Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του! «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου!»

Η ευφάνταστη πρόταση και ο γάμος: «Το σπίτι του Κασσελάκη και του Τάιλερ είναι ένα αστικό σπίτι, δεν είναι σαν το δικό μου που είναι πολυτελές. Αν έμενα εκεί, θα πάθαινα παράκρουση. Πώς θα έβγαινα στο μπαλκόνι γυμνός;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

O Νίκος Αποστολόπουλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, #MegaΚαλημέρ», αποκάλυψε πως παντρεύεται τον σύντροφό του. Όπως είπε ο  γνωστός σχεδιαστής ο γάμος τους θα γίνει θα γίνει τέλη Ιουνίου στην Άρτα ή στο Σούλι!

«Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου γιατί θα παντρευτώ, θα βάλω ένα φράκο λευκό με ένα μαύρο ριγέ παντελόνι, παπιγιόν, σμόκιν πουκάμισο και γιλέκο. Το άλλο μου μισό δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσει στον γάμο μας. Ο γάμος μας με τον σύντροφό μου, θα γίνει τέλη Ιουνίου στην Άρτα ή το Σούλι.

Την πρόταση γάμου την έκανα εγώ, μέσα στο αεροπλάνο για Χαβάη. Πηγαίναμε αεροπορικώς, στη Χαβάη όταν έκανα την πρόταση γάμου. Καθόμασταν πρώτη θέση με σαμπάνιες, ήταν καταπληκτικά. Αυτή την περίοδο είμαι σε μία φάση έρωτα αν και δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Μου αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες», αποκάλυψε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

163503668_3793109544111432_269876260088208694_n

Για τον γάμου του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ ανέφερε: «Για τον γάμο τους στον Τάιλερ θα ταίριαζε ένα κοστούμι δαμασκηνί και στον Κασσελάκη θα ταίριαζε ένα λευκό κοστούμι. Το σπίτι του Κασσελάκη και του Τάιλερ είναι ένα αστικό σπίτι, δεν είναι σαν το δικό μου που είναι πολυτελές. Δεν μπορείς να μένεις σε έναν δρόμο τόσο στενό, αν έμενα εκεί, θα πάθαινα παράκρουση. Πώς θα έβγαινα στο μπαλκόνι γυμνός;».

Δειτε Επισης

Η επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου αποκαλύπτει στο #InBusinessTV, τα μυστικά των Blue Turtle Bags
Naomi Campbell: «Τιμή μου να μεταφέρω την Ολυμπιακή Φλόγα στoυς ιστορικούς δρόμους της Αθήνας»
Η Έλενα Ακρίτα έκραξε την Κατερίνα Παναγοπούλου γιατί φορά ρούχα της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη
H συγγνώμη της Adidas στην Bella Hadid για τα παπούτσια που θυμίζουν την τραγωδία του 1972 με τους 11 νεκρούς Ισραηλινούς
Στα επείγοντα ο Βασίλειος Κωστέτσος - Τα μηνύματα από το κρεβάτι του νοσοκομείου
Οι celebrities, πόζαραν με το μαγιό τους και φόντο το απέραντο γαλάζιο
Οι celebrities, άφησαν πίσω τους τον καύσωνα και ξεκίνησαν τις θαλασσινές αποδράσεις
Οι celebrities, φόρεσαν τα μαγιό τους και σαγηνεύουν με τις πόζες τους το πλήθος
Οι celebrities, φόρεσαν τα μαγιό τους ή και... όχι και πόζαραν στον φακό κάτω από τον ήλιο!
Damson Idris: Η Ενσάρκωση της Κομψότητας με Tommy Hilfiger στο British Grand Prix