Ο λόγος που Kate & William δεν είπαν στον Harry & Meghan για τον καρκίνο - «Απελπισμένοι» οι γονείς της

Η ντροπή του internet Kim Kardashian και τα μηνύματα Blake Lively, Οlivia Munn, Μia Farrow, Shannen Doherty αλλά και τη Shannen Doherty, Jamie Lee Curtis, Catherine Zeta Jones, Jil Biden, Sarah Ferguson κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το πλευρό της Κate Middleton βρίσκονται οι γονείς της μετά την εξομολόγησή της για τον καρκίνο.

Όπως αποκάλυψε στη #Mirror ειδικός σε θέματα που αφορούν στο παλάτι, τη στιγμή που η Κate Middleton δίνει μιά προσωπική μάχη με τον καρκίνο, οι γονείς της ο 74χρονος Michael και η 69χρονη Carole Middleton, στέκονται δίπλα της όσον αφορά τα παιδιά της: τον 10χρονο George, την 8χρονη Charlotte και τον 5χρονο Louis.

Το ζευγάρι, έχει επίσης και άλλα τρία εγγόνια από την δεύτερη κόρη τους, την Pippa.

«Βρίσκονται στο πλευρό της», δήλωσε στη #Mirror ο σχολιαστής βασιλικών θεμάτων και βιογράφος, Duncan Larcombe.

«Η Carole και ο Μichael έχουν ουσιαστικά ρίξει μια κουβέρτα ασφαλείας γύρω από τα μικρά παιδιά για να τα προστατεύσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Σε στιγμές όπως αυτή για την Κate, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Είναι ζωτικής σημασίας τα παιδιά να τα φροντίζει κάποιος με μεγάλη προσοχή», πρόσθεσε.

Ο Larcombe σημείωσε επίσης ότι τόσο ο Michael όσο και η Carole συμπαραστέκονται και στον γαμπρό του, τον πρίγκιπα William, τον οποίο θεωρούν «υιοθετημένο γιο τους».

Ο Larcombe δήλωσε μάλιστα ότι οι γονείς της Κέιτ είναι «απελπισμένοι» με το γεγονός πως η 42χρονη κόρη τους πάσχει από καρκίνο.

Αν και τόσο ο Michael όσο και η Carole δεν είναι από αυτούς που αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την ιδιωτική τους ζωή, η μητέρα της πριγκίπισσας στο παρελθόν είχε δηλώσει ξετρελαμένη με το γεγονός ότι είναι γιαγιά.

Carole-Michael-Middleton-2015-prince-george-bday-mc-231211-02-2e85a7

Σύμφωνα με δημοσίευμα της #Sun» η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο πρίγκιπας William δεν είπαν στον Harry και τη Μeghan Markle για τον καρκίνο επειδή «δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν».

Ο πρίγκιπας Harry, δούκας του Σάσεξ και η σύζυγός του Μeghan Markle πιστεύεται ότι επικοινώνησαν με τον William και την Κate «ιδιωτικά» μετά την συγκλονιστική ανακοίνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, αλλά, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, δεν είναι ξεκάθαρο πώς έγινε η επικοινωνία μεταξύ των δύο ζευγαριών. Επίσης, είναι άγνωστο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, εάν ο Harry ταξιδέψει σύντομα στη Βρετανία.

Αλλά μια πηγή είπε στη #NewYorkPost ότι ο Harry και η Μeghan έμαθαν για τα νέα μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο. «Δεν είχαν ιδέα και έμαθαν τα νέα την ίδια στιγμή που το έμαθε και ο υπόλοιπος κόσμος».

«Υπάρχει ένα βαθύ ρήγμα μεταξύ των αδελφών – αυτό το ξέρουμε. Γνωρίζουμε επίσης ότι προφανώς δεν έχουν μιλήσει εδώ και πολλούς μήνες και ο λόγος, φυσικά, είναι ότι εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια έχουν προκαλέσει ατελείωτα προβλήματα στη βασιλική οικογένεια και έτσι δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν» αναφέρει ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliams.

«Ο William δεν εμπιστεύεται τον Harry και τη Μeghan και έχει βάσιμους λόγους. Γνωρίζουμε τι έγινε με την Oprah, το πρόγραμμα για το #Netflix, το #Spare και μετά τις συνεντεύξεις γύρω από το βιβλίο του. Δεν υπήρχε λόγος να κερδίζουν χρήματα από τους δεσμούς τους με τη βασιλική οικογένεια. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό (σ.σ. η βασιλική οικογένεια) είναι το μόνο πράγμα που φαίνεται να τους αποφέρει πολλά χρήματα. Αυτό εγείρει άλλα ερωτήματα σχετικά με το τι θα κάνουν στο μέλλον», προσθέτει.

kate-middleton-rollout-william-harry-kate-122223-44fcabe411b642d79f3c928d6f207424


Την ιδια ωρα χιλιάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης που λαμβάνει καθημερινά η Κate Middleton μετά την καθηλωτική αποκάλυψή της ότι δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της απέναντι στον καρκίνο.

Η ντροπή του internet Kim Kardashian

Οι ακόλουθοι της Κim Kardashian που ξεπερνούν σε αριθμό τον πληθυσμό της Αμερικής, απαιτούν τώρα από την Κim να ζητήσει συγγνώμη από την πριγκίπισσα για τη λεζάντα που πόσταρε στο Instagram.

«Στον δρόμο για να βρω την Κate», έγραψε, τρολάροντας την Κate Middleton σε μία φωτογραφία με εφαρμοστό παντελόνι καμπάνα δίπλα στο θηριώδες τζιπ της.

Η αποκάλυψη της Kate έφερε στο προσκήνιο όλους εκείνους τους celebrities που σχολίασαν με ειρωνικό τρόπο την απουσία της αλλά και το photoshop στη φωτογραφία με τα τρία παιδιά της.

2_kim

Πλήθος influencers, youtubers και tiktokers τώρα ζητούν συγγνώμη από την Κate.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν, πολλά μηνύματα γνωστών γυναικών που με τον δικό της τρόπο η καθεμία την ευχαριστούν για τη γενναιότητά της, της συμπαραστέκονται ή της δίνουν κουράγιο.

Ανάμεσα στους celebrities και η ηθοποιός Blake Lively, η οποία για να προωθήσει την καμπάνια της με αναψυκτικά, ανέβασε μία επεξεργασμένη φωτογραφία με περιπαικτική διάθεση απέναντι στο photoshop της Kate.

Η Lively αφαίρεσε το ποστ και έκανε μια νέα ανάρτηση παραδεχόμενη: «Έκανα ένα ανόητο ποστ με αφορμή τη φρενίτιδα για τα “photoshop fails” και, θεέ μου, αυτό το ποστ με κάνει σήμερα να αισθάνομαι ντροπιασμένη. Ζητώ συγγνώμη».

Ξεχωριστής σημασίας είναι το μήνυμα της ηθοποιού Οlivia Munn. Η ηθοποιός περπάτησε με τον σύντροφό της στο κόκκινο χαλί και έκλεψε τα φώτα, χωρίς τίποτα να μαρτυρά την περιπέτεια της υγείας της.

Λίγες ημέρες μετά, δημοσιοποίησε φωτογραφίες της μετά από ένα 10ωρο χειρουργείο και ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με μία επιθετική μορφή καρκίνου στους μαστούς.

«Σε ευχαριστώ που μας έδειξες πώς είναι να πολεμά κανείς με αποφασιστικότητα για τον εαυτό του και την οικογένειά του. Σου εύχομαι τα καλύτερα», έγραψε.

Μηνύματα συμπαράστασης από τη Μia Farrow αλλά και τη Shannen Doherty, τη σταρ της δεκαετίας του ’90 γνωστή από τη σειρά #BeverlyHills90210, η οποία δίνει πολλά χρόνια τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

«Θαυμάζω τη δύναμή σου, να περνάς καρκίνο και να δέχεσαι όλη αυτή την επίθεση».

Η βραβευμένη με Όσκαρ Jamie Lee Curtis υπερασπίστηκε την Kate γράφοντας: «Και τώρα η πριγκίπισσα Κέιτ μάς μίλησε για την υγεία της, και τώρα δεν πρέπει να στείλουμε τίποτα άλλο παρά τις καλύτερες ευχές μας σε εκείνη και την οικογένειά της».

Και η Catherine Zeta Jones δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό της πριγκίπισσας της Ουαλίας: «Η Ουαλία και ο κόσμος είναι μαζί σας. Αγάπη σε σας πάντα».

Η πρώτη κυρία της Αμερικής, Jil Biden, έστειλε μήνυμα στην Κate: «είσαι γενναία, σε αγαπάμε».

Η Κate Middleton πλέον απαλλαγμένη από το βάρος της πίεσης για την αποκάλυψη της αλήθειας, έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος της στο να μη διαταραχθεί η ψυχολογία των τριών παιδιών της.

Η Sarah Ferguson, η οποία ήταν παντρεμένη με τον πρίγκιπα Andrew, έκανε ανάρτηση αμέσως μόλις η Kate Middleton αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο.

Θυμίζουμε ότι «Αφού διαγνώστηκε το περασμένο καλοκαίρι με καρκίνο του μαστού σε αρχικό στάδιο, η δούκισσα του Γιορκ πληροφορήθηκε ότι έχει προσβληθεί από κακοήθες μελάνωμα. Ο δερματολόγος της ζήτησε να αφαιρεθούν και να αναλυθούν αρκετοί σπίλοι την ίδια στιγμή που η δούκισσα υποβαλλόταν σε επανορθωτική χειρουργική επέμβαση μετά τη μαστεκτομή της, και ένας από αυτούς αναγνωρίστηκε ως καρκινικός», είχε αναφέρει ο εκπρόσωπος στην ανακοίνωσή του.

Το μελάνωμά εντοπίστηκε κατά τις εξετάσεις τις οποίες ζήτησε ένας δερματολόγος, επειδή η 64χρονη Sarah Ferguson επρόκειτο να κάνει χειρουργική αποκατάσταση του στήθους της, μετά τη μαστεκτομή.

Η Δούκισσα του Γιορκ, τώρα έγραψε για την Κate Middleton: «Όλες οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με την πριγκίπισσα της Ουαλίας καθώς ξεκινά τη θεραπεία της. Ξέρω ότι θα περιβάλλεται από την αγάπη της οικογένειάς της και όλοι προσεύχονται για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ως κάποιος που έχει αντιμετωπίσει τις δικές του μάχες με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες, είμαι γεμάτη θαυμασμό για τον τρόπο που μίλησε δημόσια για τη διάγνωσή της και ξέρω ότι θα κάνει πολύ καλό στην ευαισθητοποίηση των πολιτών».

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο