Αλέξης Κούγιας: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης μου έστειλε οργισμένη επιστολή κατά του Στέφανου Κασσελάκη»

Αλέξης Κούγιας: «Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να έρθει ξαφνικά με τον γκάμενο του στην Ελλάδα, να μας πουν τι θα κάνουμε» - Στα χέρια του Στέφανου Κασσελάκη το πολυτελές διώροφο στο Κολωνάκι - Χειμερινή απόδραση στην Αρκαδία πριν τον στρατό - Το τριαντάφυλλο που προσέφερε στον Τάιλερ Μακμπέθ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία της Αθήνας μετά τη δημοσιοποίηση εγγράφων σχετικά με την ύπαρξη εταιρείας την οποία διαθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης στις ΗΠΑ.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται οτι δανείστηκε χρήματα για το ταμείο του κόμματος, προκειμένου να καλυφθούν οικονομικές ανάγκες των εργαζομένων.

Μετά την εντολή να διεξαχθεί έρευνα, ο Στέφανος Κασσελάκης κοινοποίησε μία ανάρτηση στην οποία ανέφερε: «Η ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο όταν αναλαμβάνει να στείλει σπίτι τους, αντί για τη φυλακή, βιαστές πρωθυπουργικούς φίλους και στελέχη της ΝΔ που παρανομούν».

Ο Αλέξης Κούγιας την Τρίτη 6/3 μιλώντας στην εκπομπή, #ΚαλημέραΕλλαδα»του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως έλαβε επιστολή από τον Δημήτρη Λιγνάδη για τις αναφορές που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης προς τον θεατρικό σκηνοθέτη.

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας την νύχτα έλαβε επιστολή από τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο υπερασπίστηκε στην δίκη για τους βιασμούς, με την οποία εκφράζει την έντονη αντίδραση του στις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για προφυλάκιση του καλλιτέχνη που παρανόμως έγινε καθώς και για διαδικασίες που τηρήθηκαν στην νομική διαδικασία που ακολούθησε, λέγοντας ότι «ο κ. Κασσελάκης έχει κακούς συμβούλους και θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας, όταν ρωτήθηκε για το επεισόδιο μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, εκείνος απουσίαζε από τη δίκη λόγω προγραμματισμένων ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε. Όπως τον ενημέρωσε η συνεργάτιδα του γραφείου του που ήταν παρούσα, «όταν βγήκε έξω από την αίθουσα, ο Δασκαλάκης άρχισε να βρίζει σκαιότατα την κατηγορούμενη».

«Στο πρώτο στάδιο που εγώ δεν ήμουν δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν απόλυτα δίπλα στη γυναίκα του. Σε όλες τις καταθέσεις περιέγραφε μια υπέροχη μητέρα και σύζυγο, όλα αυτά μέχρι σχεδόν το τέλος του πρώτου δικαστηρίου. Μετά άρχισε να κάνει στενή παρέα με έναν δημοσιογράφο και να τον επηρεάζει και να τον συμβουλεύει μια δικηγόρος. Του είπαν μάλλον ότι σε αυτό το δικαστήριο πρέπει να έχει άλλη συμπεριφορά», συνέχισε ο δικηγόρος.

«Αν ήμουν εγώ εκεί, θα τον είχα οδηγήσει στο αυτόφωρο. Θα γίνει μήνυση εναντίον του σήμερα, στα όρια του αυτοφώρου, για την εξύβριση με σκαιότατες εκφράσεις και για συκοφαντική δυσφήμιση, επειδή την κατονόμασε ως δολοφόνο των παιδιών, όταν σε προηγούμενο στάδιο έκανε μήνυση μαζί με την κ. Πισπιρίγκου σε γιατρούς κατηγορώντας τους για τους θανάτους των παιδιών», τόνισε ο Κούγιας.

«Αν συμβεί αυτό, εγώ θα παραιτηθώ με ό,τι αυτό σημαίνει για την καριέρα μου. Είναι τεράστια πρόκληση για μένα αυτή η δίκη».

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης για τις δολοφονίες των τριών κοριτσιών της, χαρακτήρισε αυτονόητη την παράταση της προφυλάκισής της και επανέλαβε «είμαι τόσο πεπεισμένος για την αθωότητα της κ. Πισπιρίγκου, που αν καταδικαστεί τελεσίδικα μέχρι και από τον Άρειο Πάγο, θα σημαίνει ότι κάτι λάθος έκανα εγώ για πρώτη φορά στις 1.000 υποθέσεις ανθρωποκτονίας με τις οποίες έχω ασχοληθεί στα 50 χρόνια της δικηγορικής διαδρομής μου. Αν συμβεί αυτό, εγώ θα παραιτηθώ με ό,τι αυτό σημαίνει για την καριέρα μου. Είναι τεράστια πρόκληση για μένα αυτή η δίκη».

Στις νέες δηλώσεις του για τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε λίγο αργότερα στο #ΤοPrwino: «Γελάω… Για γέλια είναι αυτά. Αντί να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη για όσα έχει κάνει εις βάρος μου τόσα χρόνια που βέβαια, η πορεία της ζωής έδειξε πόσα ψέματα έλεγε για μένα. Άλλωστε κι εσείς βλέπετε το ύψος μου. Θα είμαστε μαζί εκεί να μετρηθούμε.

Τόσα χρόνια με δυσφήμιζε ακραία. Του είχα κάνει αγωγές και μηνύσεις στην αρχή. Ήρθε ο δικηγόρος του, μου ζήτησε συγγνώμη».

Σχετικά με την αμφισβήτηση που έγινε για τους λόγους που πήρε αναβολή η δίκη, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Θέλω να καταγγείλω αυτόν τον συνάδελφο, ο οποίος τόλμησε να πει ότι το πρόβλημα που επικαλέστηκα στη δίκη του Λαζόπουλου δεν ήταν αληθινό για να αναβληθεί η δίκη. Τις επόμενες ημέρες θα του υποβάλλω και μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση, θα τον καταγγείλω και στον σύλλογο. Αν δείτε δεν έχω φλέβα στα χέρια μου από τις εξετάσεις».

Παράλληλα τα χέρια του Στέφανου Κασσελάκη πέρασε το διώροφο στο Κολωνάκι, με την αξία του να ανέρχεται στα 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το #PrwinoSousou, την Τρίτη 5/3 έπεσαν οι υπογραφές στα συμβόλαια και έκλεισε η μεταβίβαση.

Μάλιστα, το ζευγάρι το γιόρτασε στην Αρκαδία, όπου βρίσκεται, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σε λίγες μέρες μπαίνει στον στρατό και ταξίδεψε με τον αγαπημένο του Τάιλερ στην ορεινή Αρκαδία για ένα ταξίδι αναψυχής.

Οι δυο τους έφαγαν και σε ταβέρνα της περιοχής και προτίμησή τους ήταν τα… κοψίδια.

Σε μια ρομαντική κίνηση, ο Στέφανος Κασσελάκης, αγόρασε ένα τριαντάφυλλο και το προσέφερε στον αγαπημένο του Τάιλερ Μακμπέθ.

Όλο το παρασκήνιο για τον γάμο τους

Ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον Τάιλερ τον ερχόμενο Αύγουστο. Ωστόσο, υπάρχει ένα μπέρδεμα επειδή οι δύο τους έχουν ήδη παντρευτεί στη Νέα Υόρκη. Για τα διαδικαστικά θέματα μίλησε στην εκπομπή ο δικηγόρος, Αναστάσιος Ντούγκας.

Δειτε Επισης

Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα: «Αυτή τη στιγμή είναι σταθεροποιημένος»
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανο Κασσελάκης»
«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Mente Fuerte: – Στο πλευρό του η Μαρία Σολωμού
Νεφέλη Κουρή: «Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας. Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε»
Συγκλονίζει η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών, Όλγα Βλαχοπούλου, για την μάχη της με τον καρκίνο
Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του