#MasterChefGR: Συνεχίζει ακάθεκτος τα αδι-ανόητα σχόλια ο Γιάννης: «Είναι για χαστούκι η Χριστίνα»

#MasterChefGR: Επέστρεψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και «έδωσε» τον Χρήστο: «Πουλημένε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Άνετη ήταν η νίκη της γκρι μπριγάδας στο επεισόδιο του MasterChef (Τρίτη 5/3), με τελικό σκορ 6-3 στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας. Τα μέλη της ηττημένης μπορντό μπριγάδας ψήφισαν τον Χρήστο Γανίτη, ως τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα.

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος ήταν αυτός που έκανε το πιο νόστιμο και δημιουργικό πιάτο, που χαρακτηρίστηκε ως «πιάτο που θα μπορούσε να είναι ένα από τα courses σε ένα μισελενάτο εστιατόριο» και κέρδισε, φυσικά, το μεγάλο έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Ομαδική Δοκιμασία για την Τετάρτη 6 Μαρτίου, με τον αρχηγό της γκρι μπριγάδας, Νίκο Κυψίδη, να έχει όλα τα πλεονεκτήματα στα χέρια του. Αυτός είναι που θα αποφασίσει ποιο menu θα κληθούν να μαγειρέψουν οι δυο μπριγάδες για τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αλλά και για τον καλεσμένο τους στη σημερινή δοκιμασία, chef Alain Parodi.

Όμως, όπως έχει συμβεί πολλές φορές στην κουζίνα του MasterChef, τα πλεονεκτήματα από μόνα τους δεν σημαίνουν απαραίτητα και την άνετη μαγειρική επικράτηση.
Σε κάθε Ομαδική Δοκιμασία η σωστή οργάνωση, η καλή εκτέλεση των ιδεών και η άψογη συνεργασία, είναι οι βασικοί παράγοντες της επιτυχίας για εξαιρετικά νόστιμα πιάτα, που θα εξασφαλίσουν και την πολυπόθητη νίκη.

Θα καταφέρει ο Νίκος Κυψίδης να οδηγήσει τη γκρι μπριγάδα σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη ή ο Γιάννης Κούρτογλου θα οδηγήσει την μπορντό μπριγάδα στην πρώτη της νίκη;

Πίσω στα γνώριμα τηλεοπτικά του λημέρια και την κουζίνα του MasterChef επέστρεψε, το βράδυ της Τετάρτης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο. Μάλιστα, ο γνωστός σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής έμελλε να δώσει… πληρωμένη ατάκα στον Χρήστο!

«Ποιος κατάλαβε ότι έλειπε από την κουζίνα ο θείος Λεωνίδας;» ρώτησε αρχικά, με χιούμορ, ο Σωτήρης Κοντιζάς για να σηκωθούν πολλά χέρια από τους παίκτες του MasterChef και να επιμείνει ως εξής. «Μια χαρά! Πόσο ωραία περάσαμε αυτές τις δυο ημέρες; 100.000».

Εκείνη ήταν η ώρα που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είδε τον Χρήστο να σηκώνει το χέρι του και, θέλοντας να τον πειράξει με χαμόγελο, αναφώνησε: «Πουλημένε Χρήστο! Σήκωσες το χέρι σου;».

«Σεφ, άλλο πήγα να πω! Με το ζόρι έβγαλαν επεισόδιο όσο λείπατε» αποκρίθηκε ο παίκτης της γκρι μπριγάδας του MasterChef με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να υπογραμμίζει πως «α, ήθελες να μιλήσεις δηλαδή. Δεν συμφώνησες. Μάλιστα, μάλιστα.

«Και τι δεν έγινε αυτές τις δυο ημέρες» δήλωσαν, σχεδόν με μια φωνή, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης για να ενημερώσουν στη συνέχεια τον έτερο κριτή του MasterChef για όσα έχασε τις δύο τελευταίες ημέρες στην ροή του ριάλιτι μαγειρικής

Ομαδική Δοκιμασία με καλεσμένο τον Alain Parodi με άρρωμα Γαλλίας!

Έξαλλος έγινε ο Γιάννης Κούρτογλου, αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, την ώρα που έκαναν συμβούλιο με την ομάδα του για τα πιάτα που θα ετοιμάσουν στην δοκιμασία. 

Ο λόγος; Ένα «κρυφό» σχόλιο της Χριστίνας στον Μάριο. Συγκεκριμένα, όταν ο αρχηγός Γιάννης είπε μία ιδέα του στην ομάδα, η Χριστίνα κάτι δεν άκουσε ή δεν κατάλαβε σωστά και ρώτησε στα «κρυφά» τον Μάριο που καθόταν δίπλα της. Τότε, ο Γιάννης εκνευρίστηκε γιατί θεώρησε αγένεια να συζητούν οι δυο τους, ενώ κάνουν συμβούλιο όλοι μαζί.

Για μια ακόμα φορά, στον φετινό κύκλο του MasterChef, το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιάννης δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση μιλώντας απευθείας στην κάμερα του νέου επεισοδίου. Ο λόγος; Τα θερμά σχόλια που δέχθηκε για το αποτέλεσμα της μπριγάδας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης της μπορντό μπριγάδας του MasterChef σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιέστηκα αρκετά! Έχω θυσιάσει πάρα πολλά πράγματα από τη ζωή μου για να μαγειρεύω! Αμφιβάλλω για εμένα κάποιες φορές, πολύ. Αλλά, αν είναι να αμφιβάλλω και να είναι οι κριτές τόσο ικανοποιημένοι, χαλάλι ρε φίλε. Μακάρι να αμφιβάλλω. Από αυτά τα λόγια παίρνω δύναμη».

«Νιώθω δηλαδή ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν πήγαν στράφι. Όλες αυτές οι θυσίες, όλες αυτές οι ώρες, τα πρησμένα πόδια, ναι δεν πήγαν στράφι. Κάτι κάνω καλά, ρε φίλε».

«Μπράβο! Υπάρχει πραγματικά ένας σύνδεσμος, μια συνέχεια. Μπράβο σας! Θα πρέπει να είστε περήφανοι, μπράβο» ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του καλεσμένου σεφ στο MasterChef, Alain Parodiτο βράδυ της Τετάρτης για την προσπάθεια της μπορντό μπριγάδας.

Κριτές και Alain Parodi δοκιμάζον και βαθμολογούν τα πιάτα των 2 μπριγάδων!

Trailer Πέμπτη 7.3.2024

Δειτε Επισης

Τριαντάφυλλος: «Ο Χρήστος Δάντης έπεσε στα μάτια του κόσμου, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του»
«Αδειάζουν» στο Ισραήλ την Ελένη Βιτάλη για την ακύρωση συναυλίας: «Eνήργησε με ασέβεια»
Σούπερ Κική Vs. Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είναι ζευγάρι με την Ιλάειρα στην φαντασία μας»
Λύγισε ο Τάσος Κωστής για την απώλεια της συζύγου του: «Μετανιώνω που δεν μπόρεσα να της το κάνω αυτό»
Η Άντζελα Γκερέκου πρώτη φορά για το οικονομικό «πόλεμο» του Τόλη Βοσκόπουλου: «Φτάσαμε στον πάτο»
Παναγιώτης Στάθης: «Έφυγε 47 ετών ο αδελφός μου. Ήταν σαν να έχασα τον πατέρα μου δεύτερη φορά»
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση: «Δυστυχώς ό,τι καίγεται χάνεται για πάντα»
Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, κάποιες γυναίκες του χώρου έκαναν ανήθικα σενάρια»
Παραλήρημα Ερντογάν για #Eurovision: «Να γιατί δεν πάμε, δεν βρίσκεις πια ούτε έναν φυσιολογικό εκεί»
Demy: «Δεν είμαι έγκυος. Δεν συζητάμε για εγκυμοσύνες γυναικών αν δεν έχει πει κάτι η ίδια»