#MasterChefGR: Κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Mystery Box! - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

#MasterChefGR: Λευτέρης: «Μου έχει λείψει σίγουρα το σ@ξ» - Κώστας: «Κάνω και μόνος μου σ@ξ» – Άλαλος ο Κουτσόπουλος - Ο Γιάννης έβγαλε τα… άπλυτα του Σταμάτη στη φόρα: «Δεν τα έκανα πουτ@@...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο προηγούμενο επεισόδιο (Παρασκευή 22/3) ο Χρήστος Γανίτης ήταν αυτός που, τελικά, μαγείρεψε για τελευταία φορά στην κουζίνα του παιχνιδιού και αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό.

Tην Δευτέρα 25 Μαρτίου, μια νέα…γλυκιά εβδομάδα, με θέμα τη ζαχαροπλαστική, ξεκινάει για τους 15 διαγωνιζόμενους, που συνεχίζουν την πορεία τους στον μαγειρικό μαραθώνιο του MasterChef 2024!

Ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Γιάννης Κούρτογλου, έχει, για μια ακόμα φορά, τη μαγειρική τράπουλα στα χέρια του, αφού θα είναι αυτός που θα φτιάξει όλα τα ζευγάρια των μονομαχιών.

Ο διαγωνισμός γίνεται όλο και πιο δύσκολος και αυτή τη στιγμή οι επίδοξοι MasterChefs οφείλουν να επιμείνουν περισσότερο στον στόχο τους. Η προηγούμενη εβδομάδα έφερε στην επιφάνεια αρκετές διαμάχες και προστριβές ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους. Θα επηρεάσει η ψυχολογία τους τη μαγειρική τους απόδοση;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους ευφάνταστα και νόστιμα γλυκά πιάτα. Εκείνοι με τις λιγότερο καλές προσπάθειες θα βρεθούν σε δυσμενή θέση και στην περίπτωση ήττας της μπριγάδας τους θα κινδυνεύσουν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.

Μία νέα εβδομάδα δοκιμασιών ξεκίνησε στο MasterChef και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τα συναισθήματα των παικτών τώρα που το παιχνίδι έχει φτάσει σχεδόν στη μέση. Οι απαντήσεις που έδωσαν δίχως δεύτερη σκέψη, σίγουρα άφησαν τους κριτές άφωνους.

«Μου έχει λείψει η οικογένειά μου, οι φίλοι και σίγουρα το σ…ξ» απάντησε ο Λευτέρης με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου να μην πιστεύει όσα ακούει γιατί και οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν έμφαση στις ερωτικές τους αυνενυρέσεις: «Έχετε αγριέψει όλοι. Δεν έπρεπε να κάνω την ερώτηση».

Βέβαια, το καλύτερο το άφησε ο Κώστας για το τέλος, ο οποίος ανέφερε: «Σ…ξ κάνω και μόνος μου» με τον σεφ να μένει με την απορία για το τι ακριβώς εννοούσε.

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με δοκιμασία Mystery Box και αυτή τη φορά τους περιμένει ένα κουτί για «τολμηρούς», που κρύβει αρκετές εκπλήξεις! Ποιοι θα αποφασίσουν να «προκαλέσουν» την τύχη τους και να ρισκάρουν μέχρι τέλους και ποιοι θα προτιμήσουν πιο ασφαλή μαγειρικά μονοπάτια; Ο παράγοντας τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο και αυτή τη φορά, αλλά η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα θα είναι τα βασικά ζητούμενα.

Η μπορντό ή η γκρι μπριγάδα θα καταφέρει να αποφύγει την πικρή εμπειρία της ψηφοφορίας, από την οποία θα προκύψει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα;

Ο λόγος που ο Γιάννης άφησε τον Σταμάτη στον εξώστη!

Τις κινήσεις του συμπαίκτη του του Σταμάτη σχολίασε ο Γιάννης στο MasterChef, εξηγώντας τον λόγο που τον εξαίρεσε από την δοκιμασία και δεν θα μαγειρέψει. Μάλιστα, έριξε τα βέλη εναντίον του, λέγοντας πως παίζει με έτοιμες συνταγές.

«Την προηγούμενη φορά έχει παίξει και αυτό. Είχε τετράδιο και μέσα είχε άλλη κόλλα με συνταγές. Και επειδή έχει παίξει ένα ψιλομούφα… Εμένα ο Σταμάτης με νίκησε με συνταγή στο χέρι. Δεν τα έκανα πο@τ@ν@, θα γινόταν χαμός. Το ήξερα. Δεν πειράζει, δεν είπα τίποτα. Τους νοιάζουν να με νικήσουν, αυτό μου προκαλεί υπερηφάνεια» είπε ο Γιάννης στο κιου του.

Τα περιθώρια στενεύουν και όσο περνάει ο καιρός οι δοκιμασίες του MasterChef θα γίνονται όλο και πιο δύσκολες και ανατρεπικές.  

Το Mystery Box είχε μέσα 20 υλικά για να φτιάξουν οι διαγωνιζόμενοι το καλύτερο γλυκό, που θα τους έδινε τα 1.000 ευρώ. 

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, οι κριτές έκαναν δύο ανακοινώσεις που «πάγωσαν» τους παίκτες. Αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς τους είπε να μειώσουν κατά το ήμισυ τα υλικά τους και να επιλέξουν οι ίδιοι ποια θα βγάλουν εκτός. 

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος τους ζήτησε να ανταλλάξουν πάγκους με τον αντίπαλο τους και ο ένας να μαγειρέψει με τα υλικά του άλλου. 

Ο παίκτης που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα

Το γλυκό με τις περισσότερες αδυναμίες ήταν αυτό του Γιάννη Γ. με αποτέλεσμα να βγει πρώτος υποψήφιος.

Στο νέο επεισόδιο θα δούμε τον παίκτη να βγαίνει εκτός ορίων και να αποκαλεί κάποιους «ξεφτίλες»

Δύο φίλοι ήταν οι διεκδικητές των 1.000 ευρώ, ο Λευτέρης και ο Κώστας.

«Δυσκολευτήκαμε πολύ, αλλά με θετικό πρόσημο. Το συζητήσαμε και καταλήξαμε ότι το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ για το καλύτερο πιάτο της ημέρας πηγαίνει στον Κωνσταντίνο», ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς. 

Ενθουσιασμένος με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο εμφανίστηκε ο Κώστας στις κάμερες: «Την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισα πάλι 1.000 ευρώ, πολύ γρήγορα ένα δεύτερο χιλιάρικο», δήλωσε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια τραγούδησε τον στίχο "έσκασε το πορτοφόλι από τα πενηντάρικα" από το τραγούδι «Kotera» του αδικοχαμένου Mad Clip. 

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα!

Σχεδόν ομόφωνα οι μπορντό έβγαλαν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση γι' αυτήν την εβδομάδα ον Γιάννη Γεωργίου. Ο μόνος που δεν «κάρφωσε» τον «δάσκαλο» ήταν ο αρχηγός, Γιάννης Κούρτογλου, που καταψήσισε τον Νίκο Κυψίδη.

Αρνητική ψήφο στον Κυψίδη έδωσε και ο Γιάννης Γεωργίου, ο οποίος στην αρχή είπε πως αν μπορούσε να ψηφίσει τον εαυτό του, θα το έκανε. 

Remaining Time-0:00FullscreenMuteMasterChef: Οι μπορντό έβγαλαν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιάννη Γεωργίου

Ο έμπειρος chef έχει πολλές γνώσεις ζαχαροπλαστικής και οι συμπαίκτες του προσδοκούσαν να δώσει τουλάχιστον τον πόντο στην ομάδα του. 

Τrailer Τρίτη 26.3.2024

Δειτε Επισης

Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας