Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»

«Λύγισε» ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μετά την περιπέτεια της υγείας του: «Μετά από τόσο σοκαριστικό περιστατικό, όλα είναι καινούρια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το πρωί της Παρασκευής 29/3 ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε για πρώτη φορά για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης που τις προηγούμενες ημέρες υπέστη ένα οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως πλέον βλέπει τη ζωή πολύ διαφορετικά.

«Χαίρομαι τόσο πολύ που μιλάμε, που γύρισα και είμαστε σε κουβέντα… Δέχτηκα ένα μεγάλο κύμα αγάπης και υποστήριξης, σχεδόν ιαματικό. Σας ευχαριστώ πολύ. Τα κινητά μου, έχουν γεμίσει από μηνύματα και δε μπορώ να απαντήσω σε όλα, δε μιλάω ακόμα στο τηλέφωνο, είμαι σε περίοδο ανάρρωσης, σε μια περίπου καραντίνα, δε πρέπει να κουράζομαι πολύ.

Είναι μια καλή ευκαιρία όμως τώρα να στείλω όλη μου την αγάπη στους ανθρώπους που νοιάζονται για μένα, και να τους πω ότι είμαι καλά, ότι τα δύσκολα πέρασαν μάλλον και ότι σε όλη αυτή την περιπέτεια, που είχα έναν Άγγελο μαζί μου, είχα τον Ταξιάρχη μαζί μου, γι’ αυτό και μιλάμε τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Μετά από ένα τόσο σοκαριστικό περιστατικό όλα είναι καινούργια… Το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπεις τη ζωή με άλλα μάτια. Έχεις ένα πλάνο καινούργιο, μια νέα ματιά για τα πράγματα. Υπήρχαν κάποια δείγματα, στα οποία δεν έδωσα τόσο μεγάλη σημασία όσο θα έπρεπε. Υπήρχε και μια κληρονομικότητα…Τέλος καλό όλα καλά. Σημασία έχει ότι λειτούργησαν τα πράγματα πολύ γρήγορα στην περίπτωσή μου…

Δεν καθυστερήσαμε και αυτό ήταν πολύ βασικό για την εξέλιξη της υπόθεσης. Ήταν ένας πόνος πολύ δυνατός, κι ένα σφίξιμο σαν χταπόδι. Καταλάβαινες  ότι κάτι δε πάει καλά. Ήταν ένας πόνος και ένα σφίξιμο στο στήθος… Αν ήμουν μόνος μου, ίσως το άφηνα να δω αν θα περάσει… Αν είχαμε καθυστερήσει πέντε λεπτά, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά…» είπε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

«Επειδή ήταν ένα πολύ οξύ περιστατικό, για τον επόμενο μήνα θα πρέπει να είμαι σε μια συντηρητική καραντίνα. Από τον επόμενο μήνα και μετά θα μπορέσουμε σιγά σιγά να πάρουμε τα πάνω μας. Η επιστροφή στο θέατρο θα γίνει με την καλοκαιρινή περιοδεία… Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα βρούμε και πάλι τον δρόμο μας.

Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν ο άγγελος μου, αλλά δε μπορώ να πω ότι ήταν ψύχραιμη. Πιο πολύ ψύχραιμος ήμουν εγώ και η φίλη μας, η Ελένη…» κατέληξε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη