#SurvivorGR: H μάχη για την 3η ασυλία & η ξενερωμένη τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση

#SurvivorGR: Η χαρούμενη μπαργούμαν, η κόντρα Σταμάτη-Τζέιμς, και η θυσία των αξιωματικών για τη βασίλισσα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Αναστασία Τσέρου είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor 2024.

Η παίκτρια των Μπλε μετά την ήττα της ομάδας της με 12-10 από τους Κόκκινους βγήκε σχεδόν παμψηφεί στον τάκο και θα πρέπει να μονομαχήσει με τις Άιρα Αντομαϊτίτε και Ευγενία Μπόρλα, αλλά και την 4η γυναίκα που θα ψηφιστεί μετά και την 4η ασυλία του ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Τετάρτης.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (26/3) η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για την 12η εβδομάδα του Survivor, η Άιρα Αντομαϊτίτε, εξήγησε πως είναι ευχαριστημένη με την πορεία της μέχρι τώρα στο παιχνίδι.

«Είμαι πάλι υποψήφια, δεν έχω κανένα θέμα που με ψήφισαν, εξάλλου είχε γίνει και πριν από δύο εβδομάδες. Σε σχέση με τα υπόλοιπα κορίτσια έχουμε πολύ στενά περιθώρια, τα υπόλοιπα κορίτσια είναι πολύ καλά αγωνιστικά. Παίζουν σε όλα τα flag race, γιατί πλέον δεν έχουμε και πολλές επιλογές ποιες θα παίξουν και ποιες όχι. Συνήθως εμένα με παίρνουν και για πέναλτι, εντάξει δεν είμαι πρωταθλήτρια, ούτε κάτι. Μπαρ δούλευα πριν μπω, οπότε είμαι χαρούμενη μέχρι εδώ που έχω φτάσει και με την απόδοσή μου μέχρι στιγμής».

Tην δική του γνώμη για την υποψηφιότητα της Άιρα, εξέφρασε ο Τζέιμς Καφετζής. Ο παίκτης της μπλε ομάδας δεν ξαφνιάστηκε με το γεγονός ότι η Άιρα είναι υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά με την ψήφο της Δώρας.

«Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση η υποψηφιότητα της Άιρα. Μου έκανε εντύπωση ότι η Δώρα ψήφισε την Άιρα, ενώ μπορούσε να μην την ψηφίσει. Η Δώρα θεωρώ ότι είναι αυτό που μας έλεγε, έχει είδωλο την Δαλάκα, όπως κι η Ιωάννα, γι' αυτό έπρεπε να δείξει ότι ψηφίζει αγωνιστικά. Σε ένα παιχνίδι στρατηγικής όπως αυτό, όταν είσαι με κάποιον τόσο καιρό κι ήταν τόσο δεμένες, ήταν σαν κόρη της η Άιρα και μπορούσε να μην την ψηφίσει, μου κάνει εντύπωση που το έκανε».

Την ίδια ώρα μαίνεται η κόντρα Τζέιμς και Σταμάτη στην Μπλε καλύβα με τον 27χρονο επιχειρηματία από τη Ρόδο να θεωρεί ότι ο συμπαίκτης του έχει κόλλημα μαζί του, με τον 33χρονο ιδιοκτήτη club να πιστεύει ότι ο Τζέιμς στρώνει χαλί για να τον βγάλει στον τάκο.

Πάντως οι περισσότεροι στην Μπλε ομάδα δείχνουν να μην συμφωνούν με τον Σταμάτη και τις αντιδράσεις του και κάνουν σκέψεις να τον ψηφίσουν όταν τους δοθεί η ευκαιρία γιατί τους χαλάει τη διάθεση.

Η κόντρα των δύο συνεχίστηκε και πριν ξεκινήσει ο αγώνας για την 3η ασυλία. Σταμάτης και Τζέιμς ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο ότι του μειώνει τις νίκες και τον Τζέιμς να το αρνείται. «Εισαι καλύτερος ηθοποιός από τον Αλέξη», είπε απηυδισμένος ο Τζέιμς στον συμπαίκτη του.

Στον στίβο μάχης οι Κόκκινοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 6-2.

Ο Μπλε όμως άρχισαν να μαζεύουν τη διαφορά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 9-9, οδηγώντας το ματς σε best of.

Ο Χριστόφορος νίκησε τον Φάνη και το 10-9 των Κόκκινων και οι Γκιουλέκας και Δαλάκα έκαναν το 11-9.

Ο Σταμάτης με την Ευγενία μείωσαν σε 11-10 με τους Χριστόφορο και Ιωάννα να κάνουν απέναντι στους Ντάνιελ και Αναστασία το 12-10 για τους Κόκκινους και να στέλνουν στην κάλπη για 2η φορά αυτή την εβδομάδα τους Μπλε.

Μετά το τέλος της 3ης ασυλίας η Σταυρούλα που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού ζήτησε να ψηφιστεί γιατί όπως είπε δεν της αρέσει να παίζουν άλλοι για την ασυλία της.

Ένταση ανάμεσα σε Δώρα και Γιώργο - Τα σχόλια των Κόκκινων για Φάνη και Σταμάτη

Η κόντρα ανάμεσα σε Σταμάτη και James και το high five του Αλέξη με τον Σταμάτη

Χριστόφορος, Ασημίνα και Κατερίνα πιστεύουν οτι οι Μπλε πρέπει να ψηφίσουν την Χρύσα για αποχώρηση

Πριν οι Μπλε οδηγηθούν στην κάλπη ο Τζέιμς αποκάλυψε πως η Αναστασία τους ζήτησε να την ψηφίσουν γιατί τόσο η Χρύσα, όσο και η Σταυρούλα δεν είναι ακόμα σε θέση να μονομαχήσουν.

Τελικά οι Μπλε αποφάσισαν να ρίξουν στον τάκο την Αναστασία Τσέρου προκαλώντας τόσο την αντίδρασή της, όσο και τα επικριτικά σχόλια των Κόκκινων.

«Νιώθω ξενερωμένη, 100%! Το ξέρουν και τα παιδιά το έχουμε συζητήσει. Καλώς ή κακώς δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να ψηφίσω την Χρύσα, η Σταυρούλα θα ήταν δώρο άδωρο να μπει σε μια τέτοια διαδικασία οπότε η επιλογή ήξερα ότι θα είμαι εγώ» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor, όταν της δόθηκε ο λόγος, για την υποψηφιότητα της.

Η Ασημίνα έκανε την κριτική της πρώτη, λέγοντας πως οι μπλε έπρεπε να επιλέξουν αντρική αποχώρηση αφού όλες οι γυναίκες της ομάδας είναι τραυματισμένες.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Παππάς διέκρινε κάποιο σχέδιο για να προστατέψουν τη Χρύσα, ενώ ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους δήλωσε πως είναι σαν να βλέπει μια παρτίδα σκάκι και θυσιάζονται οι αξιωματικοί για να σωθεί η βασίλισσα, δείχνοντας την Χρύσα που εκείνη την ώρα καθόταν με σταυρωμένα χέρια.

Trailer | 27/03/2024

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»