Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο

Η Τατιάνα Στεφανίδου έφερε στο «φως» φωτογραφίες από  τα θυρανοίξια του ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην παραλία Φωκού της Μυκόνου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το εκκλησάκι, που πλέον είναι θαμμένο κάτω από τόνους χώμα, ανήγειραν o Αντώνης Ρέμος και ο Κώστας Πηλαδάκης, οι οποίοι φωτογραφίζονται στο πλευρό του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεου Β’, που πραγματοποίησε τα θυρανοίξια τον Αύγουστο του 2015.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, ο Αντώνης Ρέμος ήταν παρών καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, ενώ συμμετέχει ενεργά έχοντας στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη.

Οι δυο άντρες ανάβουν τα καντήλια στο εκκλησάκι… Σε άλλη φωτογραφία απεικονίζονται να κρατούν το δοχείο με τον αγιασμό.

Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ κρατώντας το μωράκι τους στην αγκαλιά της παίρνει την ευλογία του Μητροπολίτη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε πολύ κλειστό κύκλο.

Μυστήριο όμως παραμένει ποιος και γιατί έθαψε το εκκλησάκι;

Ο κύριος Κουτσούκος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για θέματα καθημερινότητας, αδειοδοτήσεων και εθελοντισμού στον δήμο Μυκόνου, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με εικόνες από το σημείο αναφέροντας ότι χρειάστηκε ο ίδιος να σκάψει με τα χέρια του για να ξεθάψει τον λευκό σταυρό στην κορυφή του ναού ενώ ισχυρίστηκε ότι το σπίτι του δημοφιλούς ερμηνευτή έχει πωληθεί.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των γειτόνων, τα οποία ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο νέος ιδιόκτητης του ακινήτου είναι Άραβας ο οποίος για θρησκευτικούς λόγους θέλησε να «εξαφανίσει» την εκκλησία.

Ο επιχειρηματίας και φίλος του Αντώνη Ρέμου μιλώντας στο protothema, ξεκαθάρισε πως: «η έκταση που περιλαμβάνει εκτός από το εκκλησάκι, δύο πολυτελείς οικίες ανήκει στην εταιρεία R+P (των Αντώνη Ρέμου και Κώστα Πηλαδάκη) και διατίθεται προς πώληση προκειμένου να αποπληρωθούν χρέη».

«Κάθε τετραγωνικό έχει χτιστεί νόμιμα» υπογράμμισε ο Κώστας Πηλαδάκης στην ιστοσελίδα, ενώ ειδικά για το εκκλησάκι κατατέθηκαν ήδη από το 2015 όλα τα απαιτούμενα έγγραφα προκειμένου να ληφθεί άδεια από τη ναοδομία, υπηρεσία που στο μεταξύ καταργήθηκε. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ο ναΐσκος δεν υπάγεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο στη Μητρόπολη, ενώ ευρίσκεται εντός του ιδιωτικού χώρου.

Ο Κώστας Πηλαδάκης δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει σε μηνύσεις για την είσοδο τρίτων προσώπων στην ιδιοκτησία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πώς μπήκαν και πώς δηλώνει κάποιος (σ.σ. αντιδήμαρχος της Μυκόνου) ότι έσκαψε εντός του ιδιωτικού χώρου.

Ο Δημήτρης Κουτσούκος, αντιδήμαρχος Μυκόνου, απαντά στο #ToPrwino

«Ως πολίτης της Μυκόνου και αντιδήμαρχος ήθελα να μάθω που είναι η εκκλησία και πήγα εκεί πέρα κοντά, η πόρτα ήταν ανοιχτή. Έσκαψα, βρήκα το σταυρό και έπαθα πλάκα»

Δωρόθεος, Μητροπολίτης Σύρου: «Εγώ θα στείλω μια επιστολή και θα ζητήσω από τον ιδιοκτήτη, από τον αγοραστή, να αποκαταστήσει άμεσα αυτό το οποίο έγινε»

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο