Ηλίας Βρεττός: «Είμαι ένα ζωντανό θαύμα, βγήκα ζωντανός από ένα σμπαραλιασμένο αμάξι. Είμαι μπροστά σας»

Ο τραγουδιστής μιλά για την καριέρα, τη ζωή του, το σοβαρό ατύχημα που είχε, συγκίνησε για τον θάνατο της γιαγιάς του και την προσωπική του ζωή: «Μακάρι να κάνουμε ένα παιδάκι με την Αναστασία, το θέλουμε πολύ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον Ηλία Βρεττό συνάντησε η κάμερα της εκπομπής #MEGAΚαλημέρα. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση του με τον Θεό, την αξία που έχει για τον ίδιο η οικογένεια, καθώς και για τη γεύση που του άφησε η τηλεοπτική του παρουσία στο «Πιο Μεγάλο Παζάρι».

«Όχι απλά πιστεύω στα θαύματα, το έχω βιώσει το θαύμα όταν βγήκα από εκείνο το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο. Είμαι εδώ μπροστά σας, επειδή είμαι ένα ζωντανό θαύμα. Έτσι πιστεύω εγώ», δηλώνει ο Ηλίας Βρεττός.

Για την προσωπική του ζωή λέει: «Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να κάνουμε ένα παιδάκι με την Αναστασία, το θέλουμε πολύ. Τίποτα δεν είναι δεδομένο σε μια σχέση, χρειάζεται διαρκής προσπάθεια και από τις δύο μεριές, το θέμα είναι να ‘είμαστε ένα’. Δε θα ανεχόμουν να φλέρταραν τη γυναίκα μου μπροστά μου, θα αντιδρούσα πάρα πολύ άσχημα».

Ο ίδιος συμπληρώνει πως: «Ένας καλλιτέχνης, αναγκαστικά, φλερτάρει με το κοινό του, αυτό την Αναστασία τη δυσκόλεψε πολύ στην αρχή αλλά μου έχει πάρα πολύ εμπιστοσύνη».

Για την παρουσία του στην τηλεόραση, σημειώνει: «Το ‘Μεγάλο Παζάρι’ ήταν ένα πολύ ωραίο τηλεοπτικό ταξίδι, μου άρεσε πολύ η δουλειά του παρουσιαστή. Θα ξαναέκανα κάτι στην τηλεόραση, αν μου γίνει μια πρόταση που θα ‘με τσιγκλάει’».

Συγκίνησε μιλώντας και στην κάμερα της εκπομπής #HappyDay, ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με τη σύζυγό του, Αναστασία, στο «Πιο Μεγάλο Παζάρι» αλλά και στον θάνατο της γιαγιάς του.

Mιλώντας , ανέφερε: «Η Αναστασία τσακώνεται λίγο μόνη της, είναι πολύ συχνές και έντονες οι εκρήξεις της. Οπότε έχω πάρει το ρόλο του “πυροσβεστήρα” στη σχέση, σβήνω τις φωτιές με επιτυχία μέχρι στιγμής».«Το Παζάρι ήταν για εμένα πολύ μεγάλη χαρά και τιμή, ένα ταξίδι πραγματικά απολαυστικό για εμένα. Υπάρχουν διάφορες τηλεοπτικές κουβέντες αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν είμαι σε θέση να ανακοινώσω κάτι σίγουρα».

«Η γιαγιά μου έφτασε τα 103, μακάρι να φτάσουμε τα χρόνια της. Έφυγε ένας άνθρωπος πολύ αγαπημένος μου, είχα πολύ ιδιαίτερη σχέση με τη γιαγιά μου. Αισθάνομαι ότι έχω έναν άγγελο εκεί ψηλά να με προσέχει και εγώ και η οικογένεια μου».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»