Τραϊάνα Ανανία για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι σαν να κατεβάσει το παράθυρο στο δρόμο, να με βρίσει & να φύγει»

«Εγώ είπα την 100% βιωματική η εμπειρία μου από έναν άνθρωπο που τον έζησα τρεις μήνες σε μία περιοδεία και ήρθε ένας τρίτος άνθρωπος να μιλήσει για τη δική μου εμπειρία που είναι αποδεδειγμένη, ενώ τα λεγόμενά του δεν είναι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

H Τραϊάνα Ανανία μιλώντας στην κάμερα του #ILoveΣουΚου μετά από την εμφάνισή της στο #J2US απάντησε για τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για εκείνη και παραδέχτηκε πως όσα άκουσε την στεναχώρησαν.

«Καταρχάς εγώ δεν κατάλαβα αυτό που είπε για τους απλούς εργαζόμενους… δηλαδή υπάρχουν απλοί και σύνθετοι εργαζόμενοι; Δεν κατάλαβα αυτό που είπε, έχω πάρα πολλές απορίες», είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

«Ο άνθρωπος αυτός δεν με γνωρίζει. Εγώ είπα την εμπειρία μου από έναν άνθρωπο που τον έζησα τρεις μήνες σε μία περιοδεία και είναι 100% βιωματική η εμπειρία μου. Ήρθε ένας τρίτος άνθρωπος να μιλήσει για τη δική μου εμπειρία που είναι αποδεδειγμένη, ενώ τα λεγόμενά του δεν είναι. Δεν τον ξέρω, δεν έχουμε μιλήσει καθόλου, ούτε γεια δεν έχουμε πει», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί αυτή τη στιγμή βιώνω κάτι τόσο όμορφο σε αυτή την παραγωγή που είναι τόσο οργανωμένη και όλα λειτουργούν τέλεια. Επομένως, δεν μπορείς να βγάλεις έναν κακό εαυτό και να δυσανασχετήσεις για κάτι», τόνισε.

«Σε κάτι το οποίο μπορεί να μου συμβεί σε μια μέρα, το οποίο θα υπερβεί τα όριά μου, θα με θίξει και δεν θα με αφήσει να είμαι επαγγελματίας, φυσικά και δεν θα κάτσω να βουλώσω το στόμα μου. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θα κάνω τα πάντα για να γίνει σωστά η δουλειά μου. Είναι σαν να περνάει κάποιος στο δρόμο με το αυτοκίνητο, να κατεβάσει το παράθυρο, να με βρίσει και να φύγει», κατέληξε η Τραϊάνα Ανανία.

Η Τραϊάνα Ανανία και ο Δημήτρης Κόκοτας κάθισαν και στον καναπέ της #SuperΚατερίνα το μεσημέρι της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε την ενόχλησή της για όσα είπε για την ίδια προ ημερών ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Με ενοχλεί κυρίως η στιγμή γιατί φήμες ακούγονται κατά καιρούς διάφορες. Η στιγμή που επιλέγει κάποιος να σχολιάσει αυτό το πράγμα, μου φάνηκε ότι ήταν για εμένα επίθεση. Δεν γίνεται να στηρίξεις κάποιον, επιβαρύνοντας κάποιον άλλον που δεν φταίει. Δεν γίνεται αυτό. Και την προηγούμενη φορά που ήρθα εδώ πέρα, έκλαιγα και σου έλεγα ότι ήμουν πάρα πολύ φορτισμένη γιατί ήρθε κάποιος επάνω και μού μετέφερε μία ένταση, την οποία εγώ δεν ήθελα να εισπράξω για πρωί. Είναι λογικό ότι αν έρθει κάποιος και μου μιλήσει με έναν τόνο και δεν σέβεται τον προσωπικό μου χώρο και χρόνο, τα όριά μου και την ευγένειά μου… Μπορεί να μην μπαίνω μέσα και να γελώ fake, αλλά θα χαμογελάσω αν το νιώσω. Αν μου επιτεθεί κάποιος, δεν θα το καταπιώ. Αν αυτό θεωρείται τοξικότητα για κάποιους, συγγνώμη για αυτό» ανέφερε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

«Θέλω να πω και κάτι άλλο. Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θαυμάζω και είναι τα πρότυπά μου, έχουν υποστεί πάρα πολύ μεγάλη δυσφήμιση συκοφαντική, bullying κι έχω ακούσει πάρα πολύ κακά πράγματα για ανθρώπους που αγαπώ κι όταν τους γνώρισα δεν είχαν καμία σχέση αυτό. Αν το να με συκοφαντούν, είναι μία ένδειξη ότι θα φτάσω ψηλά, ας με συκοφαντούν» απάντησε η Τραϊάνα Ανανία.

Δείτε το βίντεο στο Ο1:45' ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!