#MasterchefGR: Της έσπασε το γλυκό και οι κριτές την έστειλαν σπίτι της δίχως καν να την βαθμολογήσουν

#MasterchefGR: Βιβή: «Αν παντρευτώ άντρα, σίγουρα ο άντρας μου θα είναι ο Μάριος!» - Τέσσερα 10άρια για πρώτη φορά στο φετινό διαγωνισμό!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η γκρι μπριγάδα του MasterChef ήταν η ηττημένη της Ομαδικής Δοκιμασίας και ο Σταμάτης Σταυρόπουλος ήταν αυτός που κέρδισε τη Δοκιμασία Ασυλίας και παρέμεινε ασφαλής στη Διαδικασία Ψηφοφορίας. Τρία μέλη από την γκρι μπριγάδα και ένα από την μπορντό καλούνται απόψε, Παρασκευή 29/3, να υπερασπιστούν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Ο πρώην αρχηγός Άνχελ Σαχπαζής, η Ζωή Καλλέργη, η Βιβή Ζησιμοπούλου και ο Γιάννης Γεωργίου, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν στη Δοκιμασία Τελευταίας Ευκαιρίας, για να αποφύγουν τον κίνδυνο της οριστικής αποχώρησης από το MasterChef 2024. Αυτό θα γίνει αν καταφέρουν να αναγνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες γεύσεις από 20 διαφορετικά μπισκότα. Μια «γλυκιά» δοκιμασία, που μπορεί, όμως, να αφήσει στο τέλος της ημέρας μια πολύ «πικρή» γεύση σε κάποιους.

Όσοι δεν τα καταφέρουν στη Δοκιμασία Τελευταίας Ευκαιρίας, θα λάβουν μέρος στη Δοκιμασία Αντιγραφής Πιάτου και θα  κληθούν να αντιγράψουν ένα πολύ απαιτητικό γλυκό, του καλεσμένου pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη.

Η δοκιμασία απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στην εκτέλεση της συνταγής, ψυχραιμία και απόλυτη συγκέντρωση. Οι υποψήφιοι πρέπει να αφήσουν πίσω τους την κακή ψυχολογία της ψηφοφορίας και να μαγειρέψουν με «καθαρό» μυαλό. Όλοι θέλουν να αποδείξουν πως αξίζουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό. Στο MasterChef μια άτυχη στιγμή και ένα βιαστικό λάθος μπορεί να αποβούν μοιραία. Η μαγειρική «μάχη» ανάμεσα στους υποψηφίους θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Το αποτέλεσμα, όμως, για κάποιον δεν θα είναι ευχάριστο και αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα μαγειρέψει στην κουζίνα του MasterChef 2024.

Νωρίς νωρίς γλίτωσε από αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία του MasterChef ο Άνχελ, ο οποίος και κατόρθωσε να πάρει τη νίκη στην γνώριμη πια δοκιμασία της τελευταίας ευκαιρίας η οποία και προηγήθηκε στην κουζίνα. Έτσι, ο παίκτης της γκρι μπριγάδας ανέβηκε στον εξώστη προκειμένου να παρακολουθήσει σαν απλώς θεατής την μάχη των… μαχών για τους συμπαίκτες του.

Οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στο πλατό τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη που θα παρουσίασε στους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση το πιάτο υψηλών προδιαγραφών που θα έπρεπε να αντιγράψουν πιστά σε αυτή τη δοκιμασία.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτή τη δοκιμασία ώστε να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία και να μην αποχωρήσουν από το MasterChef σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού.

Ως είθισται, δε, οι κριτές και ο καλεσμένος τους δοκίμασαν τα τρία πιάτα χωρίς να γνωρίζουν ποια προσπάθεια αντιστοιχεί σε ποιον διαγωνιζόμενο.

Στη συνέχεια, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση του MasterChef στάθηκαν απέναντι τους για να ακούσουν τα σχόλια τους και βεβαίως να μάθουν την τελική τους βαθμολογία.

Πρώτος και με… φόρα στον εξώστη ανέβηκε ο Γιάννης, έχοντας κατορθώσει το απόλυτο των 40 βαθμός από τους τρεις σεφ και κριτές και τον καλεσμένο τους.

Έτσι, πίσω στην κουζίνα, έμειναν οι δυο κοπέλες για να μάθουν ποια προσπάθεια υπερτερούσε και ποια υστερούσε στα σημεία. Φουλ του 7, πλην ενός έξι από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο απέσπασε αρχικά η Βιβή για να περιμένει, όπως και οι τηλεθεατές του MasterChef, να μάθει πόσους πόντους θα έπιανε η προσπάθεια της αντιπάλου της, Ζωής.

Με σκορ 28 έναντι 0, λοιπόν, η παίκτρια που έπρεπε να βγάλει την μαύρη της ποδιά και να αποχωρήσει από την κουζίνα του MasterChef ήταν η Ζωή. Η νεαρή παίκτρια υπέστη μια σημαντική πληγή στο πιάτο της, μιας και το γλυκό της έσπασε ακριβώς όταν έληξε και ο χρόνος της δοκιμασίας με αποτέλεσμα να μην λάβει καν βαθμολογία από τους κριτές.

«Εκνευρίζομαι που κλαίω αλλά δεν ήθελα να φύγω, γι’ αυτό και κλαίω» παραδέχθηκε η Ζωή στην κάμερα ενώ λίγο νωρίτερα ζήτησε συγνώμη από τους κριτές του MasterChef για το κακό αποτέλεσμα στην προσπάθεια της.

Trailer Δευτέρα 1.4.2024

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»