Πέθανε η ηθοποιός, Τέτη Σχοινάκη σε ηλικία 68 ετών - Έχασε την μάχη με τον καρκίνο, έφτασε τα 29 κιλά

Νοσηλευόταν για αρκετό μεγάλο διάστημα σε νοσοκομείο της Αθήνας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πέθανε σε ηλικία 68 ετών η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη, όπως έγινε γνωστό μέσα από το #ΤοPrwino.

Η Τέτη Σχοινάκη, που μεσουράνησε την εποχή της βιντεοταινίας αλλά είχε διαγράψει και σπουδαία καριέρα στο θέατρο, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, με αποκορύφωμα το γεγονός ότι πριν λίγο καιρό ζύγιζε μόνο 29 κιλά με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

teti_sxoinaki19014

Η Άννα Φόνσου επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση μιλώντας τηλεφωνικά με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Η Τέτη Σχοινάκη είχε καρκίνο. Ήταν ένα πολύ υπερήφανο πλάσμα και δεν ήθελε να μάθει κανείς για την αρρώστια της και κανέναν να ενοχλήσει. Σεβάστηκα την επιθυμία της να γυρίσει στο σπίτι της ώστε να “φύγει” εκεί. Ήρθα σήμερα από τη Θεσσαλονίκη.

Είχαμε μιλήσει χθες τηλεφωνικά και της είπα ότι θα πάω σήμερα να τη δω. Δεν πρόλαβα να πάω» είπε συγκινημένη η Άννα Φόνσου και εξομολογήθηκε ότι η Τέτη Σχοινάκη πάλευε με τον καρκίνο για περίπου 1,5 χρόνο.

Η Άννα Φόνσου μίλησε για την τελευταία τους επικοινωνία που ήταν χθες και της είπε πως ταξιδεύει από Θεσσαλονίκη – Αθήνα για να τη δει και τελικά δεν πρόλαβε να την αποχαιρετήσει.

Η ηθοποιός είπε συγκεκριμένα: «Της είπα τη Δευτέρα θα σε δω, επέστρεψα από τη Θεσσαλονίκη και δεν πρόλαβα… Μιλήσαμε χθες Κυριακή. Οι γιατροί μας είπαν ότι θα ζήσει ένα μήνα και δεν πρόλαβε να κλείσει ούτε μήνα. Ήταν ένα αξιοπρεπέστατο άτομο και ήθελα να είναι όλα σεμνά έτσι θα είναι και η κηδεία της»!

Αμέσως, η Καίτη Φίνου, θέλησε να την αποχαιρετήσει κάνοντας μια ανάρτηση για εκείνη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Έφυγες και συ τόσο νέα...

Είχες την Άννα Φόνσου κοντά σου κρατώντας όσο μπορούσε μυστική την ασθένειά σου.... μάθαινα πως πήγαινες άσχημα αλλά δεν ήθελα να πιστέψω πως θα έφευγες τόσο γρήγορα...

Σε γνώρισα, χωρίς να έχουμε συνεργαστεί, την εποχή που δούλευες στο Ακροπόλ μαζί με τον Στάθη Ψάλτη...

Υπήρξες μια πολύ όμορφη γυναίκα με πολύ μεγάλο ταλέντο....ήταν όμως η εποχή που οι όμορφες έπαιζαν δίπλα σε μεγάλους κωμικούς και δεν μπόρεσες τότε να το αναδείξεις... μετέπειτα όμως κι αφού απέφευγες τα φώτα της δημοσιότητας, έκανες τα όνειρά σου πραγματικότητα... έπαιξες σημαντικούς ρόλους για χρόνια στο θέατρο...

Αχ Θεέ μου αυτή η βρωμοαρρώστια.... Ηρέμησες τώρα... πήγαινε στο φως, εκεί που ανήκεις....
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΤΗ ΣΧΟΙΝΑΚΗ...», έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου δημοσιεύοντας παράλληλα και μια φωτογραφία της.

finoy

Ο Σπύρος Μπιμπίληας που γνωριζόταν χρόνια με την Τέτη Σχοινάκη θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσα από τα social media.

«Αντίο γλυκό κορίτσι.. Αντίο Τέτη μου αγαπημένη, δροσερή πανέμορφη, δραστήρια πάντα.. από τότε που σε πρωτοείδα στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ του Σπύρου Ευαγγελάτου στον ιστορικό Ερωτόκριτο στο θέατρο Καλουτά ως τώρα ήσουν πάντα ένα γοητευτικό πλάσμα…Έφυγες πρόωρα, άδικα , σκληρά… Το Σωματείο μας σε αποχαιρετά με θλίψη απέραντη κι αγάπη» έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, πριν από τρία χρόνια.

«Και ζω ακόμη. Σας την έφερα τώρα. Κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Μεγαλώνοντας, κερδίζεις άλλα πράγματα. Δεν μπορείς στα 50 και στα 60 να έχεις το κορμί που είχες στα 25, αναμφίβολα. Αυτό που θαυμάζω στους ανθρώπους είναι η γοητεία που μπορεί να εκπέμπει ο καθένας. Αυτό δεν αλλάζει με τα χρόνια. Εχω γνωρίσει άτομα που έχουν φτάσει στα 80 και είναι το ίδιο γοητευτικά, με άλλα, βέβαια, μέτρα και σταθμά. Ίσως είναι το μόνο αγέραστο πράγμα στον άνθρωπο, γιατί πηγάζει από μέσα του».

«Ήμουν 19 και χώρισα στα 20. Όπως το ακούει κανείς θα νομίζει ότι παντρεύτηκα έναν αγριάνθρωπο. Αλλά ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος και καθόλου καταπιεστικός. Αλλά δεν μου πήγαινε αυτό το στυλ ζωής. Θυμάμαι ότι κατέβαινα τα σκαλιά της εκκλησίας και λέω "τι έκανα τώρα;".

Γι' αυτό και δεν ξαναπαντρεύτηκα γιατί δεν μου έλειψαν οι προτάσεις. Δόξα τον Θεό. Όταν δεν σου πάει το σχήμα του γάμου είναι δύσκολο να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο. Με ρωτάνε και τώρα 'μήπως μετάνιωσες που δεν έκανες παιδιά;'. Και λέω όχι γιατί δεν χτύπησε το βιολογικό μου ρολόι. Τουλάχιστον δεν το άκουσα. Ήθελα πάντα τον χώρο μου και τον χρόνο μου. Θέλω να ζω μόνη μου. Δεν είμαι ο άνθρωπος που μου αρέσει η συμβίωση», είχε πει η Τέτη Σχοινάκη για τον γάμο της.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»