#MasterChefGR: «Πάγωσαν» οι παίκτες με την διπλή υποψηφιότητα

#MasterChefGR: Συντριπτική ήττα και απογοήτευση! Τι δεν πήγε καλά; - Ο παίκτης που κέρδισε στη δοκιμασία ασυλίας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μετά την ομαδική δοκιμασία που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης, έφτασε η ώρα να βαθμολογηθούν οι δύο μπριγάδες.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τις ομαδικές δοκιμασίες συνολικά στο MasterChef 2024. «Συμφωνήσαμε με τον καλεσμένο μας, τον σεφ Alain Parodi, ότι μια ομάδα στη χθεσινή δοκιμασία νίκησε κατά κράτος! Επικράτησε και στα τέσσερα στάδια. Η ομάδα αυτή είναι η μπορντό», ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τους «Μπορντό» να ζητωκραυγάζουν!

Ο Γιάννης Κούρτογλου δήλωσε ενθουσιασμένος με τη νίκη, δηλώνοντας ότι το περίμενε. Τη στιγμή της ανακοίνωσης η Βιβή κι οι υπόλοιποι «Γκρι» δυσανασχέτησαν με τη συντριπτική ήττα τους. «Και στα τέσσερα στάδια;», είπε η Βιβή.

Στη συνέχεια οι σεφ και κριτές έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στην μπριγάδα, αναλύοντας ένα-ένα τα τέσσερα πιάτα που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Τι πήγε στραβά;

Η δύσκολη απόφαση καλείται να πάρει ο Νίκος!

Μετά τη συντριπτική ήττα των «Γκρι» ο Νίκος Κυψίδης ως αρχηγός καλέστηκε από τους σεφ και κριτές να «δείξει» τον συμπαίκτη του που δε θα μπορούσε να διεκδικήσει την ασυλία κι έτσι να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση από το MasterChef 2024.  

«Αναγκαστικά θα ψηφίσω τη Βιβή, της ζητάω συγγνώμη κι εμένα το μυαλό μου είναι μπερδεμένο, στεναχωριέμαι πάρα πολύ... », είπε ο Νίκος μπροστά στους συμπαίκτες του και τους κριτές. «Αν μπορούσα θα αναλάμβανα εγώ την ευθύνη», συμπλήρωσε με τον Σωτήρη Κοντιζά να του λέει ότι αν θέλει να παραιτηθεί, μπορεί να το κάνει. «Αυτό είναι στο μυαλό μου... είναι η πρώτη ομαδική, μου αξίζει μια ήττα, στη δεύτερη ομαδική αν δω ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα μπορεί να το πετάξω κι αυτό το βάρος από πάνω μου. Γιατί από ό,τι αποδεικνύεται είναι βάρος αυτό το πράγμα», συμπλήρωσε ο αρχηγός. «Είναι βάρος κι είναι ένα εισιτήριο για τη 12άδα. Είστε ακόμα 18, μην υποτιμούμε την ασυλία που έχει μαζί της η αρχηγία, γιατί τώρα το έχουν δύο αυτό το πλεονέκτημα, ενδεχομένως να το ήθελαν πολλοί», ξεκαθάρισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. 

«Σεφ η αλήθεια είναι ότι θέλω να πάρω το βάρος και να μη διεκδικήσω την ασυλία, να το κάνω και πιο εύκολο στα παιδιά να με ψηφίσουν. Δεν το θεωρώ δίκαιο γιατί παρότι έκανα τα λάθη μου, αλλά και κατά τη διάρκεια της μαγειρικής έδειξα το ψάρι μου στα παιδιά και κανένας δε μίλησε», είπε η Βιβή που αποκλείστηκε από τη δοκιμασία της ασυλίας. «100% είμαι εξιλαστήριο θύμα, δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσουν τον Χρήστο», συμπλήρωσε η διαγωνιζόμενη μιλώντας στην κάμερα. 

Ο παίκτης που κέρδισε στη δοκιμασία ασυλίας των γκρι - Είχε το καλύτερο πιάτο από τους τρεις φιναλίστ

Ανάμεσα στον Κώστα, τον Λευτέρη και τον Σταμάτη «παίχτηκε» η δοκιμασία για τη νίκη της ασυλίας. 

Πρώτος που κάλεσαν οι σεφ και κριτές ήταν ο Κώστας, που παρά τις μικρές αστοχίες βρήκαν αρκετά καλό το πιάτο του. Στη συνέχεια φώναξαν τον Σταμάτη που δήλωσε ότι είχε θέμα με την παρασκευή της μαγιονέζας του.  

Τρίτο πιάτο που δοκίμασαν οι σεφ ήταν του Λευτέρη, που επέμεινε, όπως και κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, στη μαγιονέζα που έφτιαξε. 

Η πιο αδύναμη προσπάθεια ήταν του Σταμάτη που ανέβηκε στον εξώστη. Ο Λευτέρης είχε πολύ ωραίο τηγανητό ψάρι, όμως η προσπάθεια του Κώστα σύμφωνα με τους σεφ και κριτές ήταν η καλύτερη. Έτσι ο Κώστας κέρδισε την ασυλία, όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μία άκρως απαιτητική δοκιμασία περίμενε τους παίκτες. 

Η γκρι μπριγάδα έχασε στην ομαδική δοκιμασία με αποτέλεσμα να πηγαίνει ξανά στην κουζίνα για μονομαχία.

Άλλους 2 υποψήφιους προς αποχώρηση έβγαλε η γκρι μπριγάδα!

Οι παίκτες μπήκαν με φόρα στις κουζίνες και προσπάθησαν να τα δώσουν όλα για όλα. Τα σχόλια για πολλούς δεν ήταν κολακευτικά και μάλιστα άκουσαν αρκετά παράπονα.

Ιδίως η Βιβή που ήξερε ότι ο Νίκος ως αρχηγός της ομάδας της θα την επέλεγε ως προτεινόμενη.

Την ώρα της ψηφοφορίας τέθηκαν πολλά για το τι πήγε λάθος και τι όχι, με τη Βιβή να παίρνει 8 ψήφους.

Ωστόσο, οι κριτές τους ανακοίνωσαν ότι οι υποψήφιοι αυτή τη φορά θα είναι δύο, όπως και έγινε, με τον Ηλία με μία μόνο ψήφο να βγαίνει στον τάκο.

Τrailer Παρασκευή 8.3.2024

Δειτε Επισης

Τριαντάφυλλος: «Ο Χρήστος Δάντης έπεσε στα μάτια του κόσμου, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του»
«Αδειάζουν» στο Ισραήλ την Ελένη Βιτάλη για την ακύρωση συναυλίας: «Eνήργησε με ασέβεια»
Σούπερ Κική Vs. Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είναι ζευγάρι με την Ιλάειρα στην φαντασία μας»
Σταματίνα Τσιμτσιλή - Γιώργος Λιάγκας: Πινγκ Πονγκ αλληλο-ακύρωσης on air
#MasterChefGR: Ο νέος αρχηγός των μπορντό & ο παίκτης που έβγαλαν ομόφωνα υποψήφιο προς αποχώρηση
#SurvivorGR: Η σοκαριστική προδοσία που λύγισε την Δώρα και ο τραγικός Χριστόφορος δεύτερος μονομάχος
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»