Οι γιατροί χορήγησαν στην Καίτη Γκρέυ αντιβίωση και φαίνεται ο οργανισμός της, να αντιδρά θετικά

Ταινία για την ζωη του Στέλιου Καζαντζίδη: Στον ρόλο του τραγουδιστή θα βρίσκεται ο Χρήστος Μάστορας - Ποια τραγουδίστρια θα υποδυθεί την Καίτη Γκρέυ και ποια ηθοποιός τη Μαρινέλλα;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γκρέυ. Η σπουδαία τραγουδίστρια νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στον οργανισμό της. Οι γιατροί τονίζουν πως είναι κρίσιμη η κατάσταση της ωστόσο παραμένει σταθερή.

«Πρόκειται για θαύμα της φύσης αυτή η γυναίκα». αυτή είναι η φράση που λένε μεταξύ τους γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό για την Καίτη Γκρέυ, η οποία μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο διέψευσε τόσο τους συγγενείς και τους φίλους, όσο και την ίδια την ανθρώπινη φύση. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στο #ΤοPrwino, oι γιατροί αισιοδοξούν ότι θα πάνε όλα καλά, ενώ της έχει χορηγηθεί και αντιβίωση.

Ακόμη δεν γνωρίζουν πότε θα βγει από την ΜΕΘ για να πάει σε κανονικό δωμάτιο, ενώ όπως αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης την επισκέπτεται συνεχώς.

Η Κλέλια Ρένεση είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Καίτη Γκρέυ στην ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, όπως αποκάλυψε στο #ToPrwino ο Θάνος Βάγιος.

Η γνωστή ηθοποιός δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την εταιρεία παραγωγής, ωστόσο, επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις.

Μέχρι τέλη Μαρτίου αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και αμέσως μετά θα συνεχίσουν τα γυρίσματα.

Η ίδια η Κλέλια Ρένεση ανέφερε πως αντιμετωπίζει με δέος την Καίτη Γκρέυ, σαν ζωντανό θρύλο και θα την υποδυθεί με τον τρόπο που αρμόζει σε μια τέτοια περίπτωση.

Η Βάσω Καζαντζίδη, η σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή, Στέλιου Καζαντζίδη μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», για την ταινία που θα γίνει για τη ζωή του.

Στον ρόλο του κορυφαίου τραγουδιστή θα βρίσκεται ο Χρήστος Μάστορας.

Το «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» αποκάλυψε πως για τον ρόλο της Καίτης Γκρέυ έχει κάνει δοκιμαστικό η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ενώ για τον ρόλο της Μαρινέλλας επικρατέστερη είναι η Σοφίνα Λαζαράκη, η οποία είναι κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση.

«Μαθαίνω από εσάς ποιοι θα παίξουν τον κάθε ρόλο. Αυτό ήταν θέμα της παραγωγής. Είναι υπέροχοι. Ήμουν η γυναίκα του, και είμαι η γυναίκα του, κάποιο ρόλο θα έχω. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνει κάτι ωραίo. Η επιθυμία του Στέλιου ήταν να γίνει ταινία και τα νέα παιδιά να διδαχτούν πράγματα για τη ζωή του. Γίνεται και εάν μας βλέπει από ψηλά, θα χαίρεται και εκείνος. Χαίρομαι ειλικρινά», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, η Βάσω Καζαντζίδη.

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια