Ο Στέλιος Ρόκκος για τον χαμό του αδελφού του: «Πονάω πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Μου λείπει πολύ»

«Εκείνη την ημέρα, ο αδελφός μου θα αναλάμβανε πρόεδρος στο χωριό και ήθελε να πιάσει χταπόδια για να κεράσει το χωριό, σαν να κάνει εγκαίνια. Η θάλασσα έχει τελειώσει για μένα κι εγώ μαζί της»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Λίγο καιρό μετά τον ξαφνικό χαμό του αδελφού του, ο Στέλιος Ρόκκος έδωσε συνέντευξη στο #ΤοPrwino και τον Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε με δάκρυα στα μάτια για την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώνει.

«Η θάλασσα τέλειωσε για μένα Έχω βάλει σε αγγελία το σκάφος κι έχω πουλήσει όλο τον εξοπλισμό. Έχει τελειώσει κι εγώ μαζί της. Την τελευταία φορά που δοκίμασα να πάω, δεν πέρασα καθόλου καλά. Η Λήμνος ήταν και αυτός… τώρα δεν είναι τίποτα ίδιο. Σκέφτομαι να φύγω», εξομολογήθηκε ο Στέλιος Ρόκκος και συνέχισε:

«Άστο… είναι δύσκολο. Προσπαθώ πολύ, ο πόνος δεν θα σταματήσει ποτέ. Προσπαθώ πολύ γιατί πρέπει. Είναι δύσκολο, είναι δύσκολο… Δεν το πίστεψα όταν μου το είπαν. Ήταν πολύ δύσκολος ο χαμός του Κώστα. Με τον Νίκο ήμασταν κολλητοί.

Ήταν και είναι τόσο βαρύς ο πόνος που δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζητήσω εξηγήσεις, πονάω πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Μου λείπε πολύ η πλάκα που κάναμε».

«Εκείνη την ημέρα, ο αδελφός μου θα αναλάμβανε πρόεδρος στο χωριό και ήθελε να πιάσει χταπόδια για να κεράσει το χωριό, σαν να κάνει εγκαίνια.

Όταν μου λένε συλλυπητήρια για τον αδελφό μου, είναι άσχημο γιατί μου τον φέρνουν συνέχεια στο μυαλό. Καταλαβαίνω ότι είναι αγάπη του κόσμου, αλλά νευριάζω εκείνη την ώρα. Θέλω να ηρεμήσω και να προχωρήσω. Τόση αγάπη δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου από τον κόσμο.

Τη βάρκα θα την πουλήσω, είναι οριστικό το τέλος, δεν θέλω να ψαρέψω ξανά», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για συνεργασίες που έχει κάνει όλο αυτά τα χρόνια, 

«Δύο από τις συνεργασίες που έχω κάνει και πέρασα καλύτερα, ήταν αυτή με τον Σάκη Ρουβά και τον Αντώνη Ρέμο. Είναι καταπληκτικά παιδιά και τα δύο, έχουν πολύ χιούμορ και έχουμε γίνει και οικογενειακοί φίλοι. Αρχικά στη συνεργασία μου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου δεν πέρασα καλά, αργήσαμε πολύ να συνεννοηθούμε. Πολλές φορές αν δεν γνωρίζονται δύο άνθρωποι μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις», είπε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος. 

Και συνέχισε: «Με την Πάολα έχω δουλέψει επτά φορές, έχουμε τρομερή χημεία. Στο τέλος μένουν οι άνθρωποι. Όταν ακούς ότι κάτι πάει να γίνει ανάμεσα σε δύο τραγουδιστές που δεν σε ενδιαφέρουν, μπορεί να πας γιατί σε εξιτάρει η χημεία». 

Δειτε Επισης

Νίκος Μάνεσης για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν τον εκτιμώ καθόλου, αλλά είναι πιο έξυπνος από μένα, έχει υψηλότερο IQ»
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα: «Αυτή τη στιγμή είναι σταθεροποιημένος»
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανο Κασσελάκης»
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Mente Fuerte: – Στο πλευρό του η Μαρία Σολωμού
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
Νεφέλη Κουρή: «Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας. Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε»
Συγκλονίζει η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών, Όλγα Βλαχοπούλου, για την μάχη της με τον καρκίνο
Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»