#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!

#MasterchefGR: «Αν συνέχιζε, θα έβλεπε πως είναι το τσίλερ από μέσα κι αν πιάνει μείον 40 βαθμούς»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο προχθεσινό επεισόδιο του MasterChef (Τρίτη 26/3) καθολική ήταν η νίκη της μπορντό μπριγάδας, με τελικό σκορ 6-1, παρά τα πλεονεκτήματα, που είχε στη διάθεσή του ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, Άνχελ Σαχπαζής.

Η Χριστίνα Χριστοφή, από την μπορντό μπριγάδα, εντυπωσίασε, για μια ακόμα φορά, με το πιάτο που παρουσίασε, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ! Μετά την ψηφοφορία της γκρι μπριγάδας, η Βιβή Ζησιμοπούλου είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Η γλυκιά εβδομάδα στο MasterChef 2024 συνεχίζεται απόψε, Τετάρτη 27 Μαρτίου με Ομαδική Δοκιμασία!

Η γλυκιά εβδομάδα στο MasterChef 2024 συνεχίζεται με Ομαδική Δοκιμασία!

Οι δυο μπριγάδες θα ασχοληθούν με γλυκά, που σίγουρα έχουν δοκιμάσει όλοι κάποια στιγμή στη ζωή τους. Κλασικές συνταγές, που τις συναντούμε από τα ζαχαροπλαστεία της γειτονιάς μέχρι και στα μενού επιδορπίων των καλύτερων εστιατορίων της Ελλάδας.

Αμυγδαλόπαστα, Black Forest, Lemon tarte και σοκολατίνα. Τέσσερα αγαπημένα γλυκά σε όλους. Αυτό που ζητάνε οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μαζί με τον καλεσμένο τους pastry chef Μπάμπη Ζιντίλη, από τις δυο μπριγάδες είναι να αποδώσουν τις συγκεκριμένες συνταγές και παρασκευές σε μια σύγχρονη, δημιουργική, εστιατορική προσέγγιση, πάντα με τον παράγοντα και την υψηλή ποιότητα του MasterChef.

Η μέγιστη προσοχή στη γεύση, στις υφές, στους γευστικούς συνδυασμούς, στις ποσότητες, στο λόγο ύπαρξης κάθε παρασκευής στο πιάτο είναι βασικό ζητούμενο σε αυτή τη δοκιμασία, αφού και μια μικρή μαγειρική «παραφωνία» μπορεί να στοιχίσει τη νίκη!

Κατά τη διάρκεια της μονομαχίας, όμως, τα αίματα δεν θα μπορούσαν να μην ανάψουν για μια ακόμα φορά με τους περισσότερους παίκτες να ανταλλάσσουν λόγια βαριά.

Λάδι στη φωτιά έριξε περισσότερο, δε, τα συνεχή λάθη στα τσίλερ όπου βρίσκονταν πλάι στους πάγκους των δυο ομάδων μια και συχνά πυκνά οι μεν άνοιγαν το τσίλερ τον δε και το ανάποδο. Μάλιστα, ο Γιάννης από την μπορντό μπριγάδα δεν άργησε να εκνευριστεί ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σχεδόν προς όλους τους παίκτες της γκρι μπριγάδας.

Ανάμεσα τους και ο Ηλίας ο οποίος, αν και προσπάθησε να εξηγήσει πως σε καμία περίπτωση δεν έκανε επίτηδες αυτό το λάθος, τα… άκουσε για τα καλά από τον έντονο αρχηγό της αντίπαλης ομάδας. «Ρε φίλε, δεν το έκανα επίτηδες! Μη με τρελαίνεις! Το έκανα επίτηδες; Ε, τότε σταμάτα» είπε, εμφανώς εκνευρισμένος, ο παίκτης της γκρι μπριγάδας εν μέσω της νέας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef.

Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής, ο Ηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν το έκανα επίτηδες, εντάξει. Τώρα, αν συνέχιζε λίγο παραπάνω εκεί πέρα να μου την λέει, εντάξει… Θα έβλεπε πως είναι το τσίλερ από μέσα, ενδεχομένως! Αν πιάνει δηλαδή καλή θερμοκρασία, μείον 30, μείον 40, πόσους βαθμούς πάει».

Μπάμπης Ζιντίλης & κριτές δοκιμάζουν και βαθμολογούν τα γλυκά των 2 μπριγάδων!

Trailer Πέμπτη 28.3.2024

Δειτε Επισης

Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»