Η συνάντηση του Μανώλη Κονταρού λίγο πριν το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή: «Είχα ένα προαίσθημα»

«Ο πρώτος που ειδοποίησαν για το ατύχημά μου ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που τον αισθάνομαι σαν αδερφό μου» - «Εγώ τον γνώρισα τον Μπισμπίκη από την Δέσποινα και έχουμε δέσει πολύ, είναι ένας όψιμος φίλος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής #Στούντιο4 ήταν ο Μανώλης Κονταρός.

Ο γνωστός τραγουδιστής συγκλόνισε με την εξομολόγηση για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια και αποκάλυψε πως είχε ζητήσει, αν του συμβεί κάτι, να ειδοποιήσουν πρώτο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που τον αισθάνεται σαν αδερφό του.

Ο γνωστός μουσικός λυράρης έκανε μια βαθιά εξομολόγηση για τις δύο απώλειες της ζωής του αλλά και το προαίσθημα ότι κάτι θα το συμβεί.

«Έχω αυτό το προαίσθημα… Τρεις φορές στη ζωή μου είχα νιώσει ότι κάτι θα μου συμβεί και τις τρεις φορές έγινε. Την πρώτη φορά το 2003 με ειδοποιήσανε εκεί που τραγουδούσα ότι σκοτώθηκε ο γαμπρός μου. Την δεύτερη φορά πάλι ήμουν στα καλύτερά μου και είχε μια προαίσθηση ότι κάτι δεν θα πάει καλά και με ειδοποίησαν ότι πέθανε ο μόνιμος συνεργάτης μου επί 20 χρόνια.

Πριν την βραδιά του ατυχήματος συνάντησα έναν φίλο για καφέ και του είπα: Επειδή έχω ένα προαίσθημα ότι κάτι θα μου συμβεί, το νιώθω κοντά μου, εύχομαι να είναι σε μένα και όχι στα παιδιά μου. Του άφησα ένα τηλέφωνο ενός δικού μου ανθρώπου, αν πάθω κάτι εγώ να είναι ο πρώτος που θα πάρει», είπε ο Μανώλης Κονταρός.

Ο Μανώλης Κονταρός είπε στη συνέχεια: «Ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο τροχαίο ήταν φίλος του Μιχάλη. Αρχικά νόμιζαν ότι είμαι νεκρός. Και πήρε ο αστυνομικός τον Μιχάλη και του είπε “η ταυτότητά του γράφει Μανώλης Κονταράκης”. Αφού ανέκτησα τις αισθήσεις μου, ο Μιχάλης πήρε το τηλέφωνο αυτό και ξύπνησε έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, έναν πολύ καλό φίλο, που τον αισθάνομαι σαν αδερφό μου, είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτόν ειδοποίησαν πρώτο, τον πρόεδρο».

Όσο για τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα: «Το πρώτο πράγμα που ζήτησα ήταν να μου φέρουν τα παιδιά να τα δω. Ζήτησα από τους γιατρούς να μου πουν αμέσως την αλήθεια. Μου είπαν τότε ότι δεν θα ξαναπερπατήσω, απλά θα μου κάνουν χειρουργείο για να κάνουν προσπάθεια να μπορώ να κάθομαι σε καροτσάκι. 

Η γυναίκα μου είπε μια ατάκα στους φίλους μου έξω. Ζήτησε να μου φέρουν τις εφημερίδες να δω τι γράφουν για μένα. Και τους λέει παιδιά, ο άνθρωπος είναι μια χαρά, δεν έχει τίποτα», είπε ο Μανώλης Κονταρός καλεσμένος στο #Στούντιο4. 

Ο Μανώλης Κονταρός μίλησε για την πολύ στενή φιλία που τον συνδέει με την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Πάνω από όλα είναι αγαπημένοι φίλοι. Με τιμούν με τη φιλία τους και τους τιμώ κι εγώ. Τον Βασίλη τον γνώρισα τα τελευταία χρόνια, είναι όψιμος φίλος, αλλά είναι ένας άνθρωπος που εμένα με έχει συγκινήσει με τον τρόπο που αγαπά την Κρήτη. Γνώριζε πολλούς παιδικούς μου φίλους πολύ πριν από εμένα και εγώ δεν το ήξερα.

Εγώ τον γνώρισα από την Δέσποινα και έχουμε δέσει πάρα πολύ. Σαν να γνωριζόμασταν χρόνια» εξομολογήθηκε ο Μανώλης Κονταρός.

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε