Βούλα Πατουλίδου: «Ο πατέρας μου, δεν άφησε την ψυχή του να φύγει, μέχρι που ήρθε ο γιος μου. Την επόμενη έφυγε»

Βούλα Πατουλίδου: «Ρώτησε η δασκάλα τον γιο μου εάν ξέρει κάποιον Ολυμπιονίκη κι εκείνος απάντησε τον Κεντέρη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» βρέθηκε η Βούλα Πατουλίδου.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης, μεταξύ άλλων, μίλησε για με τρυφερότητα για τις τελευταίες στιγμές του αγαπημένου της πατέρα και το δέσιμο που πρόλαβε εκείνος να αποκτήσει με τον γιο της.

«Ο γιος μου πήρε πολλή αγάπη από τον παππού του και τον έχει κάνει τατουάζ. Ένα τατουάζ με την ημερομηνία που τον χάσαμε, η οποία είναι μια ημερομηνία καταλύτης για τον γιο μου. Το πιο αφοπλιστικό και εκείνο που εκπλήσσει είναι το εξής. Ο πατέρας μου αρρώστησε και τελείωνε, είχε χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Ο γιος μου ήταν να έρθει από την Αμερική 21 – 22 Δεκεμβρίου για τα Χριστούγεννα. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “ρε μαμά, βάλε το εισιτήριο 19 του μηνός γιατί τελειώνουμε πιο νωρίς και να έρθουμε”. Ο πατέρας μου ήδη είχε πάρει την κατηφόρα για να μας φύγει. Μέχρι και που ήρθε ο γιος μου, την ψυχή του δεν την άφησε να φύγει», είπε αρχικά η Βούλα Πατουλίδου.

Και συνέχισε: «Μόλις ήρθε ο γιος μου… Καταλαβαίνεις αυτή τη σύνδεση της αγάπης! “Γεια σου, ρε λεβέντη παππού” και “γεια σου αγόρι μου γλυκό”, την επόμενη ημέρα μας έφυγε. Ενώ δεν είχαν ζήσει τέτοιες στιγμές και δεν είχαν χαϊδευτεί αυτές οι γενιές, γιατί ήταν ντροπή να απλώσεις χέρι και να χαϊδέψεις, ειδικά για τον άντρα ήταν ντροπή, ο πατέρας μου άπλωσε χέρι με τα εγγόνια του».

«Ικανοποιούσαν όλες τις ανάγκες, όχι όμως αυτής της φανερής και έκδηλης αγάπης με χειρονομία. Ε, με τον εγγονό ήταν έτσι και λίγο μετά κερδίσαμε και εμείς κάποιο χάδι γιατί πλέον δεν ντρεπόταν να μας χαϊδέψει», συμπλήρωσε η Βούλα Πατουλίδου.

Η Βούλα Πατουλίδου μέσα σε όλα περιέγραψε και μια απολαυστική ιστορία από την περίοδο που ο γιος της πήγαινε στο νηπιαγωγείο και όταν τον ρώτησαν αν ξέρει κάποιον Ολυμπιονίκη, εκείνος απάντησε… τον Κώστα Κεντέρη.

«Όταν ο γιος μου ήταν στο νηπιαγωγείο, θα πήγαινα εγώ να τους μιλήσω για την Ολυμπιακή φλόγα και της μασκότ. Η νηπιαγωγός έκρινε σωστό να προετοιμάσει τα παιδιά, μεταξύ αυτών και ο γιος μου. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι τους ρώτησε αν ξέρουν κάποιον Ολυμπιονίκη και πετάχτηκε ο γιος μου, και είπε τον Κεντέρη. Λέω, “ο γιος μου είπε τον Κεντέρη;”. Ναι μου λέει, και τα υπόλοιπα παιδιά είπαν ότι ξέρουν τη μαμά του Γιώργου.

Έρχεται ο γιος μου στο σπίτι, και του λέω, “δεν είπες εμένα για Ολυμπιονίκη;” και μου απαντάει, “έλα ρε μαμά, εσύ είσαι η μαμά μου”» είπε η Βούλα Πατουλίδου.

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά