#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε

#SurvivorGR: H Ασημίνα «πάγωσε» τον Λιανό με την απάντηση της: «Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Δάντη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να κάνουν το 3-1 στις ασυλίες για την 12η εβδομάδα του Survivor 2024 και να βάλουν τους Μπλε στο δίλλημά για το ποια από τις Χρύσα Χατζηγεωργίου ή Σταυρούλα Χρυσαειδή θα έριχναν στον τάκο.

Τελικά με 7-3 οι Μπλε αποφάσισαν να στείλουν στην μονομαχία την... βασίλισσά τους Χρύσα για να διεκδικήσει την παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης μαζί με τις συμπαίκτριες της Αναστασία Τσέρου, Ευγενία Μπόρλα και την «Κόκκινη» Άιρα Αντομαϊτίτε.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (26/3) η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση, η Αναστασία Τσέρου, η οποία ένιωσε ξενερωμένη 100% που βρέθηκε στον τάκο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους βρέθηκε σε αυτή τη θέση.

«Στο χθεσινό συμβούλιο, έπειτα από συνεννόηση με την ομάδα, ανάμεσα σε μένα, την Σταυρούλα και τη Χρύσα αποφασίσαμε να ψηφιστώ εγώ. Θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη φάση ήταν και το πιο «δίκαιο» γιατί η Χρύσα ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό οπότε θεωρώ ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί στο 100% τον εαυτό της ενώ δεν έχει αγωνιστεί καν. Για τη Σταυρούλα έχουμε αποφασίσει, τόσο ο γιατρός όσο και εμείς σαν ομάδα, να την προστατεύσουμε παίρνοντας μέχρι και πέναλτι για να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται καλύτερα το γόνατο της. Σε μένα εμφανίζονται κάποιοι τραυματισμοί αλλά σε αυτή τη φάση είμαι η μόνη που αγωνίζομαι οπότε θα το θεωρούσα και άδικο να βγει υποψήφια μία από τις υπόλοιπες κοπέλες», ανέφερε η Αναστασία.

«Πείραξε τους Κόκκινους το γεγονός ότι δεν ψηφίστηκε η Χρύσα, παρόλα αυτά, εάν ψηφιζόταν η Χρύσα, πάλι θα τους πείραζε επειδή είναι τραυματίας. Εγώ προσωπικά ψήφισα την Αναστασία και ο λόγος είναι ότι έχω δει την Χρύσα ότι ζορίζεται πάρα πολύ και δεν θεωρώ ότι υπερβάλει με τον πόνο. Πραγματικά την έχω δει ότι πονάει οπότε θα ήταν λάθος από μένα να την ψηφίσω, την θεωρώ και φίλη μου και δεν μπορεί να δώσει το 100% του εαυτού της» τόνισε, εν συνεχεία, ο Τζέιμς Καφετζής.

«Οπότε σαν μόνη επιλογή είχε μείνει η Σταυρούλα και η Αναστασία. Η Σταυρούλα είναι πολύ κοντά σε μένα, όπως και εγώ πολύ κοντά σε εκείνην, οπότε δεν μπόρεσα να την δώσω υποψήφια και επέλεξα την Αναστασία» πρόσθεσε ο παίκτης της μπλε ομάδας δικαιολογώντας και εκείνος το αποτέλεσμα της τελευταίας ψηφοφορίας στο συμβούλιο του νησιού.

Τη γνώμη του εξέφρασε ο Χριστόφορος για τον τραυματισμό της Χρύσας από την μπλε ομάδα του Survivor, καθώς οι συμπαίκτες της την προστάτευσαν και δεν την ψήφισαν ως υποψήφια προς αποχώρηση. Ωστόσο, ο ίδιος ανέφερε πως πρόκειται για στρατηγική μιας παρέας που έχει δημιουργηθεί στην αντίπαλη ομάδα, ενώ τόνισε πως αν ήταν κάποια άλλη στη θέση της, δεν θα είχε την ίδια αντιμετώπιση.

«Κεντρική παρέα από την πρώτη στιγμή είναι Φάνης, Τζέιμς, Σταυρούλα και τα υπόλοιπα άτομα που θέλουν στην ουσία να ενταχθούν σε αυτή την ομάδα. Όταν έχεις άτομα που έχουν κύρος, θες να είσαι και εσύ σε αυτή την ομάδα, για να είσαι προστατευμένος».

Στο σχόλιο που στο Συμβούλιο συγκρίνοντας την ψηφοφορία των Μπλε με μια παρτίδα σκάκι στην οποία θυσιάζονται οι αξιωματική για να σωθεί η βασίλισσα αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Ο παίκτης των Κόκκινων θεώρησε πως οι Μπλε προσπάθησαν να προστατεύσουν την Χρύσα και συνέχισε το επιχείρημά του αυτή τη φορά με το ζωικό βασίλειο φέρνοντας για παράδειγμα τις μέλισσες με τους κηφήνες τους οποίους στο τέλος σκοτώνει η βασίλισσα.

Οι δύο ομάδες αφού πέρασαν μια δύσκολη νύχτα με πολύ βροχή την επόμενη συναντήθηκαν για να παίξουν στα παιχνίδια της Καραϊβικής με έπαθλο καπ κέικς.

Η απάντηση που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν αυτή που έδωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό «πόσο διήρκεσε ο πιο σύντομος γάμος στην ιστορία;».

«Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Χρήστου (σ.σ. Δάντη) να σου πω», αναφώνησε η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας σκορπώντας γέλιο σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες και βεβαίως τον ίδιο τον παρουσιαστή του Survivor.

«Ναι, καθόλου άβολα δεν νιώθει αυτή τη στιγμή. Α, τα φιλιά μας! Και μια νύχτα τρελή… έλα συνεχίστε το», απάντησε απευθείας, με χιούμορ, ο Γιώργος Λιανός.

Νικητές των παιχνιδιών της Καραϊβικής αναδείχθηκαν οι Μπλε με 7-4 με τον Τζέιμς Καφετζή να δίνει την τελευταία σωστή απάντηση και να κερνάει γλυκό την ομάδα του.

Στο στίβο μάχης όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά για τους Μπλε. Οι Κόκκινοι μπήκαν με φόρα και προηγήθηκαν με 3-0.

Οι Μπλε κατάφεραν να ισοφαρίσουν αρχικά σε 4-4 και στη συνέχεια σε 5-5 πριν ξεφύγουν πάλι οι Κόκκινοι.

O Γκιουλέκας έκανε το 6-5, ο Γιάννης το 7-5, η Άιρα το 8-5 και ο Αλέξης το 9-5 πριν ο Ντάνιελ τους κόψει προσωρινά τη φορά μειώνοντας σε 9-6.

Αυτό όμως δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει και την ήττα των Μπλε με τον Αλέξη Παππά να φέρνει το 10άρι για τους Κόκκινους κόντρα στον Σταμάτη Ταλαδιανό.

Πλέον οι Μπλε έπρεπε να διαλέξουν ανάμεσα σε Χρύσα ή Σταυρούλα με τις δύο κοπέλες που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς να ζητούν από τους συμπαίκτες τους να τις ψηφίσουν.

Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους πρόβλεψε ότι θα γίνει ο εκθρονισμός της βασίλισσας και οι στρατιώτες θα πάρουν την ομάδα στα χέρια τους με την Χρύσα να απαντάει με ένα χαμόγελο.

Τελικά ο Γιώργος έπεσε μέσα στις προβλέψεις του με την Χρύσα Χατζηγεωργίου να βγαίνει στον τάκο με 7-3 και να συμπληρώνει το καρέ των υποψηφίων για τη μονομαχία παραμονής το βράδυ της Πέμπτης.

Οι δηλώσεις των τεσσάρων υποψήφιων προς αποχώρηση

Trailer | 28/03/2024

Δειτε Επισης

Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!