη μια γνωστή σχέση που είχα, εννοείται πως μετά από αυτή τη χρονική περίοδο βγήκα, φλέρταρα έξω, φιλήθηκα αλλά πάντα προστάτευσα πάρα πολύ αυτούς που ήταν γύρω μου. Ποτέ δεν έχει δημοσιευθεί βίντεο ή φωτογραφία με εμένα και κάποιον άλλο. Είτε είσαι σε γκέι μπαρ είτε σε straight μπαρ, αν θες να προστατευθείς και από τα κινητά και απ’ όλα, μπορείς, αλλιώς ή το έχεις στήσει ή το έχει προκαλέσει».

Δείτε το βίντεο στο 01:11' ΕΔΩ

Untitled

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε την εκπομπή της Παρασκευής 8/3 με χαμόγελο και ανεβασμένη διάθεση. Μάλιστα, στην έναρξη της #SuperΚατερίνα έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να πω Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες. Το μήνυμα που θέλω να περάσω σήμερα είναι ότι όταν οι γυναίκες είμαστε ενωμένες μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.

Γυναικεία αλληλεγγύη σημαίνει συμπαραστέκομαι στην άλλη γυναίκα, μιλάω ωραία στην άλλη γυναίκα και ταυτόχρονα την υποστηρίζω. Όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στις πράξεις. Γιατί πολλά λέγονται στα λόγια, αλλά στις πράξεις είναι διαφορετικά».

Η Κατερίνα Καινούγιου έκανε και μία ανάρτηση για την Ημέρα της Γυναίκας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Kάθε θηλυκό πλάσμα έχει τη μοιραία σφραγίδα της μάνας του. Και καμιά δεν γλιτώνει τον κανόνα…”

Μαλβινα , μια από τις εμβληματικές γυναικείες μορφές της χώρας…μια μποέμισσα με γενναιοδωρία που ήθελε να αγαπά και να αγαπιέται… #moodoftheday»

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!