Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ο 56χρονος καλλιτέχνης, γιος του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα, υπέστη έμφραγμα στη διάρκεια τηλεοπτικού γυρίσματος του #J2US - Η σύζυγός του απαντά για την κατάσταση της υγείας του - Έγινε αξονική εγκεφάλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει από χθες το απόγευμα στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου Γεννηματάς ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ενημέρωσε τους συνεργάτες του στο γύρισμα. Η εξέλιξη ήταν ραγδαία και πολύ σοβαρή.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με το κέντρο να στέλνει αρχικά μοτοσυκλέτα και λίγο αργότερα, εφόσον εκτιμήθηκε η βαρύτητα της κατάστασης του 55χρονου από τους πρώτους διασώστες, ασθενοφόρο.

Ο Δημήτρης Κόκοτας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς που εφημέρευε, με τους γιατρούς στα Επείγοντα να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασης του.

Πριν λίγη ώρα μάλιστα, το νοσοκομείο εξέδωσε και ιατρικό ανακοινωθέν που χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Στις 28/03/2024 , απογευματινές ώρες , μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης).

Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή , έγιναν προσπάθειες ανάνηψης , διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».

Για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, μετά το καρδιακό επεισόδιο, μίλησε η σύζυγός του, Κατερίνα στο #ToPrwino.

Όπως είπε, συνέβη ένα γεγονός αλλά είναι όλα καλά ενώ η κόρη του -μέχρι τη στιγμή που έγινε η τηλεφωνική επικοινωνία- δεν είχε μάθει τίποτα.

«Πάει καλά. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Έχουμε καλούς γιατρούς δόξα τω Θεό και πάει αρκετά καλά. Δεν γνωρίζω πώς συνέβη, δεν ήμουν εκεί, ήταν στις πρόβες του J2US. Έχουμε ενημέρωση ότι όλα πάνε καλύτερα» ανέφερε αρχικά η σύζυγός του στον ΑΝΤ1.

«Η κόρη μου είναι καλά, είναι στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά της. Δεν έχει ενημερωθεί 100%. Ακόμα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με το παιδί, ξέρει ελάχιστα πράγματα» πρόσθεσε η Κατερίνα.

Πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Δημήτρης Κόκοτας υποβλήθηκε σε αξονική εγκεφάλου, με τους γιατρούς να μη μπορούν να διαπιστώσουν αν έχει υποστεί κάποια εγκεφαλική βλάβη.

Σε λίγη ώρα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν προκειμένου να δουν αν και κατά πόσο θα ανταποκριθεί.

Ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος διαγωνίζεται κι εκείνος στο σόου του Νίκου Κοκλώνη, έστειλε τα περαστικά του στον Δημήτρη Κόκοτα και περιέγραψε τι έζησε όταν είδε τον τραγουδιστή να νιώθει έντονη δυσφορία.

«Κατ’ αρχήν να του στείλουμε τους χαιρετισμούς και τη στήριξή μας και σε εκείνον και στην οικογένειά του. Ήταν κάτι που ήταν αναπάντεχο και δυσάρεστο για όλους όσοι ήμασταν εκεί πέρα. Είχαμε πρόβα το απόγευμα, και πριν από εμάς ήταν ο Δημήτρης με την Τραϊάνα Ανανία.

Άκουσα ότι αισθάνθηκε μία αδιαθεσία όταν ήταν στο καμαρίνι, πήγα και είδα ότι ήταν σε περίεργη κατάσταση, δηλαδή πόναγε το χέρι του, ήταν μία εικόνα εμφράγματος… Κλήθηκε κατευθείαν το ΕΚΑΒ, έφυγε με το ασθενοφόρο όρθιος, είχε τις αισθήσεις του. Φαινόταν ότι μάλλον έχει πάθει έμφραγμα. Αυτό είδαμε. Μετά είχα μία ενημέρωση ότι έκανε στεφανιογραφία και του τοποθετήθηκε στεντ και είναι στην εντατική για να παρακολουθηθεί» ανέφερε ο Θανάσης Πάτρας, τονίζοντας πως ο τραγουδιστής ακολουθεί μία υγιεινή ζωή, δεν έχει άγχος και γυμνάζεται.

«Δεν υπήρχε κάποια αγωνία, όλα κυλούσαν ρολόι στις πρόβες. Κάποια στιγμή είπε «δεν αισθάνομαι καλά». Θορυβηθήκαμε πολύ όλοι και εκ μέρους όλων των παικτών, εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Περιμένω με αγωνία το επίσημο ανακοινωθέν» πρόσθεσε ο Θανάσης Πάτρας.

Η δημοσιογράφος, Ευάννα Ζουμπούρογλου που βρισκόταν στα παρασκήνια του J2US το απόγευμα της Πέμπτης 28/3 ανέφερε στο #ΗappyDay ότι στη σύντομη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Κόκοτα, τον είδε λίγο πιο κακόκεφο σε σχέση με άλλες φορές, ενώ αποκάλυψε ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί και ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας του τραγουδιστή.

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha, όμως, μίλησε, και ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Κόκοτα την ώρα που άρχισε να μη νιώθει καλά. Ο λόγος για τον στυλίστα του J2US, Κώστα Ζήση.

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι, ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, ήρθε πάλι στο καμαρίνι, μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να γδύνεται, να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα αμέσως το 166, μας σύνδεσαν με τον γιατρό και μίλησαν απευθείας με τον Δημήτρη που τους είπε ακριβώς τι ένιωθε.

Ο γιατρός είπε ότι στέλνει αμέσως διασώστη, που ήρθε μέσα σε 20 λεπτά, και λίγο μετά ήρθε και το ασθενοφόρο. Είχε κανονικά τις αισθήσεις του, δεν λιποθύμησε. Ήταν ψύχραιμος. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζήσης.

Σοκαρισμένη με την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, δηλώνει και η Εύη Δρούτσα.

«Από την ώρα που το έμαθα, είμαι χάλια. Έχω τρελαθεί, σου μιλάω ειλικρινά. Δεν είναι μόνο ότι μιλάμε για ένα νέο αλλά και για ένα καλό παιδί. Ποτέ δεν έφερνε αντίρρηση όταν του έδινες τραγούδι, ούτε σε νότα, ούτε σε στίχο. Ήταν πάντα εκεί την ώρα που του έλεγες και πάντα με το γέλιο. Κι ένας άνθρωπος που πρόσεχε πάρα πολύ τον εαυτό του. Πρόσεχε πάρα πολύ. Δε μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν είχε κανένα πρόβλημα με την καρδιά του, δε μου είχε αναφέρει τίποτα» δήλωσε η Εύη Δρούτσα στην εκπομπή #SuperΚατερίνα.

Η Ματίνα Παγώνη στην #ΚοινωνίαΏραMEGA μίλησε για την κατάσταση υγείας του ερμηνευτή.

«Πήγε στην καρδιολογική μονάδα, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε να κάνουν. Αυτή την στιγμή περιμένουν τα επόμενα 24ωρα να δουν την εξέλιξη της υγείας του».

Και πρόσθεσε η κα Παγώνη «υπάρχει ανακοινωθέν που θα βγει σήμερα» και υπογράμμισε «αυτά είναι σοβαρά περιστατικά και χρειάζονται ιδιαίτερη παρακολούθηση».

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη