#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης

#MasterchefGR: Η απουσία του Κοντιζά και το ξεμάτιασμα από τη μητέρα του Κουτσόπουλου! - Ο τραγικός Σταμάτης και τα βαριά, προσβλητικά και αδιΑνόητα λόγια για τη Ζωή - Έκραξε και την Χριστίνα - Η συσσωρευμένη τοξική αρρενωπότητα Γιάννη - Λευτέρη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Mια απρόσμενη και αναπάντεχη εξέλιξη «ταράζει τα μαγειρικά νερά» στην γκρι μπριγάδα του MasterChef, πριν την έναρξη του συμβουλίου. Ένα γεγονός, που θα αλλάξει τις ισορροπίες, πριν ακόμα ακούσουν την τελική ετυμηγορία για το αποτέλεσμα της προχθεσινής (Τετάρτη 27/3) Ομαδικής Δοκιμασίας.

Μετά από μία απαιτητική Ομαδική Δοκιμασία, οι δυο μπριγάδες φτάνουν στο συμβούλιο με αγωνία για το αποτέλεσμα, όμως μόνο μία θα αναδειχθεί νικήτρια. Άραγε, γνωρίζουν τις πιθανές τους αστοχίες ή θα αιφνιδιαστούν από τα σχόλια των chef κριτών; Η ανακοίνωση της ήττας φέρνει διαφωνίες για το τι πήγε τελικά λάθος. Το κλίμα στην ηττημένη μπριγάδα είναι τεταμένο και οι αποφάσεις του αρχηγού ίσως να το επηρεάσουν ακόμα περισσότερο.

Πριν τη διαδικασία της ψηφοφορίας υπάρχει η Δοκιμασία Ασυλίας, η οποία θα απαιτήσει μαγειρική αντίληψη, μεθοδικότητα, ταχύτητα και θα ξεκαθαρίσει ποιο μέλος από την ηττημένη μπριγάδα θα παραμείνει ασφαλές. Τα μέλη της ηττημένης μπριγάδας, μετά και τη Δοκιμασία Ασυλίας, τίθενται προ των ευθυνών τους για το αποτυχημένο αποτέλεσμα στη Διαδικασία Ψηφοφορίας και οι διαφωνίες βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια.

Θα μπορέσουν οι υποψήφιοι να αφήσουν πίσω τους την κακή ψυχολογία και να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους στην σημερινή (Παρασκευή 29/3) Δοκιμασία Αποχώρησης; Ποιοι θα είναι αυτοί, που θα παλέψουν αύριο για να διατηρήσουν τη θέση τους στο MasterChef 2024, μαζί με τη Βιβή Ζησιμοπούλου, από την γκρι μπριγάδα και τον Γιάννη Γεωργίου, από την μπορντό;

Στον απόηχο της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef συνάντησαν οι παίκτες της γκρι και της μπορντό μπριγάδας, το βράδυ της Πέμπτης, τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής. Πιστοί στη θέση τους ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης αλλά απών ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Έτσι, νωρίς νωρίς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε τον λόγο προκειμένου να πληροφορήσει τους παίκτες των δυο ομάδων του MasterChef για την απουσία του έτερου σεφ και κριτή του παιχνιδιού.  «Πολύ καλησπέρα και καλωσήρθατε στο συμβούλιο της εβδομάδας. Είμαστε όλοι καλά; Εσείς είστε καλά, εμείς δεν είμαστε όλοι καλά. Γιατί από ότι βλέπετε, για μια ακόμη φορά, λείπει η τρίτη καρέκλα. Λείπει ο Σωτήρης (σ.σ. Κοντιζάς). Είναι γνωστό ότι έχει ένα πάρα πολύ δυνατό οργανισμό, είναι η εποχή του που λείπει συνέχεια και αρρωσταίνει».

«Βέβαια, να πω το εξής. Η μαμά μου, η κυρία Μαρία, τον ξεμάτιασε και με λάδι και με αλάτι αλλά τι έγινε; Του είπε να ακολουθήσει μετά από πέντε λεπτά κάποιες οδηγίες, δηλαδή να φτύσει και να κάνει κάποια βήματα».

«Πράγματα που όμως ο Σωτήρης δεν ακολούθησε ως οδηγίες και το αποτέλεσμα είναι να είμαστε οι δυο μας εδώ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής, Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να δώσει συνέχεια στη γνώριμη ροή του MasterChef και στο νέο επεισόδιο της Πέμπτης.

Σε μια κίνηση πρωτόγνωρη, για τα δεδομένα του φετινού MasterChef, επέλεξε να προχωρήσει η γκρι μπριγάδα όταν συνάντησε τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο νέο επεισόδιο της Πέμπτης. Κι αυτό μιας και τα περισσότερα μέλη της ομάδας αποφάσισαν να… καθαιρέσουν τον αρχηγό τους.

Έτσι, τον λόγο πήρε ο Λευτέρης για να ανακοινώσει στους σεφ και κριτές του ριάλιτι μαγειρικής αυτή την απόφαση. Και μόνο αυτό, δε, στάθηκε ικανό για να εκνευρίσει τον Άνχελ ο οποίος και γνώριζε πως τα επόμενα λεπτά δεν θα ήταν πια ο αρχηγός της μπριγάδας του. «Είχαμε πάρα πολύ κακή απόδοση στη δοκιμασία, δεν θέλω να κρυφτώ, νιώθω ότι είμαι υπεύθυνος οπότε το είχα πει και στα παιδιά. Ότι δηλαδή, εάν δεν το νιώθουν ότι μπορώ πια να τους εμπνεύσω είτε οτιδήποτε άλλο, θα παραιτηθώ και από μόνος μου οπότε θα ήθελα να το κάνω από σήμερα για να μπορώ και να ψηφιστώ».

«Παραιτείσαι ή σε καθαιρούν;» ρώτησε τότε εύλογα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να απαντήσει ο Άνχελ πως «είναι και τα δύο, σεφ».

«Αφήνοντας την κονκάρδα, 100% θα φορέσω την μαύρη ποδιά ως υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά δεν με αγχώνει αυτό. Πιστεύω πάρα πολύ σε μένα, θέλω να είμαι ο πρώτος παίκτης ο οποίος θα φέρει 10 σε δοκιμασία αποχώρησης και, πραγματικά το λέω, στην αποχώρηση δεν θα ήθελε να είναι κάτω μαζί μου ούτε ο Θεός» επισήμανε λίγο αργότερα, εμφανώς εκνευρισμένος, ο 28χρονος πρώην πια αρχηγός της γκρι μπριγάδας μιλώντας στην κάμερα του MasterChef το βράδυ της Πέμπτης στο STAR.

Τα χειρότερα είπε ΠΑΛΙ ο Γιάννης για τον Λευτέρη - Συσσωρευμένη τοξική αρρενωπότητα και από τους δύο

Οι γκρι έχουν δηλώσει επανειλημμένα πως στις Ομαδικές Δοκιμασίες λειτουργούν περισσότερο ατομικά από ό,τι συλλογικά.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους ρώτησε αν αυτό οφείλεται στις ήττες τους ή στο ότι υπάρχουν άτομα που αποδυναμώνουν την ομάδα, όπως είχε πει ευθέως ο Άνχελ. 

Στο ερώτημα του κριτή απάντησε ο Λευτέρης, λέγοντας: «Ένα από τα πράγματα που συζητήσαμε χθες βράδυ είναι για να προχωρήσουμε σαν μπριγάδα πρέπει να φύγει η προκατάληψη ότι δε θέλουμε τη Ζωή ή ό,τι θεωρούμε αδύναμη τη Ζωή ή τη Βιβή ή τον Χρήστο τουλάχιστον στις ομαδικές, γιατί άμα ο καθένας λειτουργεί ατομικά στην ομαδική είναι αυτό που θα μας κάνει να μην κερδίσουμε ποτέ μια ομαδική. Υπάρχει ατομισμός στην ομάδα τη στιγμή που πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά».

Στα λόγια του Λευτέρη αντέδρασε η Βιβή. «Συγγνώμη ρε Λευτέρη ένα πιάτο ανέλαβες μόνος σου και δεν ήθελες βοήθεια», είπε κοιτώντας τον Λευτέρη. «Είπα ότι δε χρειάζομαι βοήθεια για να μην απασχολήσω άλλα δύο χέρια», δικαιολογήθηκε εκείνος.

Ο Γιάννης Κούρτογλου στη συνέχεια απασφάλισε για τον Λευτέρη, με τον οποίο δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. «Είναι κακός άνθρωπος απορώ από πού πηγάζει αυτή η κακία, ο ναρκισσισμός, ο φθόνος, η καταστροφικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά στις κάμερες. 

Μετά το Τεστ Δημιουργικότητας, η γκρι μπριγάδα ηττήθηκε και στην Ομαδική Δοκιμασία από τους μπορντό. 

Ο νέος αρχηγός κλήθηκε να πάρει μια πολύ δύσκολη αποφάση που ήταν να αποκλείσει δύο άτομα της ομάδας του από τη διεκδίκηση της ασυλίας.

Το πρώτο άτομο που απέκλεισε ήταν ο Άνχελ. «Σίγουρα η γκρι μπριγάδα αποφάσισε για το πρώτο άτομο μόνη της» δήλωσε ο Κώστας στις κάμερες. 

Πριν ανακοινώσει το δεύτερο όνομα, ο Ηλίας αυτοπροτάθηκε να εξαιρεθεί από τη Δοκιμασία Ασυλίας, με τον Κώστα να σέβεται την επιθυμία του. «Τις ευθύνες της τούρτας της ανέλαβε ο Άνχελ. Η αμέσως επόμενη σκέψη ήταν να αποκλείσω τη Ζωή, αλλά με βγάζει από τη δύσκολη θέση ο Ηλίας και θα βγάλω τον Ηλία». 

Ποιος έφτιαξε πρώτος 20 pancakes και κέρδισε την ασυλία;

Ο Σταμάτης έφτιαξε πρώτος 20 pancakes κι εξασφάλισε την ασυλία. Με εξαίρεση τον αρχηγό Κώστα που είναι ασφαλής μέχρι τους «12» και τη Βιβή που βγήκε υποψήφια από το Τεστ Δημιουργικότητας, τα υπόλοιπα μέλης της γκρι μπριγάδας είχαν ίσες πιθανότητες να φορέσουν μαύρη ποδιά στην ψηφοφορία που ακολούθησε.  

Η Ζωή έλαβε τρεις αρνητικές ψήφους από τον Κώστα, τον Σταμάτη και τον Λευτέρη κι έτσι είναι η επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση. Ωστόσο, η ψήφος του Σταμάτη «πόνεσε» περισσότερο, γιατί συνοδεύτηκε από βαριά, προσβλητικά και αδιΑνόητα λόγια.

«Σταμάτα να θυματοποιείσαι, προσπάθησε να ακούς αυτά που σου λέμε. Σταμάτα να λες ότι σε αδικούμε και ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σου. Όσοι συνεργάστηκαν μαζί σου, δεν τα κατάφεραν. Για να μην τα κατάφεραν σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα και το αυτό το πρόβλημα είσαι εσύ. Για όλους αυτούς τους λόγους σε ψηφίζω κι εύχομαι να μην ανέβεις στον εξώστη», δήλωσε συγκεκριμένα και όλοι παραδέχτηκαν πως ήταν υπερβολική η επίθεσή του.  

«Το να μου κάνει όλο αυτό τον πόλεμο, ενώ χθες μου μιλούσε για μένα είναι ασέβεια. Είναι ψεύτης», του απάντησε η Ζωή, μιλώντας στις κάμερες.

Τρεις αρνητικές ψήφους από τον Χρήστο, τον Ηλία και τη Βιβή, συγκέντρωσε και ο Άνχελ, ο οποίος είναι ο τέταρτος και τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας.  

Ωστόσο, αυτό που συζητήθηκε έντονα ήταν οι δύο αρνητικές ψήφοι της Ζωής και του Άνχελ στον Λευτέρη. «Η Χριστίνα είναι κρυφομουσίτσα, έχω δει πολλές φορές να μιλάει με τον Άνχελ», είπε ο Σταμάτης υπονοώντας πως η Χριστίνα ευθύνεται για την απόφασή τους. 

Μετά τον Γιάννη και τη Βιβή, η Ζωή και ο Άνχελ συμπληρώνουν την τετράδα των υποψηφίων που θα παλέψουν αύριο Παρασκευή (29/3) για την παραμονή του στο MasterChef 2024.

Trailer Παρασκευή 29.3.2024

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου