Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»

Μετά το: «Δεν θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου» του Αρναούτογλου ο Γιάννης Πλούταρχος απαντά και ο Γρηγόρης επανέρχεται: «Μου έχει κάνει μαύρη τη ζωή!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

«Φωτιές» φαίνεται πως άναψε μια πλάκα που πήγε να κάνει το πρωί της Πέμπτης 28/3 μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι έχει παρεξηγηθεί με τον Γιάννη Πλούταρχο και πως δεν τον θέλει στην εκπομπή του ως καλεσμένο.

Όπως είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιάννης Πλούταρχος δεν είναι ευπρόσδεκτος στο #Th 2NightShow

«Να στείλω πολλά φιλιά στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, πολύ ωραία οικογένεια, να του πω μπράβο. Φαίνεται ότι είναι πολύ ωραία οικογένεια, έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά ο Γιάννης και η σύζυγός του. Εγώ με τον Γιάννη έχω και κάποια θέματα. Κάποτε. Έχω τα θέματά μου. Δεν έχει εμφανιστεί… Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πολύ ωραίος τραγουδιστής, πολύ καλό παιδί, αλλά έχω τα θέματά μου μαζί του. Πρέπει να τα λύσω κάποια στιγμή, πρέπει να τον συναντήσω τον άνθρωπο» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τότε, η Νάνσυ Αντωνίου επεσήμανε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι μπορεί να τον καλέσει στο #The2NightShow. Τότε, ο παρουσιαστής μίλησε «έξω από τα δόντια».

«Δεν θέλω να έρθει, δεν θέλω να έρθει ο άνθρωπος. Δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δεν θέλω εγώ. Βέβαια ο άνθρωπος μπορεί να μη θέλει κι αυτός. Δεν θες εσύ, δεν θέλω κι εγώ. Χαζά ξε-χαζά έτσι είναι. Ας ερχόταν χωρίς να τον καλέσουμε. Ας ερχόταν ακάλεστος. Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, δεν θέλω ρε παιδί μου. Το καλύτερο παιδί είμαι εγώ» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τη δική του απάντηση σε όσα είπε για τον ίδιο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική του εκπομπή της Πέμπτη 28/3 έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, που όλα αυτά τα χρόνια δε συνηθίζει να εμπλέκεται σε κόντρες και κρατά πάντα ένα χαμηλό προφίλ, απάντησε σε όσα είπε ο παρουσιαστής ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση.

«Δεν έχει γίνει κάλεσμα απευθείας από τον Γρηγόρη, αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ. Τρολάρει ο Γρηγόρης παιδιά. Είναι τρομερό άτομο. Μάλιστα, παρουσίασε και τα παιδιά μου, τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Όποτε με καλέσει εγώ θα πάω, άντε ρε Γρηγόρη. Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως ανάμεσά μας. Τον Γρηγόρη τον έχω δει στη ζωή μου δυο φορές.

Θέλω να πάω στην εκπομπή του αλλά δε με έχει καλέσει. Δεν υπάρχει παρεξήγηση. Σας κοροϊδεύει, ειλικρινά. Αφού ό,τι λέει, είναι όλα αστεία ο Γρηγόρης. Α, ρε Γρηγόρη, τι έκανες; Ρε τι πάθαμε. Σταμάτα τα αστεία. Τον περιμένω τον Γρηγόρη στο μαγαζί. Δε ξέρω αν προλαβαίνει να έρθει. Εγώ αν με καλέσει θα πάω στην εκπομπή. Δε πειράζει αν είπε ότι δε με θέλει. Για να δούμε, θα πάω ή όχι» είπε με χαμόγελο στους δημοσιογράφους ο Γιάννης Πλούταρχος.

Τα λεγόμενα του Γιάννη Πλούταρχου επιβεβαίωσε ο παρουσιαστής το πρωί της Παρασκευής 29/3.

«Εννοείται ότι κάνω πλάκα για τον Γιάννη Πλούταρχο. Ρε παιδιά, μη ψάχνεστε στα καλά καθούμενα. Από την άλλη, πρέπει να σκέφτομαι κι εγώ διπλά και τριπλά τι λέω όταν πάω να κάνω πλάκα. Είμαι τόσο εντυπωσιασμένος και θαυμάζω τόσο πολύ τον Πλούταρχο σε ό,τι αφορά τον τρόπο της οικογένειάς του, και τους έδωσα συγχαρητήρια σαν γονείς.

Έλα Παναγία μου. Γιάννη, να είσαι καλά όπου κι αν είσαι. Δεν τον έχουμε καλέσει ποτέ στην εκπομπή. Δεν τον κάλεσα γιατί δε βγαίνει… Φιλιά πολλά στον Γιάννη Πλούταρχο. Να είναι καλά και αυτός και η οικογένειά του, που τη θαυμάζω ιδιαίτερα» ξεκαθάρισε μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας