Τα λόγια Κοκλώνη για Κόκοτα, η οριστική αποχώρηση Ξανθόπουλου και η αποχώρηση από #J2USGr

Έπειτα από μια δεκαπενθήμερη παύση, το J2US ήρθε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Όλα τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια του μουσικού προγράμματος, πλην δυο, ανέβηκαν ξανά στη σκηνή με μοναδικό στόχο να εντυπωσιάσουν τόσο τους κριτές όσο και τους τηλεθεατές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με την ηχηρότατη βεβαίως απουσία του Δημήτρη Κόκοτα, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο καλλιτέχνης, η Δώρα Παντέλη επανήλθε στην ομάδα του J2US για να συναντηθεί για πρώτη φορά με τον νέο της παρτενέρ, Αναστάσιο Ράμο. Απών ήταν και ο Στέλιος Δουρμαλιάς, ο οποίος και θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στο σόου με την νέα του παρτενέρ που θα αντικαταστήσει την Άντζελα Δημητρίου.

Μουδιασμένη η έναρξη

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας έπειτα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη πριν από δύο 24ωρα. Γι’ αυτό άλλωστε και ήταν καθ’ όλα ισχυρή η απουσία του αγαπημένο τραγουδιστή από το νέο επεισόδιο του J2US που ήρθε το βράδυ του Σαββάτου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Έτσι, η έναρξη του μουσικού προγράμματος διέφερε από κάθε άλλη μιας και ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης βγήκε δίχως τη συνοδεία κάποιου τραγουδιού για να καλησπερίσει, εν συνεχεία, την κριτική επιτροπή. «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλους εμάς, μια δύσκολη περίοδος για την οικογένεια του J2US αλλά και για την Βίκυ Σταυροπούλου. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι όμως καλύτερα και χαίρομαι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του J2US.

«Πριν ξεκινήσουμε, λοιπόν, εκ μέρους όλων μας, θέλω να σας πω ότι η σκέψη όλων μας είναι σε έναν δικό μας άνθρωπο. Είναι στον Δημήτρη Κόκοτα. Ξέρετε πως αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης περνάει μια δύσκολη περιπέτεια και δίνει μια μάχη. Μας έχει επηρεάσει όλους αυτό που συνέβη. Στέλνουμε τις ευχές μας και στον ίδιο αλλά και στην οικογένεια του, ευχόμαστε να το ξεπεράσει γρήγορα και τον περιμένουμε να γυρίσει πίσω γερός.

«Δημήτρη σ’ αγαπάμε και μια μεγάλη αγκαλιά στην Κατερίνα, δύσκολες οι στιγμές αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσει και η αγάπη και η σκέψη μας είναι μαζί του» πρόσθεσε ο Νίκος Κοκλώνης για να στείλουν τις θερμότερες τους ευχές και οι κριτές του J2US στον αγαπημένο τραγουδιστή.

«Ένα ευχέλαιο λέω να κάνουμε! Δεν ξέρω, είναι πολύ περίεργες οι μέρες που διανύουμε και εύχομαι και γω προσωπικά ό,τι καλύτερο για τον Δημήτρη» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή στο νέο live του J2US που είδαμε το βράδυ του Σαββάτου.

Το ζευγάρι στην κορυφή

Έτσι, με τη μια σκηνική εμφάνιση να διαδέχεται την άλλη, οι τέσσερις κριτές ήταν αρχικά εκείνη που έδειξαν κατά πόσο καλά θα πάει για ορισμένους αυτή η βραδιά στο J2US. Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή, τον Σταμάτη Φασουλή, την Δέσποινα Βανδή και την Βίκυ Σταυροπούλου που βρέθηκαν εκ νέου στο τηλεοπτικό τους πόστο.

Στην πρώτη θέση του πίνακα στη βαθμολογία των κριτών βρέθηκαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή ενώ στον αντίποδα, στις δυο τελευταίες θέσεις του πίνακα με ίδιους βαθμούς, είδαμε να βρίσκονται η Άννα Μπεζάν με τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη και ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος οριστικά εκτός και η Δώρα Παντέλη βρήκε άλλον παρτενέρ

Και επίσημα παρελθόν για το J2US αποτελεί ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ύστερα από το θανατηφόρο δυστύχημα στο οποίο και ενεπλάκη πριν από λίγες εβδομάδες. Στο νέο επεισόδιο του μουσικού σόου του Alpha όμως, που είδαμε το βράδυ του Σαββάτου, η Δώρα Παντέλη έμελλε να επανέλθει δριμύτερη και μάλιστα με νέο παρτενέρ.

«Πιο έρωτας πεθαίνεις» κλήθηκε να ερμηνεύσει η εκρηκτική σπορτκάστερ έχοντας, για πρώτη φορά, τον… Αναστάσιο Ράμμο στο πλευρό της. Αυτό, λοιπόν, θα είναι και το νέο ζευγάρι για το J2US όπως και ανακοίνωσε, λίγο πριν την πρώτη του σκηνική εμφάνιση, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης.

«Λοιπόν, το 4ο ζευγάρι για απόψε γνωρίστηκε πρόσφατα. Μάλλον πολύ πρόσφατα. Έδεσε όμως αμέσως! Η Δώρα Παντέλη επιστρέφει στη σκηνή του J2US με έναν coach έκπληξη, έναν τραγουδιστής που έχει λάμψει σε αυτό το σόου με κάποια άλλη εκρηκτική παρτενέρ και απόψε είναι εδώ μαζί μας για να οδηγήσει την Δώρα στην κορυφή. Κυρίες και κύριοι, υποδεχθείτε την Δώρα Παντέλη με τον Αναστάσιο Ράμμο» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, στον Alpha.

Και επίσημα, λοιπόν, η Δώρα Παντέλη θα συνεχίσει το μουσικό της ταξίδι με νέο παρτενέρ τον Αναστάσιο Ράμμο που ήρθε στο J2US για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Ξανθόπουλο.

Ξεσήκωσε το πλατό ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Η ανάθεση των τραγουδιών για το επόμενο live

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Όπως πάντα, ωστόσο, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο J2US είχε το τηλεοπτικό κοινό το οποίο και με την θετική του ψήφο θα μπορούσε να ανατρέψει το τελικό αποτέλεσμα για μια ακόμα φορά. Για ποιο ζευγάρι, λοιπόν, θα έπρεπε το μουσικό αυτό ταξίδι να λήξει ακριβώς σε αυτό το χρονικό σημείο του διαγωνισμού;

Σύμφωνα με τον συμψηφισμό της βαθμολογίας των κριτών και της ψηφοφορίας των τηλεθεατών, αυτή την εβδομάδα έπρεπε να αποχωρήσουν από το J2US η Άννα Μπεζάν με τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη. Το νεαρό μοντέλο ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους της παραγωγής, για την ευκαιρία που της δόθηκε, όπως και τον παρτενέρ της για αυτό το μουσικό ταξίδι που έλαβε τέλος.

Δειτε Επισης

O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!
#TemptingFortuneGR: Αρπάχτηκαν με τα σχόλια για το «ζευγαράκι» του παιχνιδιού: «Ξεκαθάρισα τη θέση μου»
#SurvivorGR: Μπελάδες με το ΓΕΣ για την υπαξιωματικό Γεσθημανή: «Αν δεν επιστρέψει, θα κηρυχθεί λιποτάκτης»
H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί