Γιούλικα Σκαφιδά: «Ο γιος μου δε μεγαλώνει σε μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν τον μεγαλώνω μόνη μου»

Γιούλικα Σκαφιδά: «Θα του απαντήσω με θάρρος και αλήθεια και μαζί θα εξηγήσουμε στα άλλα παιδάκια τη διαφορετικότητα μπορεί να έχει εκείνος από μια άλλη οικογένεια» - Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κάτι θέλει να πει, που δεν το λέει ξεκάθαρα, αλλά το αφήνει να εννοηθεί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τη Γιούλικα Σκαφιδά συνάντησε η κάμερα της εκπομπή #Elenι. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη φιλοσοφία ζωής μου από όταν ήρθε στη ζωή ο γιος μου. Το μόνο είναι ότι περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι και είχα να το κάνω αυτό από τα σχολικά μου χρόνια. Είναι μια γλυκιά ευθύνη γιατί είναι ένα παιδί που έγινε από επιλογή».

Όπως λέει η ίδια: «Ο γιος μου δε μεγαλώνει σε μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν τον μεγαλώνω μόνη μου, απλά δεν έχω παντρευτεί.

Σε όποια ερώτηση έχει να μου κάνει το παιδί, είμαι εδώ για να του απαντήσω με θάρρος και αλήθεια, όπως κάθε γονέας στο παιδί του και οτιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει, είμαι εδώ να τον βοηθήσω και μαζί να εξηγήσουμε στα άλλα παιδάκια τη διαφορετικότητα μπορεί να έχει εκείνος από μια άλλη οικογένεια ή τι διαφορετικό μπορεί να έχει ένα παιδάκι από εκείνον και όλα τα παιδάκια να παίζουν και να είναι χαρούμενα και να έχουν αγάπη. Αυτό έχει σημασία».

Η γνωστή ηθοποιός σημειώνει: «Τώρα που ήρθε ο γιος μου στη ζωή μου και γίνονται συζητήσεις για δουλειές την επόμενη σεζόν, αναρωτιέμαι αν θέλω να βγω ξανά στην αγορά εργασίας ή να μείνω σπίτι. Κάποια στιγμή, επιστρέφοντας από την Κρήτη όπου βρισκόμουν για τη σειρά ‘Το νησί’, ένιωσα ότι ‘τώρα εντάξει δε θα ξαναζητήσω χρήματα από τον μπαμπά μου… τώρα θα έρχονται να οι δουλειές’ αλλά έφαγα τα μούτρα μου».

Την αποκάλυψη που έκανε η Γιούλικα Σκαφιδά στην εκπομπή #Eleni για την προσωπική της ζωή, σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 27/3 στην εκπομπή #HappyDay.

Μετά την προβολή του εν λόγω αποσπάσματος, τον λόγο πήρε η Τίνα Μεσσαροπούλου λέγοντας: «Η Γιούλικα εγώ έχω την εντύπωση ότι κάτι θέλει να πει».

«Που δε το λέει ξεκάθαρα, αλλά το αφήνει να εννοηθεί. Μου κάνει εντύπωση ότι ενώ έχει επιλέξει να ζει την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του γιου της με μεγάλη εξωστρέφεια – και μπράβο της – στο κομμάτι αυτό, βάζει μια κόκκινη γραμμή. Σου λέει, δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια αλλά όταν είναι να πω κάτι, θα τα εξηγήσω στο παιδί μου» συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ανοίγει ένα παράθυρο στα Μέσα, το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν ήταν μια ηθοποιός που την έλεγες εξωστρεφή και έδινε συνεντεύξεις, μίλαγε μόνο για τη δουλειά της, καθόλου για την προσωπική της ζωή. Ξαφνικά, με το που έμεινε έγκυος μοιράζεται πολλές στιγμές της, έγινε πολύ εξωστρεφής. Εγώ που είμαι υπέρ της εξωστρέφειας, σε κάποια πράγματα κρατάω τις επιφυλάξεις μου» κατέληξε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τη συνέντευξη που έδωσε η Γιούλικα Σκαφιδά σχολίασαν και στο #FaysTime. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Φαίη Σκορδά είχαν αντίθετες απόψεις…

«Δεν έχει αναφερθεί ποτέ στην οικογενειακή της κατάσταση… Και είπε εδώ ότι δεν είναι μονογονεϊκή οικογένεια, άρα υπάρχει σύντροφος. Ή δεν ρωτήθηκε στη συνέντευξη ή κόπηκε στο μοντάζ, δεν ξέρω… Είναι κάτι που δεν θέλει να το δημοσιοποιεί καθόλου; Το κρύβει η ίδια;», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Θα σου απαντήσω από αυτό που καταλαβαίνω. Είναι ξεκάθαρη, πιο ξεκάθαρη δεν γίνεται. Αλλά το τοποθετεί σε ένα τέτοιο επίπεδο που δεν επιδέχεται σχολίων».

Λ.Κ.: Από τη στιγμή που ανοίγει η κουβέντα, μένουν ερωτηματικά.

Φ.ΣΚ.: Δεν υπάρχει ερωτηματικό, γιατί επιμένεις;

Λ.Κ.: Δεν υπάρχει ερωτηματικό; Σοβαρά; Πόσοι τρόποι υπάρχουν για να αποκτήσεις κάποιος παιδί; Υπάρχουν πολλοί τρόποι; Άρα γιατί δεν σας μένει ερωτηματικό και σας είναι ξεκάθαρο;

Δειτε Επισης

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»
Γαλήνη Τσεβά: «Ο πατέρας της κόρης μου δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της, ευτυχώς υπήρχε η μητέρα μου»