Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει μάχη στην ΜΕΘ μετά το έμφραγμα - Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα: «Έχω εξηγήσει τα πάντα στην κόρη μας για την κατάστασή του, περιμένουμε να γίνει το θαύμα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένα 48ωρο μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη, ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στην εντατική του νοσοκομείου Γεννηματάς με την κατάστασή του, να χαρακτηρίζεται κρίσιμη

Η αγωνία των δικών του ανθρώπων έχει χτυπήσει κόκκινο. Στο πλευρό του 55χρονου τραγουδιστή βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η γυναίκα του, που ενημερώνεται διαρκώς για την πορεία της υγείας του.

«Οι γιατροί μου λένε ότι έχει γερό οργανισμό, ότι θα πάνε όλα καλά αλλά ακόμα περιμένουμε. Είναι καθησυχαστικοί. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά», αναφέρει η σύζυγός του.

Ο Δημήτρης Κόκοτας κατέρρευσε προχθες το απόγευμα, ενώ έκανε πρόβες για το J2US που προβάλλεται στον Alpha.

Ταχύτατα φτάνει διασώστης του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρεται με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

«Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Οι γιατροί που παραμένουν αισιόδοξοι, χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες μέρες.

«Δεν είχε καμία ενόχληση. Πριν έναν μήνα έκανε προληπτικές εξετάσεις. Ο Δημήτρης είναι σχολαστικός. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν τίποτα. Δεν ξέρω πώς συνέβη», συμπλήρωσε η σύζυγος του τραγουδιστή.

Με τη σύζυγο του Κατερίνα, γνωρίστηκαν σε ένα νυχτερινό κέντρο και το 2011 απέκτησαν την κόρη τους, Ριάνα.

Πλέον οι δύο γυναίκες της ζωής του αγωνιούν και προσεύχονται. Η σύζυγος και η κόρη του Δημήτρη Κόκοτα περιμένουν να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η μεγάλη περιπέτεια του 55χρονου και να τον δουν να επιστρέφει γρήγορα κοντά τους.

Όπως μετέφερε στην εκπομπή #ΣτούντιομεΘέα ο δημοσιογράφος Θάνος Κλωνόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο γνωστός τραγουδιστής, η κατάστασή του είναι κρίσιμη και σταθερή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του Δημήτρη Κόκοτα υπάρχει μία βελτίωση της κατάστασης της υγείας του και αναμένουν το πως θα εξελιχθεί τα επόμενα 24ωρα.

Η κατάσταση του τραγουδιστή, αν και κρίσιμη, παραμένει σταθερή, ενώ η σύζυγός του, Κατερίνα ακόμη δε μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί. Μιλώντας στην εκπομπή #ΙLoveΣουκου το πρωί του Σαββάτου 30/1 και μετέφερε όλα τα νεότερα για την υγεία του αποκαλύπτοντας πως έχει εξηγήσει τα πάντα στην κόρη τους για την κατάσταση της υγείας του.

«Αυτό που γνωρίζουμε εμείς, είναι αυτά που λέει το ιατρικό ανακοινωθέν. Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό, εγώ αυτό έχει κρατήσει. Γίνονται εξετάσεις. Η κατάστασή του είναι σταθερή, αυτό κρατάω εγώ. Τον είδα, είναι σε καταστολή. Του μιλάω μόνο εγώ. Η θέση μου είναι πολύ δύσκολη. Πραγματικά, εύχομαι να μην το ζήσει κανείς αυτό.

Έχω μιλήσει στην κόρη μας, χωρίς αχρείαστες λεπτομέρειες αλλά ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί και σε τι κατάσταση είναι ο μπαμπάς της…  Τα 24ωρα και οι ώρες φαίνονται αιώνες. Δε μπορώ να το περιγράψω αυτό που νιώθω. Δε μου είχε εκφράσει ποτέ καμία ενόχληση. Είναι ένας άνθρωπος που είναι πάντα μέσα στην ενέργεια, προσέχει πάρα πολύ, γυμνάζεται, προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή του, δεν πίνει, δεν καπνίζει…

Δέχομαι πολλά μηνύματα συμπαράστασης, αυτό βοηθά έστω και λίγο την ψυχολογία… Πραγματικά να μην το βιώσει κανείς αυτό…. Από εδώ και πέρα περιμένουμε να γίνει το θαύμα και να γίνουν όλα πιο γρήγορα για να είναι πάλι εδώ μαζί μας» ανέφερε φανερά ταραγμένη η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε