#SurvivorGR: Οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση και oι βουτιές από νικητές, αλλά και έναν ηττημένο

#SurvivorGR: Οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητα της Αναστασίας, το πρόβλημα Σταμάτη και Άιρας με τον Γιάννη, οι σκέψεις της Μαρίας, η η μάχη για την 4η ασυλία και το παιχνίδι της Καραϊβικής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μαρία Αντωνά, η Αναστασία Τσέρου και η Ευγενία Μπόρλα από τους Διάσημους του Survivor 2024 και η Μαριλίνα Βακονδίου από τους Μαχητές είναι οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης και θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (6/3) η Αναστασία Τσέρου σχολίασε την υποψηφιότητά της δηλώνοντας έτοιμη για τη μονομαχία παραμονής, ενώ στάθηκε και στην υποστήριξή που είχε από την Μπλε ομάδα.

«Κουλή» χαρακτήρισε την ψήφιση της Αναστασίας η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία δεν συμφωνεί με την απόφαση των Κόκκινων θεωρώντας πως στη θέση της έπρεπε να βρίσκεται η Μαρία Αντωνά.

Από την πλευρά της η Μαρία Αντωνά γνώριζε πως σε περίπτωση 3ης ήττα των Διάσημων στις ασυλίες αυτομάτως θα έβλεπε το όνομά της στον τάκο, ωστόσο αυτό που δείχνει να την απασχολεί περισσότερο δεν είναι ακόμα μια μονομαχία αλλά η στοχοποίησή της από τον Τζέιμς Καφετζή, όπως η ίδια δηλώνει.

«Για ακόμα μια φορά, που δεν μου κάνει καμία εντύπωση, ο Τζέιμς με στοχοποίησε. Δεν ξέρω τι εμμονή είναι αυτή που έχει μαζί μου, τι καημός και θέλει να βγαίνω εγώ συνέχεια. Δεν ξέρω για ποιον λόγο το κάνει, σε κάθε ψηφοφορία, κάθε φορά, από τη στιγμή που έχει μπει στο παιχνίδι με στοχοποιεί, όλη την ώρα» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πραγματικά με έχει κουράσει. Δεν θέλω καν να μπω στη διαδικασία να απαντήσω ή να αντιδράσω. Ακόμα κι όταν κέρδισα την αγαπημένη του παίκτρια, τη Χρύσα στη μονομαχία, ούτε αυτό του έφτασε. Δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω. Θεωρώ ότι ίσως έχει μια εμμονή μαζί μου σε ό,τι αφορά το κομμάτι της ψηφοφορίας».

Όπως είπε κλείνοντας, όταν ο Τζέιμς την βλέπει και βρίσκονται μακριά από τις κάμερες, έχει μια εντελώς διαφορετική στάση.

«Όποτε με βλέπει στα αγωνίσματα, είτε πηγαίνοντας, είτε γυρνώντας ή στον γιατρό, μου μιλάει με τα καλύτερα λόγια "Μαράκι μου" και "πόσο καλή είσαι και μπράβο". Από τη μία υπάρχει μια επιβράβευση και on camera υπάρχει μια στοχοποίηση, ώστε να επηρεάσει την ομάδα μου να με ψηφίσει και από ό,τι φαίνεται δεν το κάνει μόνο σε εμένα, αλλά και στη δική του ομάδα», είπε κλείνοντας.

Στην Μπλε καλύβα το θέμα ήταν ο Γιάννης Περπατάρης και οι χαρακτηρισμοί του. Ο «καραγκιόζης» όπως αποκάλεσε τον Σταμάτη Ταλαδιανό και το «αρπακτικό» η Άιρα Αντομαϊτίτε στις προσωπικές τους συνεντεύξεις αναφέρθηκαν στον συμπαίκτη τους και στο πρόβλημα που έχουν μαζί του.

«Για άλλη μια φορά, στο συμβούλιο ανοίχτηκε το θέμα ότι έχουμε διασπαστεί, άρχισαν να γίνονται πάλι επιθέσεις. Από κει και πέρα, στο κομμάτι που αφορά τον Γιάννη, αποκάλεσε εμένα καραγκιόζη και την Άιρα αρπακτικό. Έχει μαλώσει με την Δώρα και έχει στην ουσία μιλήσει άσχημα σε όλη την ομάδα και σε όλους τους παίκτες ανά καιρούς. χει πάρα πολλά νεύρα και πάντα υπάρχει η δικαιολογία "είχα νεύρα, συγγνώμη". Ήρθαμε εδώ μέσα να βιώσουμε τι; Να βιώσουμε έναν φόβο που αποκαλείται Γιάννης; Που έχει τα νεύρα κι εκεί πάνω στα νεύρα του φοβάσαι μη σε χτυπήσει, μη σε κλωτσήσει, μη σου βρίσει τίποτα και μετά να έρθει σε ένα συμβούλιο να μου πει συγγνώμη;», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης.

Τέλος, εξήγησε πως δεν δέχεται άλλες συγγνώμες από τον συμπαίκτη του, αφού έχει ήδη κάνει πολλή υπομονή, σε αντίθεση με την Άιρα που ακόμα περιμένει τη συγγνώμη του Γιάννη.

Συνεχίζουν το «θάψιμο» οι υποομάδες των Μπλε – James για Σταμάτη: «Κάθε χωριό έχει τον τρελό του»

Την ώρα του στίβου μάχης οι οποίες διαφορές μπαίνουν στην άκρη καθώς ο στόχος είναι κοινός. Η ασυλία για να μην βρεθούν στον τάκο.

Οι Μπλε μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 3-1, όμως οι Κόκκινοι ισοφάρισαν σε 4-4.

Ο Γκουλέκας έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του απέναντι στον Ρικουνάκη, όμως η απάντηση ήταν άμεση με την Αναστασία. ο Γκιουλέκας ήταν αυτός που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Μαχητές, οι οποίοι αυτή τη φορά το κράτησαν μέχρι τέλους.

Η Αναστασία πήρε ακόμη έναν πόντο για τους Διάσημους για να μειώσει σε 8-6 πριν η Σταυρούλα και ο Χριστόφορος κάνουν το 10-8 και στείλουν αυτομάτως την Αντωνά στον τάκο.

Οι Μπλε πανηγύρισαν τη νίκη τους στην 4η ασυλία της 9ης εβδομάδας του Survivor με μια βουτιά στην οποία συμμετείχε και ο Νίκος Ρικουνάκης και ας ηττήθηκε η ομάδα του.

Ο ίδιος δικαιολογήθηκε πως δεν έχει εχθρούς στη μπλε ομάδα και βούτηξε επειδή ζήλεψε και ήθελε να συμμετέχει, όμως αυτό δεν τον γλίτωσε από το να ακούσει τη γκρίνια των συμπαικτών του.

Η Μαρία Αντωνά που μετά την ήττα της ομάδας της βρέθηκε αυτομάτως στον τάκο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, κάτι που όπως είπε θα αποφασίσει την ώρα της μονομαχίας, ενώ ήταν έξαλλη με την αντίδραση του συμπαίκτη της που πανηγύρισε μαζί με τους αντιπάλους.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά για να αναμετρηθούν αυτή τη φορά στα παιχνίδια της Καραϊβικής με την ομάδα που θα έφτανε πρώτη στους 5 πόντους να απολάμβανε δύο τεράστια κομμάτια κέικ καρότου.

Νικητές με 5-4 αναδείχθηκαν οι Μαχητές.

Trailer | 07/03/2024

Δειτε Επισης

Τριαντάφυλλος: «Ο Χρήστος Δάντης έπεσε στα μάτια του κόσμου, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του»
«Αδειάζουν» στο Ισραήλ την Ελένη Βιτάλη για την ακύρωση συναυλίας: «Eνήργησε με ασέβεια»
Σούπερ Κική Vs. Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είναι ζευγάρι με την Ιλάειρα στην φαντασία μας»
Λύγισε ο Τάσος Κωστής για την απώλεια της συζύγου του: «Μετανιώνω που δεν μπόρεσα να της το κάνω αυτό»
Η Άντζελα Γκερέκου πρώτη φορά για το οικονομικό «πόλεμο» του Τόλη Βοσκόπουλου: «Φτάσαμε στον πάτο»
Παναγιώτης Στάθης: «Έφυγε 47 ετών ο αδελφός μου. Ήταν σαν να έχασα τον πατέρα μου δεύτερη φορά»
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση: «Δυστυχώς ό,τι καίγεται χάνεται για πάντα»
Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, κάποιες γυναίκες του χώρου έκαναν ανήθικα σενάρια»
Παραλήρημα Ερντογάν για #Eurovision: «Να γιατί δεν πάμε, δεν βρίσκεις πια ούτε έναν φυσιολογικό εκεί»
Demy: «Δεν είμαι έγκυος. Δεν συζητάμε για εγκυμοσύνες γυναικών αν δεν έχει πει κάτι η ίδια»