Αποκαλύφθηκε ο λόγος που η Kate Middleton δεν ήθελε τον William δίπλα της στο βίντεο της ανακοίνωσης

Πώς με την ανακοίνωσή της «σπάει» το πρωτόκολλο & τι αλλάζει στη βασιλική οικογένεια - Το μήνυμα του αδελφoύ της Diana - Νέα σενάρια συνωμοσιολογίας στην Βρετανία μετά το ηχητικό μήνυμα του βασιλιά Καρόλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί ο πρίγκιπας William δεν ήταν στο πλευρό της Κate Middleton όταν εκείνη μέσα από ένα βίντεο ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο.

Την απάντηση έδωσε το Παλάτι αναφέροντας πως η Κate σε αυτή τη στιγμή της ζωής της ένιωσε την ανάγκη να το «μεταφέρει» μόνη της.

«Πρόκειται για ένα μήνυμα της πριγκίπισσας σχετικά με την υγεία της και ήθελε να το μεταφέρει προσωπικά η ίδια, μόνη της. Την υποστηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια. Ο William είναι εξαιρετικά υπερήφανος για τη σύζυγό του για το θάρρος και τη δύναμη που έχει δείξει όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά και από την επέμβαση της τον Ιανουάριο. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, επικεντρώνεται στο να διασφαλίσει ότι η σύζυγός του θα έχει την ιδιωτικότητα που χρειάζεται για να αναρρώσει πλήρως και ότι τα παιδιά του θα είναι προστατευμένα», αναφέρει.

«Εκείνη και ο πρίγκιπας χρειάζονταν χρόνο για να επεξεργαστούν τα νέα, εκείνη χρειαζόταν χρόνο για να αναρρώσει από το χειρουργείο και εκείνη χρειαζόταν χρόνο για να το πει στα παιδιά. Αυτή ήταν η κινητήριος δύναμη», τονίζει η πηγή

Πρόσφατα ο Marc Roche δημοσιογράφος που ειδικεύεται στη βρετανική βασιλική οικογένεια μίλησε στο γαλλικό περιοδικό #Gala και αποκάλυψε πως η Κate «πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο»

jyaXhlUQ

Ως «σημείο καμπής» χαρακτηρίστηκε το βίντεο της ανακοίνωσης της Κate Middleton ότι πάσχει από καρκίνο.

Τον χαρακτηρισμό αυτό απέδωσε ο ειδικός, Duncan Larcombe, εξήγησε στην εκπομπή The Royal Beat του True Royalty TV εξηγώντας πώς αυτό το βίντεο «σπάει» το πρωτόκολλο και ποιες αλλαγές φέρνει.

Είναι γνωστό πως ο Οίκος του Windsor στηρίζει το «ποτέ μην εξηγείς, ποτέ μην παραπονιέσαι» σχετικά με τη στρατηγική τους για τις δημόσιες σχέσεις, ωστόσο η Κate αποφάσισε πως δεν θέλει πλέον να το ακολουθεί!

«Νομίζω ότι αυτό το βίντεο αντιπροσωπεύει το τέλος του μότο τους “ποτέ μην παραπονιέσαι, ποτέ μην εξηγείς”. Έτσι, στο μέλλον, αν το Παλάτι πρόκειται να αντεπιτεθεί εκεί που προηγουμένως κανονικά θα ήταν ήσυχο, τότε νομίζω ότι αυτό είναι ένα σημείο καμπής», είπε και συνέχισε:

«Δεν κατηγορώ ούτε τους Πρίγκιπες της Ουαλίας, ούτε κανέναν από την ομάδα της, που έκαναν λίγη επεξεργασία σε μια φωτογραφία που ήξεραν ότι θα την έβλεπαν εκατομμύρια άνθρωποι. Το μόνο αξιοσημείωτο σε αυτή τη φωτογραφία ήταν ότι συγκέντρωσε τόσο πολλά σχόλια και ενδιαφέρον για το πού ήταν επεξεργασμένο»

duncan-larcombe-gma-1500020843

Η ανακοίνωση της Κate Middleton ότι πάσχει από καρκίνο, έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση, με ολόκληρο τον κόσμο να της στέλνει ευχές και μηνύματα συμπαράστασης. 

Ανάμεσα στα μηνύματα αγάπης που έλαβε η πριγκίπισσα της Ουαλίας για τις δύσκολες στιγμές που διανύει είναι κι αυτό του Κόμη Spencer, του θείου του Πρίγκιπα William και του Πρίγκιπα Harry.

5HZ5AIBLJJA5JIHUEDN7IZSRXQ

Συγκεκριμένα, Charles Spencer εξέφρασε τη στήριξή του στη μάχη που δίνει η Κate Middleton μέσα από μία φωτογραφία της πριγκίπισσας που κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:

«Απίστευτη ψυχραιμία και δύναμη».

1711636997249-709743835-jpg-(3)

Ο βασιλιάς Κάρολος, συνοδευόμενος από τη Camilla είναι έτοιμος να παραστεί στη Θεία Λειτουργία για το Πάσχα των Αγγλικανών, αν κι έχει ακυρώσει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του μέχρι τότε. Τι θα συμβεί με την Κate Middleton;

Ενόψει του Πάσχα των καθολικών, μία εβδομάδα πριν το δικό μας Πάσχα, και όπως συμβαίνει πάντα βάσει πρωτοκόλλου στη Μεγάλη Βρετανία, το Παλάτι επρόκειτο να ανακοινώσει τα σχέδια του βασιλιά Καρόλου για τις γιορτινές μέρες.

Ο βασιλιάς Κάρολος μπορεί να απέχει από τα βασιλικά του καθήκοντα, όμως έπρεπε να γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις για το πού και με ποιους θα βρίσκεται τις γιορτινές μέρες.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν και επίσημα, ο βασιλιάς Κάρολος θα παραστεί στη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα, στις 31 Μαρτίου που φέτος γιορτάζεται από τους Καθολικούς.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του, βασίλισσα Camilla. Τι θα συμβεί όμως με το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας;

Charles-Camilla-040423-02-1-2000-0ad7d2c87fa247ac8fac42fb05c0bbbd

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Κate Middleton δε θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία για το Πάσχα των Αγγλικανών, καθώς πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο και ακολουθεί θεραπείες για την αντιμετώπισή του.

Απ' ό,τι φαίνεται τα χνάρια της μητέρας τους θα ακολουθήσουν και τα μικρότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, καθώς το πριγκιπικό ζεύγος θέλει να προστατέψει τα παιδιά του από τα φώτα της δημοσιότητας αυτές τις δύσκολες μέρες.

Όσον αφορά τον πρίγκιπα William, οι πληροφορίες υποστηρίζουν πως θα επιλέξει να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του, Κate Middleton, οπότε ούτε εκείνον θα καταφέρουμε να δούμε την Κυριακή του Πάσχα.

prince_william_kate_middleton_christmas_2022_card_1670990310489_1670990310669_1670990310669

Στη Μεγάλη Βρετανία, τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου φουντώνουν ξανά, με φόντο τη λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης, για τους Καθολικούς.

Η φωνή του βασιλιά Καρόλου ηχεί στον Καθεδρικό Ναό του Γούστερ, στην Τελετή του Νιπτήρος. Η απόφαση, όμως, του 75χρονου μονάρχη, να ηχογραφήσει το μήνυμά του για το Πάσχα αντί να εμφανιστεί, φέρνει ξανά στο προσκήνιο σενάρια, για την κατάστασή της υγείας του.

Με κάθε ευκαιρία, το Μπάκιγχαμ επιδιώκει να καθησυχάσει τους Βρετανούς, πως ο βασιλιάς Κάρολος, αν και δεν κάνει πλέον δημόσιες εμφανίσεις, συνεχίζει τα καθήκοντά του, σε περιορισμένο βαθμό.

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης σχολιάζουν, πως το όραμα του βασιλιά Καρόλου, για μία νέα σελίδα στη μοναρχία, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, φαίνεται πως έχει μπει «στον πάγο», εστιάζοντας και στο ρήγμα στις σχέσεις του πρίγκιπα William με τον αδελφό του, Harry.

Πάντως ο βρετανικός Τύπος εκτιμά πως αν ποτέ γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στον William και τον Harry, αυτό θα χρειαστεί πολύ χρόνο. Πηγές από το περιβάλλον του πρωτότοκου γιου του Καρόλου, επαναλαμβάνουν πως για τον William, το γυαλί έχει ραγίσει.

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε