Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης κινείται νομικά εναντίον του Αντώνη Κανάκη: «Δεν μπορεί να λέει ότι είμαι φασίστας»

Αποκλειστικές δηλώσεις στην εκπομπή #PrwinoSousou, πραγματοποίησε ξανά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος για την κόντρα που έχει με τον Αντώνη Κανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Τζόρτζια Σιακαβάρα που προβλήθηκε στο #RadioArvyla, ο Αντώνης Κανάκης έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο για τον Κωνσταντίνος Πλεύρη

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής απευθύνθηκε στις ψυχαγωγικές εκπομπές και αναρωτήθηκε για ποιον λόγο ο συγκεκριμένος ακροδεξιός πολιτικός γίνεται αντικείμενο προβολής.

«Δεν αρέσουν στον Πλεύρη οι άφρο περούκες; Πραγματικά πέφτουμε από τα σύννεφα! Κάτι που έχει σχέση με την Αφρική να μην αρέσει στον Πλεύρη;», είπε αρχικά  ο Αντώνης Κανάκης.

Και συνέχισε: «Πέρα από την πλάκα όμως τώρα… πώς γίνεται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης να γίνεται αντικείμενο συζήτησης των lifestyle εκπομπών; Ο άνθρωπος αυτός είναι υπέρμαχος και θεωρητικός του φασισμού στην Ελλάδα».

«Είναι ένας άνθρωπος που χαιρετάει ναζιστικά. Γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό με αυτή τη διάσταση; Τον κυνηγούν παπαράτσι λες και είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ;», συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης εμφανώς ενοχλημένος.

«Είναι ένας φασίστας δηλωμένος. Βγάζουμε τους φασίστες στις εκπομπές για να τους συνηθίσει και να νομιμοποιηθούν μέσω των lifestyle ερωτήσεων;», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης αποκάλυψε ότι έστειλε εξώδικο στον γνωστό παρουσιαστή και αν δεν τον αφήσει να βγει στην εκπομπή του να απαντήσει, θα προχωρήσει σε αγωγή.

«Βεβαίως κινήθηκα νομικά. Αυτός με συνέδεε με τους Γερμανούς. Το εξώδικο θα επιδωθεί αύριο οπωσδήποτε, δεν υπάρχει περίπτωση. Το πήρε ήδη. Ζητώ, σύμφωνα και με το Σύνταγμα, δεν μπορεί να αναφέρεις κάτι για κάποιον και να του στερείς το δικαίωμα να σου απαντήσει.

Ζητώ να βγω στον “αέρα” της εκπομπής να απαντήσω. Αν δεν με αφήσουν θα κάνω αγωγή. Είμαι αποφασισμένος να το προχωρήσω μέχρι τέλους. Δεν μπορεί κανένας να με συκοφαντεί και να λέει ότι είμαι φασίστας», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»