Λουκίλα Καρρέρ για Μίμη Πλέσσα: «Φτάνει 100 ετών και δεν έφαγε ποτέ φρούτα, λαχανικά και κρέας»

Η μακροζωία του Μίμη Πλέσσα οφείλεται στο ότι έκανε ό,τι ήθελε, δεν έφαγε ποτέ κρέας, λέει η σύζυγός του - Οι φωτογραφίες από την επίσκεψη του Μάριου Φραγκούλη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τη σύζυγο του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ, συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου και μεταξύ άλλων, τη ρώτησαν για τον σπουδαίο συνθέτη, την κοινή τους πορεία και το… μυστικό μακροζωίας του.

Αρχικά η Λουκίλα Καρρέρ είπε: «Μία σχέση αντέχει με αμοιβαίες υποχωρήσεις, με αγάπη… Εγώ δεν έχω βαριαστανάξει ποτέ, είναι μία άλλη σελίδα και την απολαμβάνω εξίσου όπως 10, 20 χρόνια». 

plessas

«Ο Μίμης Πλέσσας φτάνει τα 100 και δεν έφαγε ποτέ φρούτα, λαχανικά και κρέας. Έτρωγε μόνο ό,τι ήθελε. Ήθελε να τρώει αβγά και γλυκά. Αυτό έκανε και δεν άκουγε κανέναν. Αυτό ήθελε, αυτό θέλει κι αυτό κάνει. Συν το ότι έχει δώσει πολλή αγάπη, έσπειρε αγάπη, εισπράττει αγάπη.

Και από την άλλη, θέλω να πιστεύω ότι θα είναι κοντά μας στα 100 χρόνια στο Ηρώδειο και στο Μέγαρο του χρόνου το χειμώνα. Πρώτα ο Θεός να είναι κοντά μας για να το απολαύσει και να το χαρεί. Και φυσικά να σπείρει και άλλη αγάπη» πρόσθεσε η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα.

 

Φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο σπίτι του Μίμη Πλέσσα ανέβασε ο Μάριος Φραγκούλης στο Instagram, το πρωί της Τσικνοπέμπτης 7 Μαρτίου.

Ο τραγουδιστής συναντήθηκε με τον συνθέτη και έβγαλαν  μερικές φωτογραφίες, ενώ σε ένα στιγμιότυπο, μαζί τους πόζαρε και η Γιώτα Νέγκα, που βρισκόταν επίσης στο σπίτι.

Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε ο Μάριος Φραγκούλης στο προφίλ του, έγραψε: «Με τον αγαπημένο μας Μίμη Πλέσσα που έχει αφήσει μεγάλη κληρονομιά για την Ελλάδα! Οι ταινίες, τα ορχηστρικά του, τα υπέροχα τραγούδια! Καλή Τσικνοπέμπτη αγαπημένοι μου φίλοι».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»