Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Όταν δίνεις την προσωπική σου ζωή φόρα παρτίδα, δεν μπορείς να λες ”δεν θέλω να απαντήσω”» - Μαριάντα Πιερίδη: «Προφανώς για να ασχολείσαι τόσο μαζί μου, κάπου σε βοηθάει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τη Μαριάντα Πιερίδη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τετάρτης 28/3 και στις δηλώσεις της αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ταξίδι που έκανε στο εξωτερικό με τον νέο της σύντροφο, Πάνο Ιωάννου.

Η Μαριάντα Πιερίδη ανέφερε ότι απόλαυσε πολύ αυτό το ταξίδι στο Λονδίνο με τον αγαπημένο της, ενώ όπως είπε, την τιμά που τα Μέσα ασχολούνται με την προσωπική της ζωή και της αρέσει που τη φωτογραφίζουν με τον αγαπημένο της.

«Στο Λονδίνο πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Δε θέλω να συζητήσω αν ήταν το πρώτο, δεύτερο, τρίτο ή δέκατο ταξίδι. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, ήταν μια πολύ ωραία απόδραση. Πέρασα πάρα πολύ ωραία το τριήμερο. Με τιμά το ότι υπάρχουν φωτογραφίες. Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον. Είναι ωραίο. Θα ήταν αγένεια να πω ότι ενοχλούμαι» είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

Δείτε το βίντεο στο 02:05'

Στο στόχαστρο της Φλορίντα Πετρουτσέλι στο #MegaΚαλημέρα μπήκε η Μαριάντα Πιερίδη μετά τις δηλώσεις της σε βραδινή έξοδο, όπου απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις των ρεπόρτερ για τον νέο της σύντροφο.

«Γενικά όταν σου κάνουν κριτικές, νομίζω ότι δεν είναι κάτι που σε ευχαριστεί. Αλίμονο. Απλά αυτό που θέλω να πω στη Μαριάντα Πιερίδη -που τη συμπαθώ- γιατί της δόθηκε μία ευκαιρία και την έχει πάρει από τα μαλλιά, ότι πολλές φορές από μία κριτική ενός άσχετου ανθρώπου, μπορείς να δεις και κάποιες αλήθειες που δεν τις έχεις σκεφτεί» ανέφερε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Στη συνέχεια, η Φλορίντα Πετρουτσέλι πρόσθεσε: «Πήγε σε αυτή τη βραδινή έξοδο και έλεγε ότι δε θέλει να απαντήσει… Όταν όμως δίνεις φόρα παρτίδα την προσωπική σου ζωή, μετά είναι πολύ δύσκολο να λες “δεν θέλω να απαντήσω”, ούτε να το πάρεις πίσω. Οπότε το λέω πραγματικά παιδιά με πολλή αγάπη, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, θα σου πει κάποιος ότι η δουλειά είναι δουλειά και η προσωπική ζωή, προσωπική ζωή… Δεν είναι ωραίο από τη στιγμή που η Μαριάντα Πιερίδη έχει βγει στην τηλεόραση, να ασχολούμαστε μόνο με την προσωπική της ζωή. Δηλαδή την απιστία, τον πρώην της, τα ταξίδια της, τον νυν της. Πρέπει να είναι λίγο πιο ισορροπημένο το επάγγελμα με την προσωπική της ζωή».

«Την άποψή μου τη λέω με πολύ σεβασμό χωρίς να θέλω να στενοχωρήσω ή να προσβάλλω τον άλλον… Και νομίζω ότι τα καταφέρνω… Από εκεί και πέρα, η κοπέλα ενοχλήθηκε» κατέληξε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στο #MegaΚαλημέρα.

Τη δική της απάντηση στη Φλορίντα Πετρουτσέλι, με αφορμή τα όσα η δεύτερη ανέφερε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για την άρνηση της τραγουδίστριας να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις δημοσιογράφων, έδωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Μαριάντα Πιερίδη.

Βλέποντας το συγκεκριμένο απόσπασμα η Μαριάντα Πιερίδη, αποφάσισε να απαντήσει με ένα κείμενο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram.

«Καταρχήν χαίρομαι που βοηθάω στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Προφανώς για να ασχολείσαι τόσο πολύ μαζί μου κάπου αυτό σε βοηθάει. Από κει και πέρα, δεν έχω να δικαιολογηθώ για τίποτα. Θα απαντά όποτε θέλω να απαντάω και δεν θα απαντάω όποτε δεν θέλω να απαντάω, απλά πράγματα.

Το μόνο λοιπόν που έχω να πω, είναι το εξής: Εννοείται πως θα μοιραστώ ένα σοβαρό πρόβλημα που περνάω. Γιατί θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσω μια άλλη γυναίκα να αντιμετωπίσει και να κοιτάξει κατάματα το δικό της πρόβλημα. Η γυναικεία αλληλεγγύη και θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά για μένα είναι πάνω από όλα.

Όπως επίσης αντίστοιχα διαχειρίζομαι και τη χαρά μου. Χαίρομαι να τη μοιράζομαι. Η χαρά, όπως λέει και ένα ρητό, είναι σαν το φρεσκοζυμωμένο ψωμί όταν το βάλεις στο φούρνο, ανοίγεις όλα τα παράθυρα. Αν η άποψη του καθενός είναι διαφορετική από τη δική μου, ποσώς με ενδιαφέρει. Δε θα κατακρίνω τη δική σου άποψη, μην κατακρίνεις την δική μου. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων» έγραψε η Μαριάντα Πιερίδη.

Untitled

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της