#MasterchefGR: Γιάννης & Δάσκαλος κατηγόρησαν τον Λευτέρη για σκονάκι - Χαλασμός, βρισιές, κλάματα, απειλές

#MasterchefGR: H αξεπέραστη Χριστίνα για τρίτη φορα κέρδισε τα 1000€ στο Τεστ Δημιουργικότητας - Ο Άνχελ επέλεξε τον υποψήφιο προς αποχώρηση!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο προχθεσινό επεισόδιο του MasterChef (Δευτέρα 25/3) η γκρι μπριγάδα ήταν η νικήτρια στη Δοκιμασία του Mystery Box, με τελικό σκορ 4-3. Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο ζευγάρι, με τον Χρήστο Μοίρα να κερδίζει τον Νίκο Κυψίδη, ένα αποτέλεσμα που δεν περίμενε κανένας.

Ο Κώστας Φρέτζιος από την γκρι μπριγάδα, ήταν αυτός που παρουσίασε το καλύτερο πιάτο στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ! Από την ψηφοφορία στην ηττημένη μπορντό μπριγάδα αναδείχθηκε ως πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση, δίκαια όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, ο Γιάννης Γεωργίου.

Στην κουζίνα του MasterChef για μια ακόμα φορά, στο νέο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκαν οι παίκτες της γκρι και της μπορντό μπριγάδας προκειμένου να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Η γλυκιά εβδομάδα στο MasterChef 2024 συνεχίζεται. Η μαγειρική αποστολή για όλους τους διαγωνιζομένους είναι να παρουσιάσουν ένα εστιατορικό γλυκό.

Ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, Άνχελ Σαχπαζής, θα είναι αυτός που θα ορίσει όλα τα ζευγάρια των μονομαχιών. Τα πιο δυνατά πλεονεκτήματα μέχρι τώρα στον διαγωνισμό μαγειρικής είχε ο Άνχελ.

Θα είναι αυτός που θα αποφασίσει ποια τρία μέλη της αντίπαλης μπριγάδας δεν θα έχουν κατά τη διάρκεια της μαγειρικής στη διάθεσή τους ηλεκτρικές συσκευές! Μια σημαντική απόφαση, που θα επηρεάσει δραστικά το τελικό αποτέλεσμα.

Όταν όμως όλοι οι διαγωνιζόμενοι πήραν θέση πίσω από τους πάγκους της κουζίνας, τα αίματα έμελλε να ανάψουν και οι τόνοι να ανέβουν ξανά για τα καλά ανάμεσα τους. Πρωταγωνιστές, ανάμεσα σε άλλους, ήταν τόσο ο Λευτέρης όσο και ο Γιάννης με τον Δάσκαλο.

«Σεφ, θέλω να πω κάτι επειδή θεωρώ τον εαυτό μου δίκαιο άνθρωπο. Ο Λευτέρης σήμερα είχε γραμμένη συνταγή στα χέρια του. Μπαίνοντας μέσα, κάθισε και την έγραψε και μετά στο δίλεπτο που πήγε στην τουαλέτα, τα έσβησε. Το έχουμε δει τόσα άτομα και ελπίζω να μην είστε κότες και να μην μιλάτε» υπογράμμισε ο Γιάννης για να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του συμπαίκτη του στο MasterChef.

«Όλοι σας γράφατε συνταγές στα χαρτιά και πήγατε τουαλέτα μετά! Θα έπρεπε να ντρέπεστε, όποιος μιλήσει τώρα και έχει τα κότσια να πει κάτι. Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Μόνο αυτό έχω να σας πω» φώναξε, εν εξάλλω, ο Λευτέρης για να απαντήσει εκ νέου ο Γιάννης ως εξής. «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, ρε, που είσαι μάγειρα! Εγώ σε παίζω στα ίσα!

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι και εσύ και ο Γιάννης που τολμήσατε να κάνετε τέτοιο σκηνικό! Ντροπή σας γιατί νιώθετε μειονεκτικά που δεν έχετε σήμερα συσκευές και πάτε να δημιουργήσετε σκηνικό μόνο και μόνο γι’ αυτό. Ντροπή σε όποιον μιλήσει» πρόσθεσε, σε πολύ αυστηρό τόνο, ο Λευτέρης για να επιχειρήσουν οι κριτές του MasterChef να επαναφέρουν τόσο εκείνον όσο και τους υπόλοιπους παίκτες στην τάξη.

«Λευτέρη, παρακαλώ πολύ! Είμαστε και εμείς εδώ» επισήμανε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προσπαθώντας να δώσει συνέχεια στη γνώριμη ροή του νέου επεισοδίου του MasterChef το βράδυ της Τρίτης.

Ο Λευτέρης εκνευρίστηκε ιδιαίτερα από τη συμπεριφορά των συμπαικτών του και αρνήθηκε όλα όσα τον κατηγορούσαν, με τον Γιάννη και τον δάσκαλο όμως να επιμένουν στις κατηγορίες τους.

Ο Λευτέρης, λίγο αργότερα, έχοντας μπροστά του την κάμερα, ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για κατάφορη αδικία εις βάρος του.

Ο Κώστας πάντως, πήρε το μέρος του Λευτέρη, λέγοντας πως όλοι το έχουν κάνει στο παρελθόν και ότι ο δάσκαλος δεν έπρεπε να τον «δώσει στεγνά» στους κριτές.

Ο Λευτέρης, φανερά αναστατωμένος από ό,τι είχε συμβεί ζήτησε να βγει λίγο εκτός πλατό για να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπό του και να ηρεμήσει όμως όταν επέστρεψε τα έβαλε με τον Μάριο ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε μιλήσει.

Η επίθεση του Λευτέρη, έκανε τον Μάριο να βγει εκτός εαυτού και ήταν πολύ οριακά στο να μην ξεκινήσει σύρραξη ανάμεσά τους.

Ευτυχώς η λογική επικράτησε και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, όμως η ένταση συνέχισε να υπάρχει στο πλατό, με τον Λευτέρη αλλά και τον Γιάννη να ξεσπούν για ακόμα μία φορά σε κλάματα.

Τον άγριο καβγά για τα σκονάκια, που έλαβε χώρα στην κουζίνα του MasterChef το βράδυ της Τρίτης, φαίνεται πως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ο Γιάννης. Έτσι αφού αρχικά σιγόνταρε τον έτερο Γιάννη στα πυρά που έριξε στον Λευτέρη, όταν δέχθηκε και ο ίδιος τα «βέλη» του νεαρού του συμπαίκτη κάθε άλλο παρά να τα προσπεράσει μπόρεσε στο νέο επεισόδιο.

Γι’ αυτό, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef λίγη ώρα αργότερα, ο Γιάννης ξέσπασε σε κλάματα ενώ εκμυστηρεύτηκε πως ένιωσε να θέλει να κάνει εμετό από την συναισθηματική του φόρτιση. «Όταν πιέζομαι πολύ, θέλω να κλαίω και να κάνω εμετό! Δεν ξέρω γιατί… Με τις καταστάσεις αυτές… Πιέστηκα πάρα πολύ και θέλω να ξεράσω αυτή την κακία».

«Νιώθω να θέλω να κάνω εμετό. Ρε μαλ…α, δεν έχω εργαλεία καθόλου! Δηλαδή, τι θέλεις ρε μαλ…α; Να μαγειρεύω με πιρούνια για να με νικήσεις; Τα έχεις όλα, ρε βλάκα» πρόσθεσε ο 34χρονος αρχηγός της μπορντό μπριγάδας του MasterChef για να ξεσπάσει σε αναφιλητά στο νέο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τρίτης.

«Με πειράζει αρκετά το ότι έχει γίνει όλο αυτό. Στην αρχή σκέφτηκα να τα βάλω πίσω, αλλά δεν γίνεται να τα βάλεις πίσω. Εγώ δεν μπορώ να τα ξεπερνάω έτσι τα πράγματα, θέλω χρόνο. Θέλω να μαλακώσω λίγο μέσα μου γιατί με όλα αυτά σκληραίνω. Είναι σαν το τσιμέντο. Που στην αρχή είναι ρευστό και μετά πετρώνει».

Μια δύσκολη δοκιμασία με πολλή ένταση αλλά και δημιουργικότητα έφτασε στο τέλος της ανάμεσα στις δύο μπριγάδες. 

Ο Γιάννης Κ. των Μπορντό και ο Άνχελ των Γκρι έβαλαν με τους συμπαίκτες τους τα δυνατά τους όμως τελικά οι Μπορντό ήταν εκείνοι που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Μετά τη βαριά ήττα της μπριγάδας του, ο Ηλίας ξέσπασε σε κλάματα με τον Άνχελ να πηγαίνει να τον παρηγορήσει. Ο ίδιος δήλωσε απογοητευμένος από τα αποτελέσματα που φέρνει, ενώ αποκάλυψε πως έχουν περάσει από το μυαλό του σκέψεις να αποχωρήσει. 

«Είναι κάτι που μου τριβελίζει το μυαλό, είναι κάτι που το σκέφτομαι, απλώς αν το κάνω, τουλάχιστον να το κάνω με ψηλά το κεφάλι, γιατί και ο στόχος μου ήταν υψηλός. Μέρα με τη μέρα νιώθω ότι δεν έχω τα φόντα για να εκπληρώσω τον συγκεκριμένο στόχο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η Χριστίνα ήταν εκείνη που είχε το καλύτερο γλυκό και έτσι κατέκτησε το ποσό των 1000 ευρώ για την εβδομάδα.

«Κι όπως αποδείχτηκε σε ό,τι έχει να κάνει με την καλύτερη προσπάθεια… Το πιάτο που δε φαίνεται να βρήκε… αντίπαλο είναι αυτό της Χριστίνας», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς μετά το τέλος της δοκιμασίας στο MasterChef.

Η νεαρή κοπέλα από την Κύπρο έκανε ένα εξαιρετικό πιάτο και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 1.000 ευρώ από το ΒΟΧ, το delivery που πάντα κερδίζεις!

«Χαίρομαι πάρα πολύ που παίρνω τα 1.000 ευρώ. Θέλω να τους τα πάρω όλα. Θέλω να συνεχίζω να κερδίζω, όχι αποκλειστικά για τα λεφτά. Παίρνω πάρα πολύ μεγάλη χαρά», ανέφερε αρχικά με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη.

«ΒΟΧ, το delivery που πάντα κερδίζεις!»

«Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που κέρδισα το Τεστ Δημιουργικότητας και τα 1.000 ευρώ από το BOX. Κι ακόμη πιο ευγνώμων που θα έχω το BOX να μου φέρνει ότι έχω όρεξη να φάω στο σπίτι μου», πρόσθεσε η Χριστίνα.

Η συνέχεια ήταν πολύ δύσκολη για τους Γκρι οι οποίοι έπρεπε να βγάλουν υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση.

Η ομάδα ψήφισε τη Βιβή και τον Ηλία όμως ήρθαν σε ισοψηφία και έτσι ο αρχηγός των Γκρι, ο Άνχελ δηλαδή, έπρεπε να πάρει τη δύσκολη απόφαση για το ποιον θα έβγαζε στον τάκο.

Τελικά, ο Άνχελ αποφάσισε να θέσει ως υποψήφια προς αποχώρηση τη Βιβή.

Τrailer Τετάρτη 27.3.2024

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»