Νίκος Κοκλώνης για Καινούργιου – Μπάρκα: «Το ξεκαθάρισα και στις δύο, μίλησα και με τη Βίκυ Σταυροπούλου»

Νίκος Κοκλώνης για Βασίλη Μπισμπίκη: «Ήταν στο σπίτι και ένιωθε κουρασμένος, αν δεν είχε πάει νοσοκομείο μπορεί να μην ξύπναγε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής #HappyDay ήταν σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής και παραγωγός απάντησε, μεταξύ άλλων, και στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Δανάη Μπάρκα.

«Εγώ έχω ζήσει την Κατερίνα με τον Φίλιππο πολλά χρόνια μαζί. Φυσικά και αγαπάω και τη Δανάη και την Κατερίνα και έχω και ιδιαίτερη σχέση με τη Βίκυ Σταυροπούλου. Αποφάσισα να μην πάρω θέση, το ξεκαθάρισα και στην Κατερίνα και στη Δανάη, αλλά μίλησα και με τη Βίκυ. Αποφάσισα να μην πάρω θέση. Έχω άποψη, αλλά θέλω να την κρατήσω για μένα. Θεωρώ ότι έχουν γίνει κάποια λάθη, αλλά είναι η δική μου προσωπική άποψη και δεν θέλω να τοποθετηθώ δημόσια γι’ αυτό, γιατί είναι λεπτή η θέση μου», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Νίκος Κοκλώνης είπε στη συνέχεια: «Η Κατερίνα δεν πήρε θέση και το εκτιμώ αυτό. Η συμβουλή που δίνω στους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες που συνεργάζομαι είναι ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί τι βγάζουμε προς τα έξω. Εγώ εκτίμησα ότι η Κατερίνα δεν τοποθετήθηκε και επίσης εκτίμησα και κάποιες κινήσεις της Δανάης».

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε στοιχεία και για τον κίνδυνο που πέρασε με το πρόβλημα υγείας του ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος αναγκάστηκε να υποβληθεί σε δυο χειρουργικές επεμβάσεις.

«Με πήρε ο Θέμης Μάλλης και μου λέει έχουμε μια πληροφορία ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι στο νοσοκομείο. Στέλνω μήνυμα στην Δέσποινα, δεν ήταν καθόλου καλά. Τέλος καλό όλα καλά.

Ο Βασίλης ήταν στο σπίτι και ένιωθε κουρασμένος. Εκεί που ήταν να κοιμηθεί, του λέει η Δέσποινα δεν πάμε να κάνουμε κάποιες εξετάσεις να δούμε αν είναι όλα καλά. Της λέει άστο θα κοιμηθώ. Κοιμάται και το πρωί συνεχίζει να πονάει και του λέει σήκω πάμε στο νοσοκομείο. Αν δεν είχε πάει νοσοκομείο μπορεί στον ύπνο του να μην ξύπναγε» αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης.

H Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στην εκπομπή της: «Μπορεί κάποιος που θεωρούμε ότι είναι δικός μας άνθρωπος, μας έχει συμβεί, να μιλήσει σε μια άλλη εκπομπή, ενώ μπορεί να έχουμε κάνει παρέα, να έχουμε βγει, να μας έχει βρίσει η άλλη εκπομπή και ξαφνικά να τους δούμε όντως σε άλλη εκπομπή. Είναι λόγος στεναχώριας; Όχι!».

Και συνέχισε: «Μπορεί εκείνη τη στιγμή η άλλη εκπομπή να το προσπάθησε πιο πολύ, εμείς να ξέρουμε ότι είμαστε πιο κουλ και να έχουμε ρίξει την ιδέα και να περιμένουμε και κάπου να χαθούμε. Καταλαβαίνεις πολλά αλλά δεν είναι πάντα ο λόγος...

Εμένα μου έχει συμβεί άνθρωπος πολύ δικός μου να μιλήσει σε μια άλλη εκπομπή που σε ιδιωτική κουβέντα να μη μου έχει πει ωραία λόγια για την άλλη εκπομπή. Είπα ok, αυτό ήθελες; Καλά έκανες! Η εξήγηση τότε ήταν "αφού δεν με πήρες τώρα, με είχες πάρει πέρυσι"».

Με αφορμή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που θέλει τη Μαρία Μπακοδήμου να παίρνει τη θέση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην παρουσίαση της Φάρμας, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει ένα γενικότερο σχόλιο και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη Δανάη Μπάρκα.

«Θα το πω, κι ας είναι απέναντι, και ο Λιάγκας πάει πολύ καλά. Δε λέγανε πριν λίγο καιρό ότι θα τον αλλάξουν του χρόνου; Είναι λίγο αδικία. Για ποιο λόγο όταν κάποιος είναι εκεί και πηγαίνει καλά, να λες ότι θα αλλάξει;» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια μίλησε και για τη Δανάη Μπάρκα για την οποία ακούγεται ότι του χρόνου δε θα συνεχίσει στη ζώνη που είναι και τη θέση της θα πάρει η Φαίη Σκορδά.

«Να πω και κάτι άλλο; Θα το πω γιατί είμαι πολύ δίκαιη και εκτιμώ τους ανθρώπους που δουλεύουν. Ούτε για τη Μπάρκα είναι ωραία αυτά που ακούγονται αυτή τη στιγμή, ότι θα πάει η Φαίη στη θέση της. Αντικειμενικά η Δανάη κάνει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια στο Mega. Και σε νούμερα αν το δεις, με τη Φαίη, πάνω κάτω στα ίδια είναι. 

Το να λες ξαφνικά, ενώ είμαστε στα μέσα της σεζόν ότι θα φύγει και θα πάει μια άλλη παρουσιάστρια στη θέση της, δεν είναι ωραίο, για τον παρουσιαστή που είναι εκεί και πάει καλά. Δεν είναι ωραίο ρε παιδί μου… Να σεβόμαστε τις εκπομπές που είναι στον αέρα και τους παρουσιαστές. Αυτό που κάνουν στη Δανάη είναι άσχημο» είπε η Κατερίνα Καινούργιου που το προηγούμενο διάστημα συζητήθηκε έντονα για τη σχέση της με τη Δανάη Μπάρκα.

Για τα όσα είπε ο Νίκος Κοκλώνης για το θέμα Καινούργιου – Μπάρκα, και τα όσα είπε πριν από λίγο η πρώτη για δεύτερη on air, τοποθετήθηκε ο Βαγγέλης Περρής στο #ToPrwino.

«Εντάξει, αν θες να υποστηρίξεις έναν άνθρωπο, τον υποστηρίζεις όχι λέγοντας ότι υπάρχει ένα θέμα μεταγραφής… Από την άλλη θεωρώ όλο το θέμα κωμικό. Δηλαδή βγήκε ο κ. Κοκλώνης και είπε ότι δεν έχει τοποθετηθεί η κα Καινούργιου. Τώρα δουλευόμαστε μεταξύ μας. Εκείνη δεν ήταν που έλεγε ότι ‘δεν πιστεύω, επειδή είναι καλός άνθρωπος ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και επειδή είναι καλή κοπέλα…’. Ποιος τα είπε αυτά;

Βγαίνουμε ξαφνικά και διαγράφουμε όλα αυτά που έχουμε δει, μάς ξεγέλασαν τα μάτια και τα αυτιά μας που ακούνε άλλα, επειδή βγαίνει ο Κοκλώνης που λέει πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Και εμείς δε συζητάμε την πραγματικότητα, συζητάμε την αλλοίωση του Κοκλώνη. Δηλαδή έλεος!» είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής.

Μη βγαίνει και μας λέει ότι κανένας δεν τοποθετήθηκε, τοποθετήσεις είχαμε επανειλημμένες! Μη λέμε πράγματα επειδή ο άλλος κάνει την παραγωγή μίας εκπομπής και θα πρέπει να φτιάξει τα πράγματα και να τα στρογγυλέψει, κι εμείς θα πρέπει να ανοίξουμε σαν χάνοι το στόμα μας και να χάψουμε ό,τι μας σερβίρει ο Κοκλώνης. Είπε ότι χαίρεται γιατί η Κατερίνα δεν είπε τίποτα, δεν είναι έτσι δηλαδή. Είπε και παραείπε» σημείωσε ο Βαγγέλης Περρής.

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;