#SurvivorGR: Oι φιτιλιές του Αλέξη, οι εμμονές του Σταμάτη, τα καρφιά του James & τα συγχαρητήρια της Δαλάκα

#SurvivorGR: Η προκλητική κίνηση του Παππά που κάνει έξαλλο τον Τζέιμς Καφετζή - H μάχη για την 2η ασυλία έκανε γυναικεία υπόθεση η μονομαχία παραμονής αυτής της εβδομάδας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η 12η εβδομάδα του Survivor 2024 μπορεί να άνοιξε ιδανικά για τους Κόκκινους που κατέκτησαν την πρώτη ασυλία, όμως οι Μπλε μετά την πανωλεθρία τους απάντησαν σηκώνοντας το δεύτερο τοτέμ αναγκάζοντας τους αντιπάλους τους να ρίξουν στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης την Άιρα Αντομαϊτίτε η οποία μετά την Ευγενία Μπόρλα είναι η 2η υποψήφια προς αποχώρηση κάτι που σημαίνει πως η μονομαχία παραμονής στον Άγιο Δομίνικο θα είναι γυναικεία υπόθεση.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (25/3) η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα σχολίασε την απόφαση της ομάδας της να την ρίξει ξανά στον τάκο.

«Έχω πάρει μάστερ στην υποψηφιότητα. Το περίμενα. Δικαιολογημένα υποψήφια, έχω τις λιγότερες νίκες. Απλά αυτό που είπα στα παιδιά της ομάδας μου είναι να με εμπιστευθούν», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ευγενία Μπόρλα.

Ο Σταμάτης ενοχλείται από τις παρέες συμπαικτών του με αντιπάλους

Οι Κόκκινοι έκριναν αναμενόμενη την υποψηφιότητα της Ευγενίας και εκτίμησαν πως σε περίπτωση νέας ήττας των Μπλε το πιο πιθανό είναι να ρίξουν στον τάκο και την Χρύσα.

Από τα σχόλια Μπλε και Κόκκινων δεν έλειψε ούτε το σκηνικό με τον Γιάννη Περπατάρη και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή που σφήνωσαν σε ένα εμπόδιο.

Η παίκτρια της Μπλε ομάδας δεν κατάλαβε γιατί δέχθηκε πυρά για την αντίδραση της, ενώ ο Γιώργος Γκιουλέκας την υπερασπίστηκε και ήρθε σε ρήξη με τον Αλέξη Παππά.

Λίγο πριν τον αγώνα για την 2η ασυλία ο Αλέξης Παππάς θέλησε να βάλει φιτιλιές στους αντιπάλους αρχίζοντας τα εγκωμιαστικά σχόλια για τις επιδόσεις του Σταμάτη Ταλαδιανού.

«Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν έτσι. Ανεβαίνει σταδιακά και πιστεύω ακράδαντα πως αν είχε support και από άλλα άτομα -πέρα από την Ευγενία και τον Θοδωρή-, θα ήταν ένας παίκτης με γρηγοράδα, στόχο και ψυχολογία» είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς στο Survivor ξεδιπλώνοντας τη στρατηγική του με τον Σταμάτη να αναφέρει πως στην αρχή δεν εισέπραττε εμπιστοσύνη από την ομάδα του.

Βέβαια, η Χρύσα Χατζηγεωργίου είδε τη στιγμή που ο Αλέξης έκλεισε το μάτι στον Χριστόφορο και έτσι κατάλαβε πως λειτουργεί βάσει σχεδίου: «Μην ψαρώνεις, έκλεισε το μάτι στον Χριστόφορο».

Στον αγώνα δεν θα συμμετείχε η Σταυρούλα, ενώ ο Σταμάτης ήταν αυτός που έφερε και τον πρώτο πόντο για τους Μπλε απέναντι στον Χριστόφορο, με τον Αλέξη να ισοφαρίζει σε 1-1 για τους Κόκκινους.

Η Δαλάκα και ο Παπαχαραλάμπους όμως έδωσαν στους Κόκκινους προβάδισμα δύο πόντων, πριν οι Φάνης και Αναστασία ισοφαρίσουν σε 3-3. Οι δύο ομάδες στη συνέχεια πήγαν πόντο-πόντο μέχρι και το 8-8 με την Κατερίνα Δαλάκα να πετυχαίνει 3 νίκες απέναντι στην Ευγενία, η οποία ωστόσο κατάφερε να πάρει ένα ματς, αυτό κόντρα στην Ιωάννα.

Η Αναστασία έβαλε τους Μπλε μπροστά με 9-8 και ο Θοδωρής απέναντι στον Γκιουλέκα έκανε το 10-8.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν η Ευγενία με τον Ντάνιελ που απέναντι σε Δώρα και Γκιουλέκα έφεραν για τους Μπλε το ματς πόιντ για να καθαρίσουν την ασυλία οι Φάνης και Αναστασία, οι οποίοι καθάρισαν πιο γρήγορα τους στόχους από τους Περπατάρη και Δαλάκα για το τελικό 12-8.

Μετά το τέλος του αγώνα η Δαλάκα παρότι διάλεξε τρεις φορές την Ευγενία και τη νίκησε θέλησε να της ανεβάσει την ψυχολογία δίνοντας της συγχαρητήρια για τις δύο νίκες που πέτυχε στη συνέχεια.

Τα συγχαρητήρια της Δαλάκα στην Ευγενία σχολίασε ο Τζέιμς Καφετζής. Ο παίκτης της Μπλε ομάδας έριξε τα «καρφιά» του σχετικά με τις επιλογές της παίκτριας της Κόκκινης ομάδας.

Την ίδια ώρα στην παγίδα του Αλέξη Παππά έπεσε ο Σταμάτης, ο οποίος συνεχίζει να έχει εμμονές με τον Τζέιμς.

Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Σταμάτης Ταλαδιανός τα έβαλε για ακόμα μια φορά με τον συμπαίκτη του Τζέιμς Καφετζή, ενώ ο Αλέξης Παππάς άφησε υπονοούμενα για τις ήττες του συμπαίκτη του Γιώργου Γκιουλέκα.

Σε ότι αφορά στην ψηφοφορία των Κόκκινων επέλεξαν να ρίξουν στον τάκο για ακόμα μια φορά την Άιρα Αντομαϊτίτε.

«Το περίμενα το αποτέλεσμα και το θεωρώ φυσιολογικό. Θα είναι η δεύτερή μου μονομαχία. Δεν θέλω να παίξω με τίποτα με κάποια από την ομάδα μου, οπότε ελπίζω να πάμε και να κερδίσουμε τις επόμενες ασυλίες. Δεν έχω θέμα, θα κατέβω κι εγώ» ανέφερε η Άιρα για τη δεύτερη κατά σειρά υποψηφιότητά της στο Survivor.

Trailer | 26/03/2024

Δειτε Επισης

Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega