Ο Rupert Murdoch ξανά γαμπρός, με την πρώην πεθερά του Roman Abramovich & νυν του Σταύρου Νιάρχου

Το Ιούνιο στην έπαυλη του, ο 5ος γάμος του 93χρονου μεγιστάνα των ΜΜΕ στην Καλιφόνρια - Η γοητευτική συνταξιούχος επιστήμονας είναι η μητέρα της Dasha Zhukova, της 43χρονης Αμερικανορωσίδας γκαλερίστα που είναι παντρεμένη με τον Σταύρο Νιάρχο από το 2020

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για πέμπτη φορά γαμπρός θα ντυθεί ο Rupert Murdoch ο οποίος σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει τα 93α γενέθλιά του. Όπως μεταδίδoυν τα διεθνή ΜΜΕ, ο δισεκατομμυριούχος  αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του Elena Zhukova, 67 ετών, όπως έγινε γνωστό χθες Πέμπτη.

Εκπρόσωπος του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης ανακοίνωσε μάλιστα πως έχουν αρχίσει ήδη οι προετοιμασίες για τον γάμο που θα γίνει τον Ιούνιο στην έπαυλη του Rupert Murdoch στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Rupert-Murdoch-Elena-Zhukova

Ο Rupert Murdoch έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει αποκτήσει έξι παιδιά. Toν περασμένο Σεπτέμβριο ανακοίνωσε την απόφασή του να συνταξιοδοτηθεί εν μέρει, βάζοντας τέλος σε μία εμβληματική πορεία επτά δεκαετίων.

Ο μεγιστάνας  των ΜΜΕ αποσύρθηκε από τα διοικητικά συμβούλια της #Fox και της #NewsCorporation, με τον 52χρονο γιο του Lachlan Murdoch να αναλαμβάνει τα ηνία των επιχειρήσεων. 

Την είδηση για τον αρραβώνα του Αυστραλού κροίσου με την διακεκριμένη μοριακή βιολόγο, η οποία εγκατέλειψε τη Ρωσία και ζει εδώ και τρεις δεκαετίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετέδωσαν πρώτοι οι #NewYorkTimes.

1695316648-rupert-murdoch-and-lachlan-murdoch-GettyImages-997879506

Ποια είναι η Elena Zhukova

Οι φήμες για το νέο πρόσωπο στη ζωή του Rupert Murdoch, μετά την πολύκροτη διάλυση του αρραβώνα του με την Ann Lesley Smith (την οποία ο μεγιστάνας είχε χαρακτηρίσει «δώρο θεού»), εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Αύγουστο της περασμένης χρονιάς, με την 67χρονη Elena Zhukova να μπαίνει κατευθείαν στο μικροσκόπιο των ΜΜΕ, που δημοσίευσαν διάφορες λεπτομέρειες για τη ζωή της.

513859058

Η γοητευτική συνταξιούχος επιστήμονας είναι η μητέρα της Dasha Zhukova, της 43χρονης Αμερικανορωσίδας γκαλερίστα που είναι παντρεμένη με τον Σταύρο Νιάρχο από το 2020.

screenshot-2020-12-16-at-095311

Πρώην σύζυγος της Dasha Zhukova, με τον οποίο απέκτησε και δύο παιδιά, είναι ο Roman Abramovich. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το 2017, μετά από περίπου 10 χρόνια γάμου.

nintchdbpict0003442071441-e1502108045656

Η Elena Zhukova εργαζόταν χρόνια ως μοριακή βιολόγος με ειδικότητα στον διαβήτη. Ζει στις ΗΠΑ εδώ και πάνω από 3 δεκαετίες αφού εγκατέλειψε τη Ρωσία το 1991 με την κόρη της. Με τον Rupert Murdoch έγιναν ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι, αφού τους σύστησε η πρώην σύζυγος του μεγιστάνα Wendi Murdoch σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός της.

Η δις διαζευγμένη 66χρονη εργαζόταν σε ερευνητική μονάδα του πανεπιστημίου UCLA πριν βγει στη σύνταξη. Πηγές της #DailyMail αναφέρουν ότι της αρέσει πολύ να περνάει χρόνο με τα εγγόνια της.

Δειτε Επισης

Ρένα Μόρφη: «Για μένα ήταν ο απόλυτος βιασμός. Με είχε τσακίσει. Δεν με σεβάστηκαν»
Ο Πύρρος Δήμας μετά τον Snoop Dogg συνάντησε στο ξενοδοχείο του την Celine Dion: «Την είδα!»
Το μήνυμα του Αργύρη Πανταζάρα για τον θάνατο του πατέρα του: «Αντίο μεγάλε... μάγκα»
Η Evangelia προετοιμάζεται επίσημα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην #Eurovision 2025
Έλενα Κρεμλίδου: «Με θεωρούσαν εύκολη κι έβγαζαν φήμες για εμένα, επειδή δεν το έκανα μαζί τους»
Ξεσπά ο Τάσος Τρύφωνος για το δημοσίευμα περί εμπλοκής του σε σκάνδαλο με την Άννα Βίσση
Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»