Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης – Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πέρασε το κατώφλι του νοσοκομείου, όταν άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις στο στήθος του - Aποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης stent - Τρεις ημέρες μετά ακολούθησε και δεύτερο χειρουργείο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένα πρόβλημα υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη αναστάτωσε τόσο τον ίδιο όσο και την Δέσποινα Βανδή. Σύμφωνα με την εφημερίδα #Espresso, το βράδυ της Τετάρτης ο ηθοποιός άρχισε να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο στήθος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το ζευγάρι έσπευσε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έπειτα από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι αρτηρίες της καρδιάς του ήταν βουλωμένες και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης stent.

Η Δέσποινα Βανδή παρέμεινε στο πλευρό του. Όλα πήγαν καλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ήδη σε καλύτερη κατάσταση.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, στα 46 του χρόνια, δεν είχε αντιμετωπίσει άλλη φορά τέτοιου είδους θέμα.

vandi-bisbikis-1

Την είδηση για την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Βασίλης Μπισμπίκης επιβεβαίωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα #HappyDay.

Όπως είπε μάλιστα η παρουσιάστρια, δικός της άνθρωπος είδε το ζευγάρι στο νοσοκομείο.

«Βλέπω το πρωτοσέλιδο της Espresso που λέει ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης μπήκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο προχθές, αλλά τώρα είναι καλά. Εγώ αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω από το δικό μας ρεπορτάζ είναι ότι όντως βρέθηκε στο νοσοκομείο προχτές. Δεν είπαμε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί θεωρήσαμε ότι είναι προσωπικά δεδομένα και όταν αποφασίσουν οι ίδιοι θα τα πουν. 

Εμείς αυτό που θα πούμε είναι ότι όντως τους είδε ένας δικός μας άνθρωπος σε ιδιωτικό θεραπευτήριο αργά. Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε τι θα πουν οι γιατροί. Περαστικά, σιδερένιος και πάντα να είστε αγαπημένοι και να στηρίζει ο ένας τον άλλον» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στην εκπομπή #SuperΚατερίνα αναφέρθηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις με την δημοσιογράφο της εκπομπής, Ελισάβετ Οικονόμου να αναφέρει χαρακτηριστικά πως η κατάσταση του Βασίλη Μπισμπίκη είναι ελεγχόμενη, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από αρχές της εβδομάδας.

«Οι γιατροί διαπίστωσαν από τις εξετάσεις ότι έχει βουλωμένες αρτηρίες, μάλιστα έπαθε το πρώτο έμφραγμα στο νοσοκομείο και αμέσως υπεβλήθη σε επέμβαση τη λεγόμενη στεντ. Πήγε πάρα πολύ καλά. Για καλή του τύχη έπαθε δεύτερο έμφραγμα χθες στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι ελεγχόμενη και σίγουρα θα μείνει μέχρι τη Δευτέρα στο νοσοκομείο. Δίπλα του είναι η Δέσποινα Βανδή, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο στο 00:44' ΕΔΩ

Untitled

Η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη και αποκάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαξε με τη Δέσποινα Βανδή.

Η Δανάη Μπάρκα, μόλις ενημερώθηκε, έστειλε μήνυμα στη Δέσποινα Βανδή, η οποία της απάντησε πως όλα είναι καλά.

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Να στείλουμε τα περαστικά μας. Να είναι καλά. Εγώ τα έστειλα ήδη. Η Δέσποινα μου είπε ότι είναι όλα καλά. Περαστικά»!

Τα νεότερα για την υγεία του Βασίλη Μπισμπίκη μετέφερε και ο Τάσος Τεργιάκης στην έναρξη του #ToPrwino.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός ένιωσε τους πρώτους πόνους στο στήθος τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, με τη Δέσποινα Βανδή να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο. Αμέσως, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο, ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά, να μπει στο χειρουργείο.

Αμέσως μετά την επέμβαση, μεταφέρθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο του τελευταίου ορόφου με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, ακολούθησε δεύτερο χειρουργείο ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς δεν πρόκειται να πάρει εξιτήριο πριν την Κυριακή.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, η Κλέλια Ρένεση, ο Γιάννης Στάνκογλου και φυσικά η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη είναι ενήμεροι για την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί κανονικά στο νυχτερινό κέντρο με τον Γιώργο Σαμπάνη και αύριο στο J2US.

Πριν από λίγη ώρα, στο ιδιωτικό θεραπευτήριο έφτασε η Κατερίνα Παπαμερή, στενή συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή. 

Δειτε Επισης

Νίκος Μάνεσης για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν τον εκτιμώ καθόλου, αλλά είναι πιο έξυπνος από μένα, έχει υψηλότερο IQ»
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα: «Αυτή τη στιγμή είναι σταθεροποιημένος»
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανο Κασσελάκης»
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Mente Fuerte: – Στο πλευρό του η Μαρία Σολωμού
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
Νεφέλη Κουρή: «Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας. Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε»
Συγκλονίζει η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών, Όλγα Βλαχοπούλου, για την μάχη της με τον καρκίνο
Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»