Klavdia: «Σοκαρίστηκα! Ανέβασα ένα cover στο TikTok και έκανε like η Christina Aguilera!»

Klavdia στο #The2NightShow: «Δεν το πίστευα οτι ο Διονύσης Σαββόπουλος ήθελε να συνεργαστούμε. Με έχουν συγκρίνει πάρα πολλές φορές με την Νανά Μούσχουρη» - Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο, ηχογραφήθηκε όλη η πράξη στο κινητό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

H υπέροχη Klavdia, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το #TheVoiceGR, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, #The2NightShow και αναφέρθηκε στην πορεία της στο τραγούδι, τη συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά και το βίντεο στο Tik Tok που της έκανε like η Christina Aguilera.

Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αδυναμία που έχει στα γυαλιά οράσεως με κοκάλινο σκελετό και την ομοιότητα που ορισμένοι διακρίνουν ανάμεσα σε εκείνη και τη Νανά Μούσχουρη.

Ειδικότερα, η Klavdia σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο πρώτος μου σκελετός γυαλιών ήταν ένας άλλος, που μοιάζει με αυτόν, αλλά δυστυχώς μου έσπασε σε ένα τροχαίο. Δυστυχώς γιατί μου άρεσε πάρα πολύ εκείνο το γυαλί. Από το τροχαίο όλα είναι καλά, μόνο μια γραμμούλα έχει μείνει στο κεφάλι και το μόνο που έσπασε ήταν τα γυαλιά. Ο μαύρος σκελετός είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου σε μια ξεχωριστή θέση. Λίγο όμως είχα κουραστεί με τον περιορισμό στην όραση, πήγα για λίγο σε διάφανο και επέστρεψα ξανά στο μαύρο το κλασικό, το ωραίο, το πατροπαράδοτο».

«Κοίταξε, είναι σήμα κατατεθέν! Δηλαδή, χωρίς να θέλω να κάνω καμία σύγκριση, προς Θεού, για τους λόγους που κάθε ένας άνθρωπος είναι μοναδικός, τη Νάνα Μούσχουρη δεν μπορώ να την φανταστώ χωρίς τα γυαλιά της» σχολίασε τότε ο παρουσιαστής της εκπομπής για να απαντήσει, με χαμόγελο, η καλεσμένη του ως εξής.
«Η αλήθεια είναι πως με έχουν συγκρίνει πάρα πολλές φορές με την Νανά Μούσχουρη. Το ακούω δηλαδή μέχρι και τώρα, ήδη από το Voice το άκουγα αυτό πριν από έξι χρόνια».

«Μέχρι στιγμής δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς γυαλιά! Ακόμα και όταν τα βγάζω δηλαδή για να κάνω το μπάνιο μου και τα σχετικά και βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, λέω «ρε παιδάκι μου, πως γίνεται να αλλάζει τόσο πολύ το πρόσωπο». Πέρα από το ότι δεν βλέπω κιόλας, γιατί δεν τα φοράω μόνο για στιλ» συμπλήρωσε, ακόμα, η νεαρή τραγουδίστρια Klavdia στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο talk show του ΑΝΤ1.

Αρχικά ανέφερε: «Στο Voice πήγα 16 ετών, το ήθελα πάρα πολύ. Ήθελα να πάω την προηγούμενη χρονιά αλλά δεν επιτρεπόταν λόγω ορίου ηλικίας. Πήγα στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο για να φάω την κρυάδα της τηλεόρασης, να καταλάβω πως δουλεύει γιατί δεν είχα ιδέα. Πήρα την κρυάδα μου και είπα “Ωραία, πάμε για Voice τώρα”. Στο Voice γύρισαν όλοι και ο Κωστής Μαραβέγιας μπλόκαρε τον Μουζουράκη. Αλλά εγώ πήγα στην Έλενα Παπαρίζου γιατί ήταν το είδωλό μου από μικρή.»

Και πρόσθεσε: «Φτάσαμε στην 7αδα για την #Eurovision, ήμουν πολύ χαρούμενη για αυτό, δεν στεναχωρήθηκα και είναι ένας από τους στόχους μου να πάω. Πίστεψα ότι συνέβη για κάποιον λόγο και ίσως για καλό. Έτσι θέλω να το βλέπω! Με τη Μαρίνα Σάττι νιώθω μια ασφάλεια, έχει φοβερή φωνή, ταλαντούχα. Τη θαυμάζω από τα ξεκινήματά της και μου βγάζει εμπιστοσύνη. Θεωρώ ότι θα έχει μια ωραία δουλειά και θα την παρουσιάσει.»

Και συνέχισε λέγοντας η Klavdia: «Μετά το The Voice με πήρε τηλέφωνο η μάνατζερ του Διονύση Σαββόπουλου να συνεργαστούμε για μια συναυλία. Αυτή ήταν η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά. Είχα άρνηση, δεν το πίστευα! Τελικά βρεθήκαμε, τα συζητήσαμε. Ένιωθα ένα δέος, σοκ! Μου είπε ο άνθρωπος ότι ήθελε φρέσκιες φωνές και με είχε ανακαλύψει από το The Voice. Και μετά συνεχίσαμε και στο Άλσος τον χειμώνα και πήγε φανταστικά αυτό το πρότζεκτ μέχρι τον κορωνοϊό.»!

Και αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ανέβασα ένα βίντεο στο TikTok και έκανε like η Christina Aguilera.. Ανέβασα ένα cover από ένα τραγούδι της, βλέπω στις ειδοποιήσεις μου το όνομά της, βεβαιώθηκα ότι είναι το δικό της, το έκανα σκρινσοτ και το έστειλα σε όλους. Σκέφτηκα ότι για να πάτησε like μάλλον της άρεσε».

Σε μια προσωπική εξομολόγηση, περί απιστίας, προχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν συνομιλούσε με την Klavdia στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή #The2nightShow. Μάλιστα, ο αγαπημένος παρουσιαστής περιέγραψε πως ακριβώς έμαθε στο παρελθόν ότι τον απάτησε πρώην σύντροφος του.

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εκμυστηρεύτηκε στη νεαρή τραγουδίστρια πως «εμένα με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο! Δεν υπάρχει η απάτη που βίωσα εγώ. Θες να σου πω πως έμαθα ότι με απάτησαν; Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που έπαθα. Ηχογραφήθηκε η όλη πράξη η σεξουαλική στο κινητό. Μάλλον πρέπει να ήταν σε αυτοκίνητο μέσα, πατήθηκε και με πήρε τηλέφωνο».

«Δεν το σήκωσα. Στον τηλεφωνητή γράφτηκε και το άκουγα, το ξανάκουγα και το ξανάκουγα. Εκείνη την ώρα με έκοψε κρύος ιδρώτας, απλά».

«Να πω όμως κάτι με το μυαλό που έχω τώρα. Όποιος απατάει τον άλλον, για λύπηση είναι όχι ο απατημένος αλλά ο θύτης. Ο άλλος που να ξέρει ο άνθρωπος, ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Αυτός όμως είναι για λύπηση, αυτός έχει τα προβλήματα μέσα του. Όχι ο άλλος ο άνθρωπος» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον αέρα της βραδινής του εκπομπής στον ΑΝΤ1.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»