Πρώτη κοινή εμφάνιση Δέσποινας Βανδή – Βασίλη Μπισμπίκη: «Παιδιά προσέχετε, είμαι καρδιακός άνθρωπος»

Ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την Αθήνα πέρασαν τα τελευταία 24ωρα η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη που ταξίδεψαν στη Ρώμη μετά την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ήταν λίγο δύσκολο για τη Δέσποινα Βανδή και για τον Βασίλη Μπισμπίκη, λόγω της περιπέτειας υγείας που είχε ο ηθοποιός, όμως το ζευγάρι φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του αυτή την ιστορία και απολαμβάνει τον έρωτά του.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, που όσο περνάει ο καιρός δείχνουν να ερωτεύονται ο ένας τον άλλον όλο και περισσότερο, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Όπως αποκαλύφθηκε από τις αναρτήσεις τους στα social media, οι δυο καλλιτέχνες ταξίδεψαν στη Ρώμη.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης γέμισαν τις μπαταρίες τους στην ιταλική πρωτεύουσα, κάνοντας βόλτες και επισκέψεις στα αξιοθέατα της πόλης και επέστρεψαν το βράδυ της Τρίτης 26/3 στην Ελλάδα.

desp1navandi_1711408737_3331860478071851888_227381775

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο ηθοποιός απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό στο αεροδρόμιο Ελευθέριο Βενιζέλος, με τη Δέσποινα Βανδή να δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετη, χαιρετώντας ευγενικά τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους φωτορεπόρτερ που τους περίμεναν!

Με χιουμοριστική διάθεση, ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε, μεταξύ άλλων και σε εκείνον αλλά και στους υπόλοιπους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί: «Παιδιά προσέχετε, είμαι καρδιακός άνθρωπος τώρα, προσέχετε».

vandi-de3 vandi-de3 bisbikis-3-1 despoina-vandi-22 vandi-despoina
vandi-de3 vandi-de3 bisbikis-3-1 despoina-vandi-22 vandi-despoina

Στις πρώτες του τηλεοπτικές δηλώσεις μετά το έμφραγμα που υπέστη πριν από λίγο καιρό, ο ηθοποιός ανέφερε: «Είναι όλα καλά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Restart. Όλα καλά».

Για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου που πέρασε με την τραγουδίστρια και σύντροφό του στην Ιταλία, ο Βασίλης Μπισμπίκης δήλωσε: «Περάσαμε πολύ ωραία».

Σε άλλο σημείο, κάποιος τον ρώτησε: «Κομμένα όλα;» αναφορικά με το καρδιακό επεισόδιο που είχε. Σε αυτό, ο ηθοποιός είπε: «Λίγο απ΄ όλα. Εννοείται ότι άλλαξα συνήθειες μετά από αυτό που έγινε. Τώρα είναι όλα καλά, καλύτερα από πριν. Όλοι είναι καλά. Ευχαριστώ πολύ».

Το πρωί της Τετάρτης 27/3 οι πρωινές εκπομπές προέβαλαν σχετικά αποσπάσματα με δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ στη συνέχεια σχολίασαν και κάποιες από τις αναρτήσεις που έκανε το ζευγάρι κατά την παραμονή του στην ιταλική πρωτεύουσα. 

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο από την Fontana Di Trevi, όπου ποζάρει αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ την παράσταση κλέβει ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο χέρι της. 

Πολλοί υπέθεσαν ότι μπορεί να είναι μονόπετρο, ωστόσο μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για ένα απλό δαχτυλίδι ή κάτι πιο συμβολικό. 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»