Ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε ακόμα ένα αδι-ανόητο σχόλιο κατά της Νόνης Δούνια & Μπέττυς Μαγγίρα

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε για το κόμπλεξ των άλλων & αποκάλεσε αδαή και πτωχή τω πνεύματι την Δανάη Μπάρκα - «Κόλαφος» η Νανά Παλαιτσάκη: «Αυτά που λέει προκύπτουν από αντιζηλία για αυτό που δεν μπορεί να είναι» - «Άδειασμα» από Ελεονώρα Μελέτη, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Αφροδίτη Γραμμέλη, Δανάη Μπάρκα και Άρη Καβατζίκη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Δημήτρης Παπανώτας πέρασε σε ένα ακόμα αδι-ανόητο σχόλιο στους δημοσιογράφους για την αντίδραση της Νόνης Δούνια σε σχέση με όσα είχε δηλώσει ο ίδιος για την ηλικία της Μπέττυς Μαγγίρα και το γεγονός ότι θα κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές.

«Δεν με αφορούν οι απόψεις των άλλων για εμένα. Εγώ είμαι αυτό που βλέπετε και θα είμαι και σε όποιον αρέσει. Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, να τους μάθει όλους μόντελινγκ εκεί. Τι θα τους μάθει; Οικονομικά; Πρέπει να έχεις μία γνώση για να εκπροσωπήσεις. Δεν είναι μόνο η κ. Δούνια, ο άλλος π.χ. είναι αθλητής. Οι συγκεκριμένοι που στέλνουμε είναι;» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Όσοι φοβούνται τον αριθμό, έχουν απλά κόμπλεξ» ανέφερε για όσα δήλωσε για την Μπέττυ Μαγγίρα και την ηλικία της.

Δειτε στο βιντεο στο 01:39' τις δηλώσεις του:

Και ακολούθησαν κι άλλες παρόμοιου τύπου δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την Νόνη Δούνια, τo IQ της και την θέση της γυναίκας: «Στις δουλειές μια χαρά μεταχειρίζονται τις γυναίκες, μια χαρά μισθούς έχουν!»

Τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τη Νόνη Δούνια σχολίασαν στο #MegaΚαλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη και την ομάδα της να τάσσονται κατά όσων είπε, με την Νανά Παλαιτσάκη να στρέφει τα βέλη εναντίον του.

«Η Νόνη κατ΄αρχάς είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής, που εκλέχτηκε στον Πειραιά σε μία πάρα πολύ δύσκολη περιφέρεια. Ο Δημήτρης Παπανώτας μιλά εξαιρετικά κακοποιητικά για τις γυναίκες. Είναι η δεύτερη που αναφέρεται, μετά από την Μπέττυ Μαγγίρα. Δυστυχώς τα στερνά τιμούν τα πρώτα λένε. Από έναν άνθρωπο που θέλει να αυτοπροσδιορίζεται μορφωμένος, ότι έχει γνώσεις και βρίσκεται στα media τόσα πολλά χρόνια, θα περίμενα μία εντελώς διαφορετική συμπεριφορά» είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

«Επειδή τον ενδιαφέρει να κατέβει στην πολιτική, θα μπορούσα να πω ότι αυτά τα οποία λέει προκύπτουν από μία αντιζηλία για αυτό που δεν μπορεί να είναι. Πιάνει την κ. Μπέττυ Μαγγίρα και την κατακρίνει για την ηλικία της, κάτι το οποίο είναι τελείως απαράδεκτο και την κ. Νόνη Δούνια για το πως και για το γιατί θα πάει στο Ευρωκοινοβούλιο κι αν πάει. Έχει ανακοινωθεί; Η Νόνη είναι μία γυναίκα, η οποία καταξιώθηκε, ψηφίστηκε, έχει γνώσεις, δομημένη προσωπικότητα και δεν μπορεί να αποδομείται καμία κυρία με αυτόν τον τρόπο» πρόσθεσε η Νανά Παλαιτσάκη.

«Στενοχωρήθηκα πολύ γι’ αυτά που άκουσα για τη Νόνη, θα ήθελα να την υπερασπιστώ. Σέβομαι την άποψη του Δημήτρη Παπανώτα αλλά για τη Νόνη που τέθηκε αυτό που τέθηκε, είναι τουλάχιστον άδικο. Η Νόνη πέρα από μοντέλο, έχει υπάρξει και βουλευτής στο ελληνικό Κοινοβούλιο» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και η Νανά Παλαιτσάκη συμπλήρωσε: «Ο Δημήτρης Παπανώτας μιλά εξαιρετικά κακοποιητικά για τις γυναίκες. Είναι η δεύτερη φορά που αναφέρεται στη Νόνη μετά τη Μπέττυ Μαγγίρα», χαρακτηρίζοντας τα όσα είπε απαράδεκτα.

«Θα περιμένω να μας πει και ο ίδιος τι θα έκανε στην πολιτική γιατί ξέρω ότι θα τον ενδιέφερε» πρόσθεσε, επίσης, η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ποιος είναι ο Δημήτρης και ο κάθε Δημήτρης για να βγαίνει να λέει αυτά τα πράγματα;» αναρωτήθηκε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Μερικές φορές αδικεί τον εαυτό του με τον τρόπο που λέει κάποια πράγματα και σε κάποια άλλα μπορεί να έχει ένα ψήγμα αλήθειας. Όντως έχουμε δει στα ευρωψηφοδέλτια ανθρώπους που πραγματικά έχουμε απορήσει όλοι για ποιον λόγο έχουν επιλεγεί. Στη συγκεκριμένη, όμως, περίπτωση ήταν εξαιρετικά καυστικός και με ένα πρόσωπο που δε χρειαζόταν να είναι. Δεν υπάρχει λόγος να ανοίξει αυτή την κουβέντα» επεσήμανε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

Με τη σειρά της, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει ο καθένας δικαίωμα από όσους βρίσκονται στην τηλεόραση να μιλά έτσι.

«Θεωρώ άδικο να μένει μόνο στην ταυτότητα του μόντελινγκ που είναι το 1990 και να έχει παρακάμψει και παραβλέψει, και να μην έχει δώσει χώρο στο να αναγνωρίσει η κοπέλα αυτή μετά το μόντελινγκ. Αυτό το σχόλιο έχει μέσα και έναν σεξισμό υπό την έννοια ότι υποστηρίζει στερεότυπα, όπως ότι τα μοντέλα είναι χαζά και δεν έχουν μόρφωση. Αυτό είναι που με ενοχλεί εμένα, όλοι από κάπου ξεκινάμε» ανέφερε, επίσης, η Ελεονώρα Μελέτη και κατέληξε πως «εγώ επιμένω ότι αν ο κόσμος τον αγαπάει είναι γιατί έχει έναν αφιλτράριστρο τρόπο να μεταφέρει τη σκέψη του, απλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό το αφιλτράριστο δεν είναι και πάντα το σωστό».

Τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Νόνη Δούνια σχολίασαν στην εκπομπή #PameDanai, με την Δανάη Μπάρκα και τους συνεργάτες της να τάσσονται κατά όσων είπε.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Άρης Καβατζίκης λέγοντας: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης αγγίζει όρια. Θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος με τρομερή εμπειρία, οπότε πιστεύω ότι θα μπορούσε τις γωνίες του να τις στρογγυλέψει, όχι για να τον ευνουχίσουμε, αλλά πολλές όταν λες πράγματα που είναι κοφτερά είναι καλό να τα τροχίζεις, γιατί δεν ξέρεις πώς μπορεί να το πάρει ο άλλος. Αυτό που λέει για την Νόνη και το μόντελινγκ την αδικεί, γιατί η Νόνη έχει αποδείξει πολλές φορές πώς το μόντελιγκ είναι η μια πλευρά της ζωής της και όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει και άλλα πράγματα». 

Η Δανάη Μπάρκα από την πλευρά της πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή η Νόνη χρήζει υπεράσπισης, γιατί η ζωή καμία φορά μιλάει από μόνη της. Αρκεί μόνο ένα google search για να δούμε τι κάνει ο καθένας, γιατί έχει αναπαραχθεί ο καθένας, τι έχει μοιραστεί ο καθένας με τον κόσμο και τι πρεσβεύει, ξεχνάμε να το κάνουμε και είναι πολύ χρήσιμο. Η Νόνη αυτή τη στιγμή μπορεί να μάθει και στην Ευρώπη, στην Ελλάδα και σε όλο τον γαλαξία, την ενσυναίσθηση, την αλληλεγγύη, την ευγένεια, τον σεβασμό, σπουδαία πράγματα».

«Αν το πάμε και στο άλλο άκρο, σε ένα πιο λαϊκό σχόλιο, είδαμε και τους διαβασμένους τι έχουν κάνει τόσα χρόνια. Είδαμε και τους ανθρώπους που έχουν ψηφιστεί, δεν έχουν δουλέψει ποτέ, είδαμε τι εγκλήματα έχουν συμβεί γύρω μας», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα. 

Στα σχόλια της Δανάης Μπάρκα θέλησε να απαντήσει ο Δημήτρης Παπανώτας, σχετικά με τα όσα δήλωσε για τη Νόνη Δούνια και την ενασχόλησή της με την πολιτική.

«Άντε να εξηγήσεις στους αδαείς!!!! Όποιος χρειάζεται να ψάξει στο διαδίκτυο σημαίνει ότι δεν έχει γνώση επί του θέματος, επί της πορείας και της ιστορίας αυτού που «ψάχνει » εν προκειμένω, οπότε…

Άσε που οι «αναπαραγωγές » στο ίντερνετ ελέγχονται για την ακρίβεια και την ποιότητα τους. Αφού όσοι γράφουν θεωρούν πιο εμπορικό, στο κυνήγι των κλικ, να αναπαράγουν φούμαρα και διασκευές δηλώσεων παρά τοποθετήσεις προσώπων σε θέματα ουσίας. Σε θέματα πολιτικής, κοινωνικά, οικονομικά, διεθνών σχέσεων. Έχει βρει πολλές από τις καθημερινές μου επί 37 χρόνια τοποθετήσεις επί αυτών των θεμάτων στο ίντερνετ η αδαής κυρία Μπάρκα junior???…

Μακάριοι οι πτωχοί… Δένει τέλεια με το ου γαρ οίδασι τι ποιούσι…».

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!