Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro

#Maestro: Οι φωτογραφίες από τον δεύτερο κύκλο κι η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του #Netflix

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί στο Mega στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του #Netflix.

Τον Μάιο του 2024, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το #Maestro θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024.

Η σειρά διεθνών προδιαγραφών θα συναντήσει και πάλι το κοινό σε κάθε γωνιά του κόσμου που μπορεί να μην μιλά ελληνικά, ξέρει όμως να εκτιμά τη δυνατή πλοκή, τις εξαιρετικές ερμηνείες και τα μαγευτικά πλάνα που κατάφεραν να βάλουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της μυθοπλασίας!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Με μία δημοσίευση στο Instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξέφρασε τη χαρά του, ενώ θέλησε να «υπενθυμίσει» στη Μαρία Καβογιάννη το σχέδιό του για την ημέρα της πρεμιέρας.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τη σειρά και κάτω από αυτά εξήγησε στην ηθοποιό πως στις 16 Μαΐου, όλα τα μέλη της παραγωγής θα παρακολουθήσουν μαζί το πρώτο επεισόδιο στους Παξούς, καθώς θα βρίσκονται εκεί για γυρίσματα.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε: «Υπενθύμιση στη Μαρία Καβογιάννη. Μαρία μου;; Ήθελα απλά να σου πω το εξής: Μην κλείσεις κάτι για τις 16 Μαΐου..Είναι η πρεμιέρα μας. Και επειδή θα είμαστε όλοι μαζί Παξούς (για τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων), θα την δούμε από εκεί. Θα είναι στο νησί και η Χάρις, ο Φανης, η Κλέλια, ο Γιώργος, η Μαρίσσα, ο Ορέστης, ο Αντίνοος, η Στεφανία, ο Κώστας και η Τονια. Λογικά θα την δούμε την πρεμιέρα σε κάποια πλατεία όλοι μαζί με το συνεργείο και το νησί. (Αν δεν μας διώξουν οι άνθρωποι γιατί θα έχουν και τις δουλείες τους και εμείς δώστου κάθε λίγο και πάμε και κάνουμε γύρισμα). Μαρία ανυπομονώ να αρχίσουμε πάλι γυρίσματα και πάλι πρεμιέρα..Στην Ελλάδα από το Mega και σε όλον τον κόσμο από το Netflix!!!… Σε αφήνω τώρα γιατί γράφω το τελευταίο μας επεισόδιο!! Πολλά φιλιά. Τα λέμε σύντομα. Υ.Γ. Βαριέμαι να στο γράψω τώρα όλο αυτό και στα Αγγλικά. Πάτα μετάφραση».

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»