Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ήμουν τσιλιαδόρος σε χαρτοπαιχτικές λέσχες, πρόσεχα μη κάνει «ντου» η αστυνομία»

Ο ηθοποιός βγήκε δεύτερος στις εκλογές με την περιφέρεια και αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του: «Όταν είδα πόσες ψήφους πήρα έπαθα σοκ. Δεν το περίμενα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Θανάσης Πάτρας με την κάμερα του #MegaΚαλημέρα συνάντησε τον Θανάση Βισκαδουράκη στην αγαπημένη του γειτονιά.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αναφέρθηκε και στο παρελθόν και τις δουλειές που έχει κάνει για βιοπορισμό. 

«Στις εκλογές για την περιφέρεια βγήκα δεύτερος σε ψήφους, ενώ δεν το είχα πει ούτε στους φίλους μου. Έπαθα σοκ όταν είδα πόσες ψήφους πήρα, δεν το περίμενα. Θα είναι μαχαιριά για μένα, αν ο γιος μου θέλει να γίνει ηθοποιός. Είναι δύσκολο επάγγελμα.

Ο κόσμος νομίζει ότι οι ηθοποιοί είμαστε πλούσιοι, δεν έχουμε καμία σχέση με τους τραγουδιστές. Έχω δουλέψει στα μπουζούκια ως καμαρινάκιας, δηλαδή βοηθός των καλλιτεχνών. Ήμουν τσιλιαδόρος σε χαρτοπαικτικές λέσχες, πρόσεχα μη μας κάνει ντου η αστυνομία. Έπεφταν τότε τα πεντοχίλιαρα και ζαλιζόμουν», είπε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Έχω δουλέψει στα μπουζούκια ως βοηθός στα καμαρίνια μεγάλων καλλιτεχνών. Ο Λευτέρης Πανταζής μου έλεγε πως θα γίνω ηθοποιός πριν γίνω».

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε πως μόλις βγήκε από το ορφανοτροφείο ο αδελφός του τον έβαλε να δουλέψει στο μαγαζί του. Τα βράδια κοιμόταν σε στρώμα θαλάσσης, ενώ αποκάλυψε πως είχε πάθει σοκ όταν τον πήγε ο αδερφός του για πρώτη φορά σε κομμωτήριο.

«Όταν δουλεύω νιώθω σαν να είναι η τελευταία μου παράσταση. Δεν έχω πει στον γιο μου για τις δυσκολίες που έχω περάσει, όταν ενηλικιωθεί θα του τα πω. Κάνω στον γιο μου αυτά που θέλει, ζει σε μία ωραία εποχή και θέλω να τα απολαύσει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η γυναίκα μου με τον γιο μου είναι τόσο ερωτευμένοι μαζί, κοιμόμαστε και οι τρεις μαζί. Ο γιος μου μεγαλώνει και δεν το θέλω, τον είχα μικρό και τον αγκάλιαζα» πρόσθεσε, επίσης.

Όπως εξομολογήθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, είχε συγχωρήσει τον πατέρα του πριν του ζητήσει συγγνώμη. Μετά τη βάπτιση του γιου του κλαίει με το παραμικρό, ενώ πριν δεν επέτρεπε στον εαυτό του να κλάψει.

«Δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να είναι ηττημένος, να ζητήσει δανεικά ή ένα πιάτο. Γι’ αυτό και η υπερδιέγερση που έχω. Έπρεπε να λύσω προβλήματα καθημερινά, το τώρα. Το αύριο δεν με ενδιέφερε», είπε.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»