#J2US: Αυτό είναι το δεύτερο ζευγάρι που αποχώρησε! Αποθέωση για Σωτήρη & Φειδία: «Σας βλέπω τελικό!»

#J2US: Συγκίνηση προκάλεσε η Ζωή Παπαδοπούλου – «Θέλω να το αφιερώσω στην Αγάπη Τσακλίδου που χάθηκε στα Τέμπη» - Η Γαλάτεια «βγάζει φτερά» στη σκηνή με τον Γιώργο Παπαδόπουλο δίπλα της!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το 3ο live του φετινού J2US είναι γεγονός! Αυτή τη φορά ο Νίκος Κοκλώνης έκανε την ανατροπή και με μια παραλλαγή του «Σαν μπλουζάκι» της Στέλλας Μπεζαντάκου, τραγούδησε «I am λαϊκός singer», με το χαρακτηριστικό του χιούμορ!

«Έχω εκπλήξεις που θα σας κάνουν να τρελαθείτε», υποσχέθηκε στη συνέχεια και υποδέχτηκε την πιο κριτική επιτροπή!

Στη θέση τους κάθισαν για το 3ο live του J2US οι κριτές του Νίκου Κοκλώνη, με τη Δέσποινα Βανδή ωστόσο να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα.

Αυτό είχε να κάνει με τον λαιμό της και τη φωνή της, καθώς όπως αποκάλυψε στον «αέρα» του σόου, έχει φαρυγγίτιδα, με αποτέλεσμα να μιλά με δυσκολία και να ακούγεται με δυσκολία.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά ότι σιγά σιγά θα ανοίξει η φωνή της, καθώς είναι και ο γιατρός στο πλατό, ωστόσο ο Νίκος Κοκλώνης στάθηκε στο εντυπωσιακό και διαφορετικό της look, καθώς αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει τα μαλλιά της κοντό καστανό καρέ.

Στα highlights της βραδιάς ήταν το τραγούδι – έκπληξη του Σωτήρη με τον Φειδία. Ένα τραγούδι που είχαν γράψει όσο ήταν στο Fame Story και το τραγούδησαν σε πρώτη μετάδοση στο J2US.

Medley από τον Τριαντάφυλλο

Η Τζένη Κατσίγιαννη μάς ξεσηκώνει

Tα act

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να μην κατάφεραν να καταπλήξουν τους κριτές, ωστόσο, αυτή τη φορά ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου ανέβηκαν επί σκηνής πιο έτοιμοι από ποτέ.

«Με την πρώτη ματιά» ερμήνευσαν και με το απόλυτο κέφι που τους διακατέχει προσπάθησαν να περάσουν το συναίσθημα στην κριτική επιτροπή.

«Είπατε ένα πολύ χαριτωμένο τραγούδι. Ήσασταν και εσείς χαριτωμένοι, μου αρέσατε περισσότερο από την προηγούμενη φορά. Παρόλο που δεν ξέρω αν έγινε επίτηδες ή καταλάθος, δεν άκουσα κάποιες καταλήξεις. Παρόλα αυτά σε βρήκα πολύ καλύτερη από την προηγούμενη φορά», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε: «Μπάγια μου ήσουν πολύ καλύτερη από την προηγούμενη φορά. Τώρα πραγματικά δεν με πείραξε που έκοψες και τις καταλήξεις. Εμένα μου αρέσει η διάθεση που έχεις. Είσαι γλυκιά, ταίριαζε απόλυτα στο τραγούδι. Σου έβαλε τα γυαλιά!».

«Σε σχέση με την προηγούμενη φορά ήταν πολύ καλύτερο. Φοβάμαι μην σου βάλω μεγαλύτερο φορά γιατί τους διώχνουν. Τρέμω γιατί είδες τι έγινε με την Τζόαν!», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Έχεις μια ωραία διάθεση, φαίνεται η αμηχανία. Αλλά έχουμε μια βελτίωση», κατέληξε η Καίτη Γαρμπή.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 20 βαθμούς!

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του φετινού J2US είναι ο Γιάννης Σεβδικαλής με τη Σοφία Κουρτίδου!

Οι δυο τους, εκτός από ζευγάρι στον διαγωνισμό, είναι ζευγάρι και στη ζωή και το κομμάτι που κλήθηκαν να ερμηνεύσουν, με τίτλο You Got The Love, του ταίριαζε γάντι!

Το σκηνικό βγαλμένο σαν από τον ουρανό, με ένα φεγγάρι στο κέντρο και αστέρια γύρω από τα δύο «αστέρια», σύνθεσαν μια εξαιρετική εμφάνιση, η οποία χειροκροτήθηκε από όλους!

«Είστε πάρα πολύ ωραίοι, φανταστικό. Το ότι βρίσκεστε μαζί χωρίς να μπερδεύεστε το εκτιμώ πολύ», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Σοφία την ώρα που μπήκες άλλαξε όλη η ατμόσφαιρα στην αίθουσα. Γιάννη τα έβγαλες πέρα πάρα πολύ καλά. Αυτός ο τόνος συμφέρει περισσότερο τη Σοφία», τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή από την πλευρά της, έκρινε: «Ο Γιάννης ήταν εντυπωσιακός στην ψεύτικη, φαίνεται ότι δουλεύετε πάρα πολύ και με πολύ αγάπη και φαίνεται. Έχει μια ασφάλεια σε αυτά που του μαθαίνεις».

«Είστε ένα πολύ δυνατό ζευγάρι. Έχετε την αγάπη που χρειάζεται για να διακριθείτε», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Πολύ ψηλά έχουν θέσει τον πήχη ο Γιάννης Ξανθόπουλος και η Δώρα Παντέλη και για άλλη μια φορά προσπάθησαν να καταπλήξουν κριτές και κοινό.

Το ζευγάρι ερμήνευσαν Νατάσα Θεοδωρίδου ωστόσο δεν κατάφεραν να πείσουν τους κριτές με την ερμηνεία τους.

«Υπήρχαν προβλήματα! Δώρα μου, υπήρχαν προβλήματα και θα με δικαιώσεις αν το ακούσεις μετά. Εκεί που ήσουν μια χαρά στον τόνο και τη μελωδία εκεί χανόσουν. Υπήρχε μια ταλάντευση από το ένα, στο άλλο. Σαν δυναμική φωνής ήταν πολύ καλά, όπου χρειαζόταν να ανοίξει άνοιγε. Έφευγε!», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Δώρα μου δεν ήταν καλό το ξεκίνημά σου, ήταν φοβισμένο. Από την στιγμή που μπήκε ο Γιάννης ήταν διαφορετικά. Είχες ωραίες στιγμές. Γενικά δεν ήταν καλό!», πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου είπε: «Είπατε αυτό το καταπληκτικό τραγούδι και ενώ θεωρώ ότι είχατε όλα τα σωστά συστατικά για να γίνει επιτυχημένη η συνταγή δεν βγήκε όπως το περίμενα. Ενώ έχεις ωραία φωνή και στις στιγμές που αισθάνθηκες σίγουρη γινόταν ένα υπέροχο πράγμα. Υπήρχαν στιγμές αμήχανες και το φώναξες λίγο. Αυτό μας έκανε να μην το ευχαριστηθούμε όσο θα θέλαμε».

Η Δέσποινα Βανδή κατέληξε: «Εκτιμώ αυτό που κάνεις γιατί είναι πρωτόγνωρο να πεις ένα δύσκολο τραγούδι. Το ότι το φώναξες συνάδει που δεν έχεις σχέση με το τραγούδι. Γενικότερα εκτίμησα την προσπάθειά σου. Σκεφτόμουν ότι αν έκανες μαθήματα θα έφτανες σε ένα καλύτερο επίπεδο. Πιστεύω ότι θα έχεις συνέχεια».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 19 βαθμούς.

Ένα από τα πιο διαχρονικά τραγούδια, κλήθηκαν να ερμηνεύσουν, ο Γιώργος Αμούτζας με την κόουτς του, Τάνια Μπρεάζου!

Το ζευγάρι, με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους έχουν μαγνητίσει κριτές και κοινό και αυτό προσπάθησαν να κάνουν και απόψε!

«Μ’ αρέσει να μη λέω πολλά», τραγούδησε λοιπόν το ζευγάρι και άκουσε άκρως θετικά σχόλια!

«Έκπληξη» τους χαρακτήρισε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Με έχεις εντυπωσιάση. Η βαθιά φωνή, η σταθερότητα, είσαι μια ήρεμη δύναμη. Με εντυπωσίασες», είπε η Καίτη Γαρμπή στον ηθοποιό.

«Ενθουσιάστηκα! Μου αρέσατε πάρα πολύ, μου θυμίζει τα νιάτα μου αυτό το τραγούδι. Γιώργο μου η χρειά σου και η ζεστασιά της φωνής σου, μου άρεσε γιατί δεν χρειάζεται να λες πολλά, αρκεί να τα αισθάνεσαι. Με εσάς το αισθανθήκαμε!», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Σου έχω πει να φύγεις να πας στο εξωτερικό», είπε η Δέσποινα Βανδή στην Τάνια Μπρεάζου. «Γιώργο εδώ είσαι, αυτά τα τραγούδια σου ταιριάζουν. Μπορείς και στέκεσαι με το ειδικό βάρος που αναλογεί στο τραγούδι», συνέχισε.

«Πάρα πολύ καλοί. Είστε πολύ ωραίο ζευγάρι. Η διαφορά από την προηγούμενη φορά είναι τεράστια. Διατήρησες αυτό που έχει το τραγούδι και έβαλες κάποια ραγίσματα πολύ ωραία», τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Μωρό μου bye» τραγούδησαν η Στέλλα Κονιτοπούλου και ο Χρήστος Κούτρας

Με ανεβασμένη διάθεση και κέφι ήρθαν για να ξεσηκώσουν τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Αν και ο Χρήστος Κούτρας μπήκε λάθος στο κομμάτι κατάφερε να το σώσει και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Μετά ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε το έναυσμα να το ξαναπούν ακαπέλα και ο Χρήστος Κούτρας κατάφερε να δείξει το ταλέντο του.

«Στην αρχή δεν φταίει, δεν άκουγε καλά. Και εμείς ακούσαμε κάτι παράξενο. Αλλά το είπε πολύ στρωτά, είχε μια δύναμη, μια ασφάλεια. Εμένα μου άρεσες», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Είχατε ένα ατύχημα αλλά να το λέτε δύο φορές; Είναι σωστό; Δεν ξέρω τι άκουγες, συμβαίνουν. Στο ρεφρέν ήσουν πολύ καλός, σαν να ήσουν άλλος τραγουδιστής και να συνέχισε. Είχες και ωραίο ρυθμό και σωματικά και σαν δύναμη. Ήσουν πολύ καλός», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Δέσποινα Βανδή είπε: «Δεν πειράζει, σημασία έχει ότι θα μας φέρεις την καλή σου διάθεση. Μπορεί να ήταν λίγο αμήχανο στο κουπλέ αλλά στο ρεφρέν είναι ο γνωστός Χρήστος που το ευχαριστιέται. Είσαι γλυκός!».

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Για μένα ο Χρήστος είναι έκπληξη. Επειδή μου φαίνεται ένα γλυκό και σεμνό παιδί δεν φανταζόμουν ότι θα έχει αυτό τον αέρα στην σκηνή. Φυσικά έγινε λάθος στην αρχή και δεν φταις εσύ. Σημασία έχει αυτό που μένει σε εμάς και είναι ένα γλυκό χαμόγελο. Να μην στεναχωριέσαι με τους βαθμούς!».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 20 βαθμούς.

Σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Twitter, ήδη από την παρουσία τους στο Fame Story και τώρα προσπαθούν να κατακτήσουν και το J2US, από την πρώτη τους κιόλας εμφάνιση!

Ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου, μαζί με τον κόουτς του, Φειδία, δίνουν άλλη πνοή και άλλη φρεσκάδα στο φαντασμαγορικό σόου του Νίκου Κοκλώνη και στο 3ο live, κλήθηκαν να ερμηνεύσουν το  «Κάντο αν μ’Αγαπάς», της Δέσποινας Βανδή.

«Συγκλονιστικοί, σαν να το λέγατε πλέι μπακ», ενθουσιάστηκε ο Νίκος Κοκλώνης και κάλεσε τον Δημήτρη Κλειδά που ήταν στο κοινό να ανέβει στη σκηνή. Ο Δημήτρης άλλωστε ήταν ιδιαίτερη αδυναμία του παρουσιαστή στο Fame Story.

Ο Σταμάτης Φασουλής έκρινε ότι: «Είσαι πολύ καλός Σωτήρη. Το ντουέτο σας, παρόλο που δεν βασίζεται στην ευκολία σας, δεν κάνατε καμία παρασπονδία. Θαυμάσαμε το στέρεο της φωνής και το αίσθημα. Εξαιρετικός ο Σωτήρης».

«Είστε τόσο δεμένοι, τόσο ταιριαστοί. Μπερδεύομαι καμιά φορά ποιος είναι ο κόουτς και ποιος ο διαγωνιζόμενος. Εντυπωσιάζομαι κάθε φορά που σας βλέπω», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Μαγικοί! Βγαίνουν αυτά τα δυο παιδιά και η σκηνή ξεχειλίζει από ταλέντο!», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή από την πλευρά της, τόνισε: «Είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό το ντουέτο. Ακουστήκατε υπέροχα, είστε καταπληκτικοί και οι δύο. Είστε ένα από τα ζευγάρια που σας βλέπω ήδη στον τελικό»!

Ο Δημήτρης Κόκοτας και η Τραϊάνα Ανανία είναι από τα ζευγάρια που έχουν καταφέρει να κλέψουν τις εντυπώσεις

Όλες τους οι εμφανίσεις μέχρι στιγμής είναι αποθεωτικές αφού καταφέρνουν να περάσουν το συναίσθημα του εκάστοτε τραγουδιού αλλά και η ερμηνεία τους να είναι μοναδική.

Αυτή τη φορά ερμήνευσαν το «Πόσο σε θέλω» και τα σχόλια που άκουσαν ήταν διθυραμβικά!

«Τραϊάνα μου είσαι πολύ καλή, είσαι η συμπάθειά μου! Όλο το στυλ είναι μιας σταρ. Εδώ ακολουθείται από ένα μεγάλο ταλέντο. Ίσως δεν θα έπρεπε να ήσουν τόσο επιθετική. Του λες “πόσο σε θέλω” σαν να του δίνεις δύο χαστούκια! Πρέπει να είσαι και εκδηλωτική. Η περσόνα που έχεις φτιάξει που είναι τέλεια σε εμποδίζει λίγο. Στο τραγούδι ήθελε κάτι άλλο. Μου φάνηκε ότι στα ψηλά κάπου στονάριζες αλλά μου είπαν ότι κάνω λάθος. Έπρεπε να ήσουν εκδηλωτική του πόθου σου», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Εμένα μου ταιριάζει τόσο πολύ με την Τραϊάνα αυτή η επιθετικότητα. Είσαι αρκετά δυναμική! Εμένα μου άρεσε αυτή η δύναμη σου. Γενικά ήσουν πάρα πολύ καλή στις ψηλές τις νότες», συνέχισε η Καίτη Γαρμπή.

«Μια οπτασία, υπέροχη! Είστε καταπληκτικοί. Εγώ ενθουσιάστηκα με το πάθος σου, με το τρόπος που κινήθηκες, που δήλωσες ότι ξέρεις τι θες και το παίρνεις. Μου κινείσαι τόσο πολύ το ενδιαφέρον, με μαγνήτισε. Ενθουσιασμένη!», πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή κατέληξε: «Τραϊάνα είσαι το διαμαντάκι μας! Κάθε φορά που σε βλέπω βγαίνει μια γυναίκα σαν ζαχαρωτό. Είχες μια άλλη προσέγγιση στο τραγούδι και το σέβομαι. Σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να σε δω σε ένα ροκ κομμάτι γιατί θα βγάλεις τσαμπουκά. Σε θεωρώ διαμάντι στο J2US».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 24 βαθμούς.

Ένα τραγούδι από τα πολύ παλιά, το οποίο μάλιστα πρόσφατα διασκεύασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και έγινε μεγάλο hit, το Μενεξέδες και Ζουμπούλια, κλήθηκαν να ερμηνεύσουν ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η κόουτς του Daphne Lawrence.

Ο Νίκος Κοκλώνης ταξίδεψε με την ερμηνεία του ζευγαριού!

Η Καίτη Γαρμπή ξεκίνησε την κριτική, λέγοντας: «Ένιωσα τόσο όμορφα, ήταν τόσο βελούδινες φωνές, με άγγιξε, το είπατε υπέροχα! Μου χάιδεψε τα αυτιά, χίλια μπράβο».

«Τι ωραία που μας μεταφέρατε σε άλλη εποχή», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, διάθεση. Αισθανόμουν στην αρχή ότι υπήρχαν αστάθειες, αλλά με θετικό πρόσιμο θα το δω», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Ήταν πολύ καλό. Όντως στην αρχή πήγες να γλιστρήσεις κάπου Κωνσταντίνε, αλλά το έσωσες και το έσωσε η ατμόσφαιρα», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν ο Γιάννης Καπετάνιος και η Μαρία Καρλάκη στην πρώτη τους εμφάνιση στο και αυτή τη φορά μπαίνουν δυναμικά στο διαγωνιστικό κομμάτι.

Στο αποψινό (2/3) live ανέβηκαν επί σκηνής και ερμήνευσαν το «Μοδίστρες και κομμώτριες» ξεσηκώνοντας το τηλεοπτικό κοινό.

«Πολύ ωραία ήταν! Θεωρώ ότι αυτό το τραγούδι σας πήγαινε, ήταν χαριτωμένο. Μπράβο Γιάννη!», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Έχεις ένα χιούμορ που το βγάζεις και στην σκηνή. Το τραγούδι είναι μια αφορμή να αισθανόμαστε όμορφα, να χαμογελάμε. Τα χορευτικά σου τα σπάνε. Τρίζει η καρέκλα του Φωκά! Μια χαρά παιδιά, να το απολαμβάνετε και να σας απολαμβάνουμε», συνέχισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε: «Σου πήγαινε και έχεις μια σωστή φωνή! Νιώθεις πολύ ωραία και θες να είσαι στο J2US. Να βάλεις τα δυνατά σου και σε κάθε live να είσαι καλύτερος και να μείνεις. Θέλουμε να σε βλέπουμε!».

Ο Σταμάτης Φασουλής κατέληξε: «Μου αρέσει που αυτοτρολάρεσαι! Ακολουθείς τη χορογραφία και μετά το τέλος του τραγουδιού. Έχουμε μια αγωνία μην πέσεις, μου άρεσε πάρα πολύ! Ήσουν πολύ χαριτωμένος».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 20 βαθμούς.

Το κομμάτι «Πες μου πού θα με πας», κλήθηκαν να ερμηνεύσουν ο Στάθης Σχίζας με τη Μαλού και άπαντες περίμεναν από τον πρώην παίκτη του Survivor να ξεδιπλωθεί και να νιώσει άνετα, για να δείξει το ταλέντο του!

Ο Στάθης θαμπώνει με την ομορφιά του, ωστόσο με τις φωνητικές του ικανότητες δεν ξετρέλανε και μάλιστα, στο προηγούμενο live, ξέχασε τα λόγια του!.

Αυτή τη φορά, τα πράγματα πήγαν καλύτερα…

«Η διαφορά από την προηγούμενη φορά ήταν τεράστια. Είδαμε έναν άλλον εν δυνάμει τραγουδιστή. Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι ότι στα αγωνίσματα είχες ρυθμό, γιατί δεν μπορείς να το βρεις και στη φωνή; Αν το κάνεις και στο τραγούδι θα σου γίνουν εύκολα πολλά πράγματα. Έχει κράτημα στον ρυθμό, δεν πέφτει ακριβώς, ενώ όταν έκανε αγωνίσματα ήταν ακριβώς! Η εξέλιξή σου ήταν τεράστια», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Ήσουν καλύτερος, αυτό που δεν μου πολυαρέσει, είναι ότι έχεις μέσα στο μυαλό σου ότι πρέπει να τραγουδήσεις σωστά και τραγουδάς χωρίς συναίσθημα, φλατ. Αρκετά σωστός, αλλά φαινόταν η αγωνία σου ότι πρέπει να είσαι σωστός», τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

«Είμαι πολύ προβληματισμένη. Ασφαλώς ξεκίνησες πάρα πολύ ωραία, χαμογέλασες, μπήκες σε διάθεση ευχάριστη, σωστός ήσουν, πολύ καλύτερος», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Μπράβο Στάθη,γιατί το τραγούδι την προηγούμενη φορά το σκότωσες, τώρα το έβγαλες με ελαφρύ τραυματισμό. Φαίνεται ότι δούλεψες», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Φωτιά» προσπάθησαν να βάλουν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Χριστίνα Μηλιού

Παρά την εκρηκτική τους παρουσία δεν θα κατάφεραν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή, με τα σχόλια να ήταν λιγάκι αυστηρά.

«Ήταν λάθος! Ωραίο το τραγούδι και όπως το μοιράσατε. Αλλά ήταν παράφωνο, δεν ξέρω πως να σας το πω. Παιδιά, δεν ήταν καλό, τι να σας πω», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Η Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε: «Θα συμφωνήσω με την Δέσποινα. Ενώ ξεκινήσατε καλά, χάλασε στο κουπλέ από τη Ναυσικά. Γενικά δεν ήταν καλό, ακουγόταν παράφωνο. Ήταν λίγες οι στιγμές που ήταν καλό».

«Τον έχασα τον έλεγχο μαζί σας. Δεν ήταν καλό, ήταν πολύ παράφωνο. Κοιταζόμασταν να βγάλουμε άκρη γιατί νομίζαμε κάναμε κάτι λάθος. Αλλά δεν κάναμε! Η Ναυσικά χάθηκε εντελώς», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σε κάνει και δεν λειτουργείς εδώ. Νιώθεις ανασφάλεια; Είστε δύο κούκλες και είπατε ένα τραγούδι που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Δεν είναι ότι χαθήκατε μόνο φωνητικά αλλά δεν το σώσατε διαφορετικά. Λίγο να μας “κοροϊδέψετε” ούτε παικτικά. Αυτό το αποδυνάμωσε ακόμη περισσότερο».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 15 βαθμούς.

Ένα μεγάλο και αρκετά δύσκολο κομμάτι είχε να ερμηνεύσει η Αλίνα Κοτσοβούλου στο 3ο live

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, μαζί με τον κόουτς της, Πέτρο Ίμβριο, τραγούδησαν τον «Θυμό»!

«Αλίνα ήσουν πολύ καλή, δεν ξέρω αν ήταν καλό το μοίρασμα», είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Φασουλής.

«Τα παιδιά πρέπει μέσα σε ενάμιση λεπτό να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες. Η εμφάνιση Αλίνα ήταν αξιοπρεπέστατη. Φάνηκε ότι το ήθελες, σου άρεσε, το υπερασπίστηκες», είπε η Καίτη Γαρμπή, με τον Πέτρο Ίμβριο να προσθέτει ότι είναι πάντα πιο τρακαρισμένος, γιατί θέλει η Αλίνα να είναι καλύτερη.

«Αλίνα μπράβο σου, μου άρεσε όλο το αίσθημα. Ήσουν σταθερή, το φοβήθηκα στην αρχή», τόνισε η Δέσποινα Βανδή για το τραγούδι το οποίο ήταν να πει εκείνη και όχι η Πάολα. «Ας μην ανοίξουμε αυτήν την κουβέντα», σχολίασε.

«Μου έλειπε το αίσθημα του θυμού, δεν το αισθάνθηκα», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ένα τραγούδι γεμάτο καψούρα ερμήνευσαν η Άντζελα Δημητρίου και ο Στέλιος Δρουμαλιάς.

«Όταν ξεκίνησες σκέφτηκα ότι το λαϊκό τραγουδάκι δεν μας πολυπάει αλλά μετά με εξέπληξες. Γενικότερα αν μπορώ να το χαρακτηρίσω είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Αυτό που σίγουρα χάθηκε ήταν ο ρυθμός αλλά ήταν μια καλή προσπάθεια», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Η Καίτη Γαρμπή προσπάθησε: «Πραγματικά σήμερα ήσουν καλύτερος αλλά έχασες τον ρυθμό. Ήσουν έξω από το τέμπο! Αλλά όντως κάνεις προσπάθεια, ήσουν καλύτερος από το προηγούμενο live. Τραγούδησες με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

«Νομίζω ότι δυσκολεύτηκες στην αρχή γιατί ήταν χαμηλό. Αλλά μετά με εντυπωσίασες στο ρεφρέν. Και παρόλο που έχασες τον ρυθμό, στο ρεφρέν άνοιξες μια ποιότητα φωνής που ήταν πιο ενδιαφέρουσα. Έκανες και ένα γύρισμα που έδειξες μια άνεση. Ωραίο ηχητικά! Η κορώνα σου ήταν πολύ σταθερή, μπράβο σου», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Αυτό που σου είπαν και τα παιδιά! Στο ρεφρέν ήσουν εντυπωσιακά καλός».

Ένα ανεβαστικό κομμάτι δόθηκε στην Άννα Μπεζάν και τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη, να τραγουδήσουν.

Το «δίδυμο» κλήθηκε να ερμηνεύσει το τραγούδι «Οδός Τσιμισκή» του Πέτρου Ιακωβίδη.

«Ήταν ένα αντρικό τραγούδι, είχες μια παραπανίσια χαρά, αλλά επειδή ήταν και η πρώτη φορά που βαθμολογείται, τα πήγε καλά», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ήταν πολλές οι αστοχίες. Οι καταλήξεις δεν ήταν καλές. Ήταν λίγο φάλτσο», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Η γλυκούλα μας είναι σαν πρωτάκι στη σκηνή, θέλει δουλίτσα», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Πρέπει να είχες  πολύ τρακ και φάνηκε στο κουπλέ. Όταν έμεινες μόνη σου δεν ήσουν κακή, αλλά είχε αρκετές αστάθειες. Είμαι σίγουρη ότι από την επόμενη φορά θα είσαι καλύτερη», τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

Ο Ίαν Στρατής και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι ένα από τα ζευγάρια του J2US που έχουν θέσει πολύ υψηλά τον πήχη με τις εμφανίσεις τους.

«Ξενύχτησα στην πόρτα σου» ερμήνευσαν αυτή τη φορά και για άλλη μια φορά εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή.

«Σας λατρεύω, είσαι καταπληκτικοί. Οι φωνές σας δένουν τόσο όμορφα. Αισθάνομαι ότι κάποια τραγούδια σας περιορίζουν κιόλας. Piece of cake ήταν για εσάς αυτό το τραγούδι. Είστε ένα ζευγάρι με τρομερές δυνατότητες. Αναγνωρίζω ότι το πεδίο σου δεν είναι εδώ αλλά η προσπάθειά σου είναι τίμια. Μπορείς να δώσεις περισσότερα», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής πρόσθεσε: «Ήσασταν πάρα πολύ καλοί! Η Πηνελόπη έκανε τα γυρίσματα αριστουργηματικά. Αυτές οι καταλήξεις σου που κατάγονται από το παλιό λαϊκό τραγούδι ήταν εξαιρετικές, μπράβο σου».

«Σήμερα μοιάζεις με την JLo. Πραγματικά ήσουν καταπληκτικοί. Το ότι η φωνή σου πάει στα ροκ, στα έντεχνα, στα λαϊκά και ότι από την πρώτη φωνή πετάχτηκες στην δεύτερη ήταν εντυπωσιακό», πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Συμφωνώ με όσα είπαν! Το ότι ερμηνεύσατε με αυτόν τον τρόπο αυτό το τραγούδι το θεωρώ τεράστια επιτυχία. Ο τρόπος που το τραγουδήσατε είναι σαν να πήρατε το τόξο και να χτυπήσατε κέντρο».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 24 βαθμούς.

Με την «Μπαλάντα του κυρ Μέντιου», επέστρεψαν ο Θανάσης Πάτρας με τη Φαίη Ρουμπίνη.

Ο δημοσιογράφος είναι μία από τις εκπλήξεις του φετινού διαγωνισμού, καθώς κανείς δεν γνώριζε το πόσο καλή φωνή έχει.

«Θανάση μου έκανες εντύπωση, ήσουν ακριβώς μέσα στον ρυθμό. Είναι πολύ δύσκολο. Μπράβο πρέπει να μελέτησες πάρα πολύ, ήσουν σωστός», τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

«Είμαι πάρα πολύ εντυπωσιασμένη από τον Θανάση. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό τραγούδι. Το είπες πάρα πολύ σωστά και μου άρεσε, εκτός από τη χρειά και το ύφος που το αντιμετώπισες», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Μου άρεσες πάρα πολύ, από τον τρόπο που ντύθηκες, το ότι έκλεισες τα μάτια σου και μπήκες μέσα, καθόλου δεν με ενδιέφερε αν θα φύγεις. Ήθελα να δώσεις τη σοβαρότητα και τη σεμνότητα που απέδιδες σε κάθε λέξη. Ήσουν εξαιρετικός», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Μεγάλη έκπληξη, άλλος άνθρωπος σήμερα. Πολύ συγκινητικός, δεν ξέφυγες σε ψευτοηρωισμούς. Ήταν συγκινητικό», έκρινε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Δεν έχω πολλά» ερμήνευσαν η Ζωή Παπαδοπούλου και ο Μανώλης Κλωνάρης

Η τραγουδίστρια θέλησε να αφιερώσει αυτή την ερμηνεία σε ένα από τα θύματα των Τεμπών, την Αγάπη Τσακλίδου, που ήταν μαθήτριά της προκαλώντας συγκίνηση.

«Μανώλη, ενώ ήσουν σωστός, σταθερός στις καταλήξεις σου, η Ζωή του έδωσε την ψυχή που έλειπε από την ερμηνεία σου. Ξέρεις τι μου έλειψε; Ήταν λίγο τετράγωνο. Το είπες, αλλά ήθελα λίγο περισσότερο να το νιώσεις. Περιμένω τα επόμενα!», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Και μόνο που δεν παρασύρθηκες από το τέλειο της δεύτερης φωνής και ακολουθούσες την πρώτη, για μένα ήσουν πολύ καλός», πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή συνέχισε: «Δεν θα βρω λάθος σε αυτό που τραγούδησες. Δεν θα βρω φάλτσο αλλά μου έλειπε το πάθος. Αντίθετα με τη Ζωή που είναι εξαιρετική τραγουδίστρια που είχε και την ψυχή».

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Έχεις μια πολύ ωραία φωνή. Σε γενικές γραμμές άρχισε να χαλαρώνεις και να μας δείξεις αυτό που μπορείς να κάνεις. Πάντως ήσουν πολύ καλός».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 20 βαθμούς!

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια είναι η Γαλάτεια Βασιλειάδη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος!

Το ζευγάρι, που είναι και ζευγάρι στη ζωή, ερμήνευσε το Μωρό μου καλησπέρα, στο 3ο live του μουσικού διαγωνισμού.

«Πολύ καλύτερη από την προηγούμενη φορά. Είχες μια χαριτωμενιά παραπάνω», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Το ίδιο είπε και ο Σταμάτης Φασουλής. «Υπήρχαν αδυναμίες, αλλά έναν βαθμό παραπάνω για την τεράστια διαφορά από την προηγούμενη φορά», τόνισε.

«Αυτό που έχεις, με την αστάθεια της φωνής σου, αλλά αυτό που λες το πιστεύεις και το υπερασπίζεσαι. Με τον Γιώργο βγάζεις φτερά; Είσαι πολύ καλή εκεί πάνω, μου αρέσει να σε βλέπω», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Ανάθεση τραγουδιών:

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια

«I do it for you»

Τραϊάνα Ανανία – Δημήτρης Κόκοτας

«Πήγα σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Ίαν Στρατής

«Καίγομαι Καίγομαι»

Γαλάτεια Βασιλειάδη – Γιώργος Παπαδόπουλος

«Ήμουν η γυναίκα της ζωής σου»

Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου – Φειδίας

«Εγώ σε αγάπησα εδώ»

Γιάννης Σεβδικαλής – Σοφία Κουρτίδου

«Μακριά μου να φύγεις»

Δώρα Παντέλη – Γιάννης Ξανθόπουλος

«Τα λέμε το βράδυ»

Χρήστος Κούτρας – Στέλλα Κονιτοπούλου

«Μια σου και μια μου»

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος – Daphne Lawrence

«Κι όλο χάλαγε το αμάξι»

Γιάννης Καπετάνιος- Μαρία Καρλάκη

«Μακαρένα»

Στάθης Σχίζας – Μαλού

«Μην αρχιζεις τη Μουρμούρα»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Χριστίνα Μηλιού

«Big Spender»

Αλίνα Κοτσοβούλου – Πέτρος Ίμβριος

«Αν σε αρνηθώ αγάπη μου»

Στέλιος Δρουμαλιάς – Άντζελα Δημητρίου

«Τη βραδιά μου απόψε»

Άννα Μπεζάν – Κωνσταντίνος Μαργαρίτης

«Το δηλητήριο»

Θανάσης Πάτρας – Φαίη Ρουμπίνη

«Να κάνουμε έναν έρωτα όλο τρέλα»

Μανώλης Κλωνάρης – Ζωή Παπαδοπούλου

«Πώς να γλιτώσει μάτια μου ο ένας από τον άλλον»

Η αποχώρηση

Η δύσκολη στιγμή, όμως, έφτασε και ένας από τους συμμετέχοντες θα χρειαστεί να αποχαιρετήσει το φαντασμαγορικό πάρτι του Σαββάτου με το ταίρι του.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου ήταν εκείνοι που αποχώρησαν με τους κριτές να μένουν άναυδοι για το πώς ψήφισε το τηλεοπτικό κοινό!

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»