Σεπτέμβριο στην Αγία Νάπα ο γάμος Αντρέα Γεωργίου & Σιμώνης Χριστοδούλου με κουμπάρο τον Κούλλη Νικολάου

Κούλλης Νικολάου & Βάνα Δημητρίου θα υπογράψουν το σενάριο της ζωής του - Τι λέει οn camera Στέφανος Μιχαήλ & Τάσος Ιορδανίδης: «Δεν έχω λάβει ακόμα πρόσκληση»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όπως έγινε γνωστό, ο γνωστός ηθοποιός και η όμορφη σύντροφό του σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μετά τις εμφανίσεις της make up artist με το εντυπωσιακό μονόπετρο στο χέρι, είναι πλέον έτοιμοι για το μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

Η πρόταση γάμου έγινε την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το μεσημέρι της Τετάρτης 27/3 στην εκπομπή #Faystime ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, ο γάμος του Αντρέα Γεωργίου με την αγαπημένη του, πρόκειται να γίνει στα μέσα του ερχόμενου Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα ενώ κουμπάροι τους, θα είναι δυο πολύ αγαπημένα πρόσωπα του ηθοποιού και παραγωγού.

Ο λόγος για τους δυο από τους πιο στενούς συνεργάτες τους, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου, που θα υπογράψουν το σενάριο της ζωής του.

Μάλιστα, η Μάρτζυ Λαζάρου επικοινώνησε με τον Κούλλη Νικολάου, ο οποίος ανέφερε: «Δεν έχω να κάνω κάποια δήλωση γιατί ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει κάτι. Κι αν είναι ψέμα; Τι δήλωση να κάνω; Άρα δεν επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω κάτι. Ο ίδιος να βγει και να μιλήσει και μετά να μας αφήσει κι εμάς να μιλάμε. Είναι καλά στην προσωπική του ζωή. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον παντρέψω εγώ. Δεν είναι πιθανότητα, είναι απαίτηση».

Στη δημοσιογράφο όμως μίλησε και ο Στέφανος Μιχαήλ ο οποίος είπε, «Εννοείται ότι νιώθω πολύ χαρούμενος για τον Ανδρέα και τη Σιμώνη, τους ξέρω και τους δυο. Είναι πολλά χρόνια μαζί. Τους εύχομαι να ευτυχήσουν, να αποκτήσουν παιδάκια και να κάνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια γεμάτη υγεία. Δεν είμαι εγώ κουμπάρος. Δεν γνωρίζω να σας πω κάτι παραπάνω».

Ο Τάσος Ιορδανίδης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή #StarBreakfast και απάντησε τόσο για τη Γη της Ελιάς όσο και για το αν θα συνεχιστούν οι «Μπαμπάδες» στην ΕΡΤ.

Μάλιστα, ο Τάσος Ιορδανίδης ρωτήθηκε και για το γνώριζε για τον γάμο του στενού του συνεργάτη Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου στην Κύπρο, ενώ αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει λάβει πρόσκληση.

«Δεν μας ανακοινώθηκε επίσημα αλλά κάτι είχαμε αφουγκραστεί. Χαιρόμαστε πολύ για τα παιδιά, να πάνε όλα καλά, να είναι πάντα ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους. Με καλό. Δεν έχω λάβει ακόμα πρόσκληση για τον γάμο του Αντρέα Γεωργίου.

Δεν ξέρω και πολλά αυτή τη στιγμή. Δεν είναι αγχωμένος, τον βλέπω ευτυχισμένο και τον χαίρομαι. Όσοι το έχουμε μάθει, χαρήκαμε πάρα πολύ και για τους δύο. Είναι πολύ όμορφα παιδιά, ταιριαστοί, είναι καλά παιδιά. Να είναι ευτυχισμένοι και οι δύο» αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη