Η iconic Ελένη Φουρέιρα έγινε 37 ετών «θεότητα» - Οι ευχές και η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλιά της

Ιδιαίτερη ήταν η ημέρα για την Ελένη Φουρέιρα η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της δίπλα στην οικογένειά της και αγαπημένους της φίλους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

H pop Queen δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram κάποια στιγμιότυπα από την ημέρα των γενέθλιών της και -μεταξύ άλλων- είδαμε την τούρτα που της ετοίμασαν τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και τον ενός έτους γιο της.

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε και μια ανάρτηση, στην οποία ευχαρίστησε όλους όσοι της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της, ενώ και έστειλα και το μήνυμά της για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. 

240308212221_foureira_gios

«Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας για τα γενέθλιά μου. Αυτός ο χρόνος με βρίσκει πιο γεμάτη ,χαρούμενη, ολοκληρωμένη και πιο κουρασμένη από ποτέ. Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες… γεμάτα όνειρα, αντοχή και επιμονή…το αξίζουμε», έγραψε η τραγουδίστρια.

Από νωρίς το πρωί, η εκρηκτική star δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές και θερμές αναρτήσεις για τα φετινά της γενέθλια, αλλά και την ιδιαίτερη περίοδο που διανύει δίπλα στον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις και οι ευχές από τις αδελφές της, Ιωάννα και Μαργαρίτα!

«Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου αδερφή, στη φίλη μου, στη λατρεμένη μας θεία, και στον πιο υπέροχο άνθρωπο. Σ’ αγαπάμε», έγραφε η αδελφή της Ελένης Φουρέιρα, Ιωάννα.

anartisi

Η αδελφή της, Μαργαρίτα δημοσίευσε ένα βίντεο με την Ελένη Φουρέιρα να ερμηνεύει γράφοντας: «Σήμερα γιορτάζεις εσύ! Προστατευτική μαμά, αφοσιωμένη επαγγελματίας, υπέροχος άνθρωπος, κολλητή αδερφή, απόλυτο θηλυκό.Σήμερα γιορτάζεις εσύ, γυναίκα είδωλο. Σήμερα εσύ, αύριο όλες οι γυναίκες. Σ’αγαπώ πολύ».

2

Η 37χρονη έχει δύο αδερφές (Ιωάννα και Μαργαρίτα) και έναν αδερφό (Γιώργος), με τους οποίους είναι πολύ δεμένη. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει μαζί τους σε ιδιαίτερες περιστάσεις, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες στα social media.

oikogeneia_foureira

1674640372520-546889752-foureira_aderfes

Όσο για την τούρτα των γενεθλίων της, ο στενός φίλος της Ελένης Φουρέιρα Πέτρος Τσαπαρδώνης και μελλοντικός νονός του Μποτία junior, ανέβασε στο instagram σχετικό στιγμιότυπο αποκαλύπτοντας την κατακόκκινη τούρτα σε σχήμα που κατέληγε σε αστέρι με την επιγραφή: «Happy Birthday to our big love»

foureira

Ευχές έστειλε και ο συνεργάτης της make up artsist Παντελής Τουτουντζής, όπου η Ελένη Φουρέιρα έχει βαφτίσει το παιδί του, αλλά και η Χριστίνα Πολίτη και η τραγουδίστρια Ευαγγελία.

4

6

5

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια