Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ντρεπόμουν μια ζωή για το σώμα μου, έκανα μια λιποαναρρόφηση και φοράω κορσέ»

«Έβγαινα από το μπάνιο και δεν έβλεπα τον εαυτό μου, έστριβα το κεφάλι σαν να μην με ξέρω» - «Δεν ρίχνω τα δίχτυα μου στην Κατερίνα Καινούργιου, πού να κοντραριστώ εγώ με Μικρούτσικο;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το βράδυ της Τρίτης έκανε τη νέα του έξοδο, όπου και μίλησε στους δημοσιογράφους για την ανανεωμένη του εμφάνιση και την απώλεια κιλών.

Ο παρουσιαστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής #StarBreakfast για την αλλαγή στην εικόνα του είπε πως ο λόγος που μπήκε στη διαδικασία να τα χάσει είναι επειδή δεν ένιωθε καλά με το σώμα του και ντρεπόταν.

Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε πως πέρασε από αρκετά στάδια της δίαιτας, ενώ εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν ντρεπόταν για το σώμα του, ενώ δεν μπορούσε να επιλέξει τα ρούχα της αρεσκείας του.

«Δεν τρώω και είμαι τώρα στην τρίτη φάση της δίαιτα. Δεν ξέρω τι θα κάνω, την τελευταία όμως εβδομάδα αρχίζω και τρώω. Ελπίζω να μαζευτώ γιατί είναι κρίμα να μην το φτάσω μέχρι το καλοκαίρι που για πρώτη φορά θα βγω με μαγιό και χωρίς πετσέτα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ντρεπόμουν μια ζωή, δεν μου αρέσει το σώμα μου. Δεν ένιωθα καλά να φοράω ρούχα που γούσταρα. Δεν μου έκαναν κιόλας, δεν μπορούσαν να έχουν το ταίριασμα που πρέπει στο σώμα μου και έτσι το απέφευγα. Φανταστείτε πως έβγαινα από το μπάνιο και δεν έβλεπα τον εαυτό μου, έστριβα το κεφάλι σαν να μην με ξέρω», εξομολογήθηκε ο γνωστός παρουσιαστής.

«Πήγα και έκανα μια λιποαναρρόφηση και φοράω κορσέ. Είχα ένα θέμα αισθητικής φύσεως τοπικό, που το είχα από μικρός. Η δική μου θεωρία είναι γιατί έσφιγγα τις ζώνες, εκεί μπροστά στην κοιλιά. Όσα κιλά κι αν έχανα αυτό παρέμενε. Και το αφαίρεσα. Με ενοχλούσε», έχει αποκαλύψει.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε και για τις προτεραιότητες που θα δώσει στις συζητήσεις του για του χρόνου και το αν θα ήθελε να βρεθεί τηλεοπτικά με την Κατερίνα Καινούργιου, μετά τη δήλωσή του ότι θα ταίριαζαν σε μία εκπομπή.

«Σκέψεις για το που θα πάνε οι συζητήσεις όταν πάω και σε τι θα δώσω προτεραιότητα υπάρχουν. Στο Mega είμαι για την Ελένη, οπότε με την Ελένη θα μιλήσω και φυσικά προτεραιότητά μου είναι το κανάλι. Από την Ελένη και μετά, πρώτα θα ακούσω τι έχει να μου πει το κανάλι και μετά θα συζητήσω περαιτέρω. Πρώτα θα μιλήσω με τον άνθρωπο που με έφερε στο Mega και είναι η Ελένη» δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Δεν έχω προτάσεις. Μπορεί να είναι η περίοδος. Γενικότερα ακούστηκε γιατί το είπε αυτό ο Δημήτρης και ρίχνει τα δίχτυα του στην Κατερίνα Καινούργιου ή θέλει να συνεργαστεί. Ξεκάθαρα όχι. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να συνεργαστούμε και να είμαι δίπλα στην Κατερίνα. Έχει έναν Ανδρέα Μικρούτσικο. Πού να πάω εγώ να κοντραριστώ εκεί;» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»